Kommentit (3)

Vierailija

Kyllä suntion pitää kuulua kirkkoon.akyllä hänen on pitänyt liittyä kirkkoon jossain vaiheessa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä suntion pitää kuulua kirkkoon.akyllä hänen on pitänyt liittyä kirkkoon jossain vaiheessa.

Eihän suntio mikään pappi ole! Kuitenkin suntio on paljon lähempänä seurakuntalaista palvellessaan kuin pappi. Mutta suntio ei tee hengellistä, vaan ruumillista palvelua.

Pastorit hoitaa hengellisesti seurakuntaansa. Seurakunnissa on vaikka kuinka monia pastoreita, jotka ajattelee vapaammin Jumalasta, siihen nähden mitä Raamattu opettaa.

Vierailija

On olemassa pahuutta, joka on paljon pahempaa kuin natsien teot.
Vainotaan porukassa yhtä.
Liitän iltasanomien droneuutisesta kommentin ja vastauksen.

Totta 16.6. 18:02 5
Siis periaatteessa kyllä ymmärrän teon. Verkkomaailmassa toimii häikäilettömän röyhkeitä tyyppejä, jotka tietomurtojen avulla rikkovat ihmisten kotirauhaa mennen tullen. Saastuttamalla haittaohjelmilla puhelimia ja tietokoneita nämä ryhtyvät vahtimaan toisten yksityiselämää salakuuntelun ja -katselun kautta. Toisille on aivan käsittämätön asia se, että kotirauha on rikkomaton ja toisten tonteillekaan ei tunkeuduta, ei yöllä, ei silloin kun isäntäväki on poissa eikä milloinkaan kutsumatta. Mielestäni helikopterin lennättäjää tulisi rangaista sakoilla eikä sen alasampujaa, vaikka Suomessa homma menee juuri näin. Onhan näitä tapauksia ollut, että ihminen on alasti tontillaan tai kotonaan ja naapuri tai joku ohikulkija on tehnyt rikosilmoituksen ja sitten se joka on ollut kotirauhansa suojaamalla alueella saakin sakot. Pitäkää kopterinne ja kameranne poissa muista ihmisistä.Sulje lainaukset
Valitettavasti oikeuslaitos, poliisi, muutkaan viranomaiset, ammattikasvattajista puhumattakaan, eivät pidä kotirauhaa ja yksityisyyttä minään, niin kauan kun kohde on joku muu kuin he itse.
Myös hallituksen toteuttamista palkattomista orjatöistö ollaan hiljaa kun kohde on joku muu.
Auton kääntyminen pihassa on eri asia jos kohde on esim eksynyt marjastaja.
Dronepelleily taas on aivan turhaa kiusantekoa suureksi osaksi. Jos on sadisteja kiusaajia olemassa, heitä kaikki tällainen kiehtoo.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat