3 x juhlamieli joulutorilta

Kaupunkien joulutoreilta löytyvät niin juhlatunnelma kuin herkut ja käsityönä tehdyt lahjat. On musiikkia, näyttelyitä, karuselli ja jopa anniskelualue. Ho, ho!Lue koko juttu

3 x juhlamieli joulutorilta

Kommentit (2)

Kävin Tuomaan markkinoilla mutta jotain jäi puuttumaan. Ei ollut sitä joulutunnelmaa mitä on esim.Keski- Euroopan toreilla. Tarjonta oli kyllä monipuolista, mukaan hiihtoretkille ostin kaksi pipoa ja miehelle tuliaisiksi Partasen kalakukkoa nylkyhintaan.Aasialaisia turisteja oli runsaasti, heitä kiinnosti Joulupukki ja omistajien mukana torille päässyt husky. Joulupukin luo jonotettiin ja huskyn ympärillä oli valokuvaajien rinki, se oli sitä suomalaista eksotiikkaa. Huskyn lisäksi myöskin sää muistutti Siperiasta, tuuli oli jäätävän kylmä. Ensi vuonna onkin kukaties pitkästä aikaa Tallinnan joulutorin vuoro.

Vierailija

Jos vain koettaisiin omat joulutorimme sellaisena kuin ne ovat vertailematta aina johonkin muuhun. On paljon ihmisiä, jotka osaamme nauttia pohjoisen kylmyydessäkin joulutorien antimista muualle haikailematta - onneksi. Tietysti on vapaus matkustaa niille toisenlaisille toreille vaikka tropiikkiin, jos siltä tuntuu ja on varaa. Toisaalta joulu on aina ollut talvinen juhla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat