27 asiaa, jotka ovat ammattijärjestäjän käsilaukussa

Lompakko ja kolikkopussi. Ne ovat käsilaukun vakiosisältöä, mutta joiltakin saattaa löytyä veskastaan hieman enemmän asioita.Lue koko juttu

27 asiaa, jotka ovat ammattijärjestäjän käsilaukussa

Kommentit (3)

Vierailija

Ai että mitäkö löytyy käsilaulusta? Puhelimen, lompakon ja avainten lisäksi purkkaa, kyniä, nenäliinoja, rakkolaastareita, tamponeita, normilaastareita, allergialääkkeitä, särkylääkettä, matkapahoinvointilääkettä, kortsuja, lusikka-haarukka-veitsi-yhdistelmä, vanupuikkoja, muutama Muumi-tikkari, korvatulpat, puhelimen laturi ja varavirtalähde, muutama muistitikku, handsfree, hakaneuloja, hammastikkuja, pinnejä ja ponnareita, neula ja lankaa, sytkäri, sakset, kuulokesplitteri, pinsetit ja isoja haavalaastareita ja aa- ja aaa-kokosia pattereita. Ai joo ja huulirasvaa ja yskänpastilleja. Siinä on ehkä kaikki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tämä on hauska ja niin totta! Käsilaukustani löytyy: vauvanvaipat, tuttipullo, tutti, särkylääkkeitä, nenäpaperia, korvatulpat, mittanauha, sormikkaat, huulirasva, sukat, ponnareita, pastilleja. Ostin juuri itselleni tilavamman käsilaukun, että mahtuisi kaikki tavarata laukkuun paremmin. Uusi käsilaukku kätkee sisäänsä muutaman taskun, mihin tavarat voi " järjestellä".

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat