Kuka mokaa Linnan juhlissa tänä vuonna? Näitä tyylirikkoja Kaarina Suonperä kauhisteli viimeksi

Tapakouluttaja Kaarina Suonperän mukaan tapakäytös on kriisissä ja itsekkyys huipussaan. Hän katsoo Linnan juhlia kriittisin silmin.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Nillittäjän tapaoppia

Jotku ei vaan tajua, että sininen eyeliner pienentää entisestään tihrusilmiä,  väri on todella so last season. Toki on hyvä, että joku käyttämällä sähkönsinistä silmämeikkiä  saattaa työllistää kokonaisen meikkifirman.. Ja tapakouluttajat jotka elävät menneessä voivat vetää sen eräänkin asian päähänsä.

Vierailija

Jotku on todella "last season". Mun mielestä ikääntyneelle naiselle ei sovi raskas meikkaaminen. Tommonen määrä kirkuvaa luomiväriä - huh huh.

Tän vuoden linnan juhlissa edustavin oli Jenni Haukio kuten aina. Pukeutunut kauniiseen, klassiseen ja pelkistettyyn mekkoon vailla turhia härpäkkeitä. Nyrkkeilijä Mira Putkonen oli myös tyylikäs asussaan.

Mulle on hupia katsoa näitä useita "seinästä revittyjä" puolisoja. Kutsuttu mies tai nainen on tosi edustava mutta puoliso kaikkea muuta. Mistä ihmeestä ovat puolisonsa hankkineet!

Nuorison edustaja, laulajapoika Robin oli kanssa tyylikäs. Toi vaihtelua miesten tummiin, perusfrakkeihin.

Vierailija

Oli myös useita ylipainoisia daameja, jotka vielä korostivat länkkyjään vaaleasta kankaasta tehdyillä puvuilla. Kaikki kukat kukkikoot, mutta hui sentään!

Vierailija

:D Miten musta tuntuu, että tämän rouvan tyyli on ollut samanlaista " harkittua" sotkua jo viime vuosisadan puolesta välistä, kun olin vielä pisara äidin silmäkulmassa  :D

Vierailija

Kyllä tuo sininen on hänen tavaramerkkinsä ja sopii todella hyvin vaaleuttaan vastaan. Korut vain ovat aika lapsellisia tuon ikäisellä naisella.  Mutta itsehän kantaa, mitä se kellekään kuuluu, periaatteessa! Jokaisen ikäihmisen silmät pinenevät, sen voisi muistaa jokainen joka niitä meikkaa. Pienenemistä voi hiukan hillitä kosteustipoilla.

Vierailija

Mites te kaikki nyt aloitte Kaarinaa soimata kun otsikkona on "Kuka mokaa Linnan juhlissa"??

Miten olis esimerkki mokasta rva Merja Rehnin rintavarustus, joka näkyi aivan liikaa; oli ilmeisesti jotenkin valahtanut hänen pukunsa paljastaen enempi kun oli tarkoitus kenties.

-valone-Käyttäjä698
Seuraa 
Liittynyt11.3.2016

Niin tai jos oikein arvostelua tässä tekisin, niin oli tosi monta tyylitöntä hihatonta  mekkoa, tyylittömiä kampauksia jotka riiteli puvun olemuksen kanssa. Yksi silmiinpistävän tyylitön oli rouva Alatalo. 

Nämä jotka puketuivat ns. säännöistä poiketen, ilmeiseti halusivat vain tulla huomatuksi.

Minä en oikein kohdannut sellaista arokkuutta, jota joskus aiemmin on ollut. Presidenttiparin olemukset olivat kunnioittavat ja heistä olisi voinut vieraatkin ottaa mallia. Liekö se on tarpeellista! Mutta tuo tilaisuus olisi kyllä kaivannut muutakin kuin haastattelijoiden hikisiä kasvoja ja poppareiden haastatteluja. Väärin ja vahvasti meikattuja naisia...hyh! Pinnallisuus ja tyrkky... saa aina vaan runsaammin jalansijaa noinkin arvokkaaksi tarkoitetussa juhlassa. Olinkin hieman pettynyt.

Vierailija

Siis Merja Rehnin puku oli täydellinen rimanalitus!! Melkein oli rinnat kokonaan paljaana. Ihme että päästettiin sisään. Mitä liikkuu ihmisen päässä kun tulee tällaisella asulla itsenäisyyspäivän juhliin.

Hirvistyksen kauhistu oli kanssa Ilkka Kanervan kihaltun E. Kiikon puku. Sanalla sanoen mauton.

Vierailija

En ollut uskoa silmiäni, kun näin julkkiksien Presidentinlinnassa Itsenäisyyspäiväjuhlassa räpläävän kännykkäänsä. Oliko pakko! Oliko pakko tekstata?Tyylitöntä  ja loukkaavaa!

Mitenhän nuo vieraat olisivat aihmetelleet jos Presidentti tai rouva siinä tervehdyksien välissä olisi räplänneet puhelimiaa?

Vierailija

[quote=Vierailija]Siis Merja Rehnin puku oli täydellinen rimanalitus!! Melkein oli rinnat kokonaan paljaana. Ihme että päästettiin sisään. Mitä liikkuu ihmisen päässä kun tulee tällaisella asulla itsenäisyyspäivän juhliin.

Oli pakko lainata tuo kommentti kun ajattelin samoin. Huomiota hän  on ainakin saanut,jos on  ollut sitä vailla. Miehensä pitäisi kiireiltään huomioida hänet paremmin,ei tarvisi julkista huomiota hakea näin voimakkaasti.

Vierailija

En voi myöskään käsittää joidenkin naisten uhmakasta käytöstä ja huomion hakuisuutta pukeutumalla housupukuun noin arvokkaaseen juhlaan.

Näyttelijä Ria Kataja miehineen olivat vaihtaneet "rooleja" että Rialla oli valkoinen paita ja mustat housut herrain tyyliin ja miehellä naisten vaatteen värinen viininpunainen puku. Ria on kuulemma feministi, saahan hän sitä ollakin, mutta Linnan juhlat eivät ole sopiva paikka mielenilmaisuille.

Missä nuorten ihmisten äly on silloin kun käytöstapoja ja tapatietoutta tarvittaisiin?

Vierailija

0nko Suomen itsenäisyyspäivän juhlatilaisuuksiin rantautumassa ennenaikainen kuninkaallisten hovien pukeutumistapa ja narrimaisuus?

malka omassa silmässä

Vuosia tämä silmämeikki on näkynyt kuvissa. Millainen olisi arviointi jos joku toinen näin meikkaisi?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat