Kuka mokaa Linnan juhlissa tänä vuonna? Näitä tyylirikkoja Kaarina Suonperä kauhisteli viimeksi

Tapakouluttaja Kaarina Suonperän mukaan tapakäytös on kriisissä ja itsekkyys huipussaan. Hän katsoo Linnan juhlia kriittisin silmin.Lue koko juttu

Kuka mokaa Linnan juhlissa tänä vuonna? Näitä tyylirikkoja Kaarina Suonperä kauhisteli viimeksi

Sivut

Kommentit (23)

Nillittäjän tapaoppia

Jotku ei vaan tajua, että sininen eyeliner pienentää entisestään tihrusilmiä,  väri on todella so last season. Toki on hyvä, että joku käyttämällä sähkönsinistä silmämeikkiä  saattaa työllistää kokonaisen meikkifirman.. Ja tapakouluttajat jotka elävät menneessä voivat vetää sen eräänkin asian päähänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jotku on todella "last season". Mun mielestä ikääntyneelle naiselle ei sovi raskas meikkaaminen. Tommonen määrä kirkuvaa luomiväriä - huh huh.

Tän vuoden linnan juhlissa edustavin oli Jenni Haukio kuten aina. Pukeutunut kauniiseen, klassiseen ja pelkistettyyn mekkoon vailla turhia härpäkkeitä. Nyrkkeilijä Mira Putkonen oli myös tyylikäs asussaan.

Mulle on hupia katsoa näitä useita "seinästä revittyjä" puolisoja. Kutsuttu mies tai nainen on tosi edustava mutta puoliso kaikkea muuta. Mistä ihmeestä ovat puolisonsa hankkineet!

Nuorison edustaja, laulajapoika Robin oli kanssa tyylikäs. Toi vaihtelua miesten tummiin, perusfrakkeihin.

Vierailija

Oli myös useita ylipainoisia daameja, jotka vielä korostivat länkkyjään vaaleasta kankaasta tehdyillä puvuilla. Kaikki kukat kukkikoot, mutta hui sentään!

Vierailija

:D Miten musta tuntuu, että tämän rouvan tyyli on ollut samanlaista " harkittua" sotkua jo viime vuosisadan puolesta välistä, kun olin vielä pisara äidin silmäkulmassa  :D

Vierailija

Kyllä tuo sininen on hänen tavaramerkkinsä ja sopii todella hyvin vaaleuttaan vastaan. Korut vain ovat aika lapsellisia tuon ikäisellä naisella.  Mutta itsehän kantaa, mitä se kellekään kuuluu, periaatteessa! Jokaisen ikäihmisen silmät pinenevät, sen voisi muistaa jokainen joka niitä meikkaa. Pienenemistä voi hiukan hillitä kosteustipoilla.

Vierailija

Mites te kaikki nyt aloitte Kaarinaa soimata kun otsikkona on "Kuka mokaa Linnan juhlissa"??

Miten olis esimerkki mokasta rva Merja Rehnin rintavarustus, joka näkyi aivan liikaa; oli ilmeisesti jotenkin valahtanut hänen pukunsa paljastaen enempi kun oli tarkoitus kenties.

Niin tai jos oikein arvostelua tässä tekisin, niin oli tosi monta tyylitöntä hihatonta  mekkoa, tyylittömiä kampauksia jotka riiteli puvun olemuksen kanssa. Yksi silmiinpistävän tyylitön oli rouva Alatalo. 

Nämä jotka puketuivat ns. säännöistä poiketen, ilmeiseti halusivat vain tulla huomatuksi.

Minä en oikein kohdannut sellaista arokkuutta, jota joskus aiemmin on ollut. Presidenttiparin olemukset olivat kunnioittavat ja heistä olisi voinut vieraatkin ottaa mallia. Liekö se on tarpeellista! Mutta tuo tilaisuus olisi kyllä kaivannut muutakin kuin haastattelijoiden hikisiä kasvoja ja poppareiden haastatteluja. Väärin ja vahvasti meikattuja naisia...hyh! Pinnallisuus ja tyrkky... saa aina vaan runsaammin jalansijaa noinkin arvokkaaksi tarkoitetussa juhlassa. Olinkin hieman pettynyt.

Vierailija

Siis Merja Rehnin puku oli täydellinen rimanalitus!! Melkein oli rinnat kokonaan paljaana. Ihme että päästettiin sisään. Mitä liikkuu ihmisen päässä kun tulee tällaisella asulla itsenäisyyspäivän juhliin.

Hirvistyksen kauhistu oli kanssa Ilkka Kanervan kihaltun E. Kiikon puku. Sanalla sanoen mauton.

Vierailija

En ollut uskoa silmiäni, kun näin julkkiksien Presidentinlinnassa Itsenäisyyspäiväjuhlassa räpläävän kännykkäänsä. Oliko pakko! Oliko pakko tekstata?Tyylitöntä  ja loukkaavaa!

Mitenhän nuo vieraat olisivat aihmetelleet jos Presidentti tai rouva siinä tervehdyksien välissä olisi räplänneet puhelimiaa?

Vierailija

[quote=Vierailija]Siis Merja Rehnin puku oli täydellinen rimanalitus!! Melkein oli rinnat kokonaan paljaana. Ihme että päästettiin sisään. Mitä liikkuu ihmisen päässä kun tulee tällaisella asulla itsenäisyyspäivän juhliin.

Oli pakko lainata tuo kommentti kun ajattelin samoin. Huomiota hän  on ainakin saanut,jos on  ollut sitä vailla. Miehensä pitäisi kiireiltään huomioida hänet paremmin,ei tarvisi julkista huomiota hakea näin voimakkaasti.

Vierailija

En voi myöskään käsittää joidenkin naisten uhmakasta käytöstä ja huomion hakuisuutta pukeutumalla housupukuun noin arvokkaaseen juhlaan.

Näyttelijä Ria Kataja miehineen olivat vaihtaneet "rooleja" että Rialla oli valkoinen paita ja mustat housut herrain tyyliin ja miehellä naisten vaatteen värinen viininpunainen puku. Ria on kuulemma feministi, saahan hän sitä ollakin, mutta Linnan juhlat eivät ole sopiva paikka mielenilmaisuille.

Missä nuorten ihmisten äly on silloin kun käytöstapoja ja tapatietoutta tarvittaisiin?

Vierailija

0nko Suomen itsenäisyyspäivän juhlatilaisuuksiin rantautumassa ennenaikainen kuninkaallisten hovien pukeutumistapa ja narrimaisuus?

malka omassa silmässä

Vuosia tämä silmämeikki on näkynyt kuvissa. Millainen olisi arviointi jos joku toinen näin meikkaisi?

Vierailija

Pahin mokaaja Linnanjuhlissa vuodesta toiseen on Ylen toimittajat/ selostajat. Miksi tarvitaan Jaakko Selin kertomaan meille minkä värisessä koltussa joku daami liihoittelee kättelemään ? Herttitsiukkeli, näenhän minä itsekin että on keltaista kietaistu ylle..höh.  Syntymästään asti sokea ystäväni kertoi että häntäkään ei selostuksissa kiinnosta  hameiden värit , koska hänelle eivät värit kerro mitään , nimet ovat tärkeintä.  Sillä aikaa kun Jaska kertoo meille niistä höpöhöpö trendeistä muut juontajat yrittävät kilpaa huudella kättelijöiden nimiä ( usein väärä nimi väärään aikaan ) Kaipaan lapsuudenaikaisia linnanjuhlien selostusta jossa yksi toimittaja vain kertoi kättelijän nimen  ja tittelin (silloin joskus.. 70 luvulla. ) Olihan siellä linnassa joitakin asukokonaisuuksia joiden käyttämisessä olisin kaivannut hieman harkintaa :D miehillä sekä naisilla. Takuu varma pukeutumismoka vuodesta toiseen on naisilla paljaat käsivarret. On ihmisiä jotka voisivat ahtaa ne roikkuvat pullataikinat hihojen sisälle .Vaikka se ei olisikaan itselleen mieluista , mutta miellyttävämpää katsottavaa se olisi muille vieraille.

Vierailija

Vierailija][quote=Vierailija kirjoitti:
Siis Merja Rehnin puku oli täydellinen rimanalitus!! Melkein oli rinnat kokonaan paljaana. Ihme että päästettiin sisään. Mitä liikkuu ihmisen päässä kun tulee tällaisella asulla itsenäisyyspäivän juhliin.

Oli pakko lainata tuo kommentti kun ajattelin samoin. Huomiota hän  on ainakin saanut,jos on  ollut sitä vailla. Miehensä pitäisi kiireiltään huomioida hänet paremmin,ei tarvisi julkista huomiota hakea näin voimakkaasti.

Olli Rehn on itse niin väritön ja huomaamaton, että kai ne oli yhdessä tuumineet, että "räjäytetään nyt koko pankki"! Saadaan ainakin huomiota jos ei muuta? Vaimo yritti viime vaaleissa eduskuntaan vaan ei päässyt. Ehkä näillä tötteröavuilla ensi vaaleissa sitten....

Mitenkä on jos nuo pullataikinat leivottaisi kotona! Presidentin linnaan itsenäisyysjuhlaan puettaisi päälle jotakin sivistynyttä :) vaikka tyylikäs pitkähihainen pitsi, olihan siellä linnassa niitäkin joilla on hyväkin maku sen mekkonsa suhteen. Miehetkin jotkut voisivat tarkistaa olomuotonsa oikeellisuutta noin tärkeään juhlaan.Toivotaan, että ensi vuonna kun tulee 100 vuotta itsenäisyyttä täyteen, että olisi jotakin niitä kultturiin kuuluvia hyviä pukeutumistapoja noudattavia vielä runsaammin kuin tänävuonna oli.

Mikä ihmeen järki ja vimma on nostaa ylös näitä vanhoja juttuja joilla ei ole tuoreita kommentteja ollut vuosikausiin?

Hiljaistahan täällä on mutta tällä keinoin ei tänne elämää saada, ainakin minua nämä vain ärsyttävät.

Vierailija

Noinko paljon taas otti pattiin valonen teksti! 

Mitähän sitä pistäs päälleen Linnan juhliin muutaman kuukauden päästä!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat