Keski-Euroopan kauneimmat joulutorit: Berliini, Wien ja Krakova

Keski-Euroopan joulutorit on jokaisen joskus koettava. Krakova, Wien ja Berliini tarjoavat niistä komeimmat.Lue koko juttu

Keski-Euroopan kauneimmat joulutorit: Berliini, Wien ja Krakova

Kommentit (3)

Krakova on lempikaupunkini ja muutama vuosi sitten kävin myös sen joulutorilla. Ilahduttavaa jotta Finnair lentää nykyään Krakovaan suorin lennoin talviaikaankin, ei tuhraudu aikaa koneenvaihtoon.

Tänä vuonna aion käydä Senaatintorilla katsomassa Tuomaan markkinoita. Haluan itse todeta pitääkö paikkansa tuo väittämä että se ei häviä eurooppalaisille joulutoreille. 

Irkku

Juuri Wienistä palanneena en voi muuta kuin kehua kaikkia sen upeita joulutoreja, joita löytyy toistakymmentä keskustankin alueelta, ja yleensäkin jouluista tunnelmaa koko kaupungissa mahtavine jouluvalaistuksineen! Piipahdettiin päiväksi myös Bratislavaan, sattumoisin lauantaina - koko kaupunki tuntui todella nauttivan kivojen joulutorien antimista, jotka painottuivat Wieniä enemmän ruokaan - varsinainen kansanvaellus! 6 kokopäivän omatoimimatka, lennot + hyvä majoitus Ringin sisällä alle 500,- per nuppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kauniita, värikkäitä,  hyväntuoksuisia  ilosen ilmapiirin  kohteita.  Moninaisista syistä johtuen  vältän  nyt mittavaa joulutarjontaa ja  piipahdan vain Porvoossa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat