mummi ,omaishoitaja ja kouluttaja

Vaikka kuinka katsoin ja kuuntelin,eipä näkynyt linnassa yhtään omaishoitajaa???kumma juttu??omaishoitokulttuuriko ei ole kulttuuria lainkaan? mielestäni omaishoito on olennainen osa hoitokulttuuria ja ansaitsisi viimein tulla julkisesti huomioiduksi! omaishoitaja työskentelee 24/7 ja työ on vaativaa ja erittäin huonosti palkattua! Mutta säästää Suomelle miljoonia vuosittain,siis eikö todellakaan hr.Tasavallan presidentti arvosta omaishoitotyötä? kunnia sinne minne se kuuluu!

Kommentit (13)

Vierailija

Vuosi sitten juhlien eräs  teema oli vapaaehtoistyö. Eikö omaishoitajajuus ole mitä suurimmassa määrin vapaaehtoistyötä? Joka vuosi ei jokaiselta alalta kutsuta edustajia. Ehkä joskus teemana on hoitotyö. Tänä vuonna oli mäkihyppy ja kulttuuri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllähän omaishoitajat melki ilmaiseksi työtään tekevät rakkaudesta ,mutta ei ole lähellekkän vapaaehtoistyötä Joka vuosihan jotain esim. laulajia ja näytteliöitä on. Mikseipä sitten myös omaishoitajia

Vierailija

Hetkinen, kyllä siellä saattoi olla myös omaishoitajia, olihan niin moni pyörätuolillakin siellä. Mutta miten ne ylen toimittajat voisivat tietää Maija tai Matti Meikäläistä, siellä meni moni ihminen ilman selostusta jonossa.

mummi

kerrottiin saattajana tytär,poika,lapsenlapsi,puoliso ei omaishoitaja! mahdollista kyllä,vaan oliko???

aniaara

vapaaehtoistyö= vapaaehtoista ja palkatonta

omaishoitotyö on sopimuksenvaraista ainaista 24/7 niin jouluna kuin jussinakin ja kehnosti palkattua!

Vierailija

Olipa linnanjuhlissa 2015 eräs sivistymätön suurlähettiläs. Nimittäin IRANin suurlähettiläs.

Tämä suurmullahi se ei suostunut kättelemään Suomen presidentinrouva Jenni Haukiota!

Täydellistä halveksuntaa naisiin kohdistuen.

.

Ettäkö "Maassa maan tavalla"...... niinpä niin....

Käytöstapoja toivova

Kaikenlaista roskasakkia sitä tähän maahan on pakko ottaakin! Voin kuvitella Jennin tunteet, kun sivuutettiin. Ja myös Saulin.

Vierailija

Linnanjuhlat ovat taas ohitse. Oli ihan kiva katsella naisten kauniita juhlapukuja ja koruja. Yksi asia vain herätti ajatuksia ja se oli laahusten runsaus. Miten ihmeessä niiden kanssa selvitään tungoksessa? Nauratti, kun jo kättelyjonossa yksikin partneri tallasi kahteen kertaan daaminsa laahukselle.

Tuli laahustinkin mieleen. Siis se sellainen,  jolla ennen koulussa laahustettiin voimistelusalin lattia perässä vetämällä jumppatunnin jälkeen. Mitenkähän puhdas  ja ehjä illan jälkeen onkaan jokin hieno silkki, jolla on pyyhitty kaikki kulkuväylät?

Vierailija

Miten näistä juhlista jäikin  puuttumaan juhlallisuus! Vai eikö kameramiehet kuvanneet sinne missä sitä oli. Näytettiin ja haastateltiin etupäässä kevyemmän sarjan julkkiksia. Mikko Alatalokin näytti lähes linssiluteelta. Pääsääntöisesti naisilla oli tyylikkäitä istuvia kaunislinjaisia pukuja. Olihan siellä muutakin runsailla mitoilla, katsella, kuin hikisiä kuvaajia ja reporttereita työssään, vaikutti välillä huutosakilta.

Vierailija

aniaara kirjoitti:
vapaaehtoistyö= vapaaehtoista ja palkatonta

omaishoitotyö on sopimuksenvaraista ainaista 24/7 niin jouluna kuin jussinakin ja kehnosti palkattua!

Kaikesta pitäisi saada palkkaa? Oman rakkaansa hoitamisesta, huolehtimisesta?

Eikö ihmisyyteen kuulu huolehtia omistaan? Miksi siitä pitää maksaa palkkaa, eikö työeläke ja kansaneläke riitä? Tiedän, että ahneella on pohjaton pussi.

Vierailija

Milläs työikäinen omaishoitaja elää, jos ei saa hoitamisesta palkkaa? Ja mitä säästääkään yhteiskunta, jos joku hoitaa omaistaan, eikä tämä vie laitospaikkaa?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat