Käsivarret tiukoiksi – Näillä liikkeillä pääset eroon alleista

Käsivarren ojentavat menettävät voimansa ja kokonsa iän myötä. Onneksi ne voi helposti treenata kuntoon.Lue koko juttu

Käsivarret tiukoiksi – Näillä liikkeillä pääset eroon alleista

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Entä mikä on ranskalainen punnerrus

Se on se kun ensin mennään kyykkyyn sitten laitetaan käsivarret haarovälistä takapuolelle ja sieltä otetaan käsiin, kumpaankin 2 kg. punnukset ja heilutellaa, eli nostellaan siihen suuntaan johon liikkuu, mieluummin yläspäin. Ja sitten pärrrryyytetään!

Vierailija

Toimitukselle terveisiä; jos paperilehdessä viitataan nettisivuilla olevaan juttuun, olisi kyllä mukava, että netin jutussa olisi todella jotain asiaa. Tämä allijuttu oli kyllä rimanalitus - tyhjää täynnä. Jos muut nettijutut ovat samaa tasoa, ei hyvältä näytä!

Sivuhuomautus

Alli Paasikivi EI muuten esiintynyt rohkeasti hihattomassa iltapuvussaan, vaan päinvastoin hermostui pahanpäiväisesti nähtyään vuoden 1953 Linnan juhlista otetut kuvat, jotka sitten retusoitiinkin.

Toisin sanoen ne roikkuvat ojentajat, jotka me tunnemme "alleina", eivät ole vielä mitään verrattuna alkuperäisten kuvien retusoimattomiin käsivarsiin!

pxxv

Jess!

Miksi tämä tepsii vain artikkelin kirjoittajaan? Vai tepsiikö?

Jos toimisi, kaikki maailman naiset toimisivat ohjeen mukaan.

Miksi tällaisia huuhaa juttuja laitetaan lehteen. Eikö löydy todellisia aiheita?

Vierailija

Jos voimaa vanhana riittää normaaleihin toimiin, ketä allit haittaavat?

Harvat mummelit ovat linnanjuhlissa tai vastaavissa. Hihallisia pukujakin on vielä olemassa toisin kuin sellaisia talvivaatteita, joissa olisi kunnollinen suojaava kaulus. Niitä saa hakemalla hakea, kun muoti suosii isoja kaula-aukkoja. Ei aina viitsi valjastaa kaulaliinaa, kun puserossa suoja pysyy paremmin paikallaan. Saa silti laittaa pakkasella kaulaliinankin.

Vierailija

Ei tätä lehteä kyl kannata tilata, jos artikkelit näin vajaita. Viisi vinkkiä, joista yksi selitetty :(

Kukkuu

Miksi näihin ei laiteta opastavia kuvia? On hölmöä mainostaa otsikossa "näillä liikkeillä kuntoon" jos tekstistä puuttuu video tai kuva minkä äärelle teksti opastetaan. Ihmisen aisteista aivot käyttävät hahmottamiseen ensisijaisesti näköaistia, ja tänä päivänä kun sähköinen media mahdollistaa kuvat, en ymmärrä miksi niitäei laiteta.

Kookoo

Kuvia kiitos! Ei kukaan enää tänä päivänä jaksa arvailla miten kuntoiluliikkeet tehdään - lukemalla tekstistä.. kun verkko on täynnä videoita ja kuvia. Tällaiset "vinkit" lähinnä ärsyttää koska ei ole kuvia.

En käy salilla

Kuvat olis auttanu havainnollistamaan millasia nää liikkeet on. Mulle ainakin osa täysin tuntemattomia? Ranskal. punnerrus? Dippi?

Vierailija

Kun on koko aikuiselämänsä viitsinyt pitää itsestään huolta,  kuntoillut, ei tarvitse katsella repsottavia alleja, eikä muitakaan veteliä paikkoja, vaikka ikää on 75v. Sillä huvittaa tuo kuva vanhan ihmisen pullistuneesta allista, miltähän tuo näyttää lepotilassa. naurattaa

Vierailija

Jos ne olettaa, että kaikki jo osaa!

Yksi hyvä  vanhanaikainen liike on parinkilon painoille: ota painot käsiisi, nosta joko sivukautta tai  kädet rinnakkain edessä, nosta ylös ja taivuta kyynerpäistä, siis painot ovat  pään takana ja sieltä nostelet käsivarret suorana pään yläpuolelle ja uudestaan ja uudestaan. Laske painot pois ja sama liikke , mutta toisella kädellä työnnät kyynerpäätä taaksepäi., vuoronperään, mukavasti venyttää. Viitseliäisyyttä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat