Vierailija

Hei ET-lukijat. Lehden välissä on tullut Etu-Travelin Turkin kiertomatka tarjous esite. Olen mieheni kanssa lähdössä tällaiselle matkalle 19.3. Kysynkin nyt muiden mielipidettä kyseisistä matkoista, onko kellään jo kokemusta, miten matka sujui ja toimiko kaikki järjestelyt hyvin. Onko muita uskalijaita jotka ovat lähdössä kyseisenä ajankohtana matkaan. Olisin kiinnostunut mielipiteistä kyseisiä matkoja kohtaan.

Kommentit (2)

Hei! Aika paljon keskustelua on Matkaopas lehden keskustelupalstalla.Positiivisia kommentteja löytyy vasta palanneilta.Epäileviä tuomaksia tietysti myös.Onhan toimisto uusi ja lisäksi edullinen.Varasin itse Kappadokian kierroksen 12.11 lähdölle miehen kanssa.Ihan asiallisesti on vahvistukset tulleet sähköpostiin,myös ennakkomaksusta kuitti.Myös puhelimeen on vastattu suomeksi.En osaa olla huolissani,monenlaista matkaa on tehty ja aina terveenä palattu.Mielenkiintoista matkaa teille! Kerro kokemuksia,kun reissu on heitetty.

Kyllä oli oikein unelmien loma,retket olivat hienoja ja mielenkiintoisia. Hotellit tosi huippuja vähän kuin eliittipaikkoja. Ostimme sen 215 euron vip-paketin ,joka sisälsi kaikki retkikohteet, aamiaisen, lounaan ja päivällisen, suorastaan ylellistä. Halukkaille tarjottiin vielä yhtä ylimääräistä lomapäivää, todennäköisesti maanantain lento buukattu liian täyteen. Meitä jäi sinne vielä joku 27 nauttimaan aurinkoisesta lisälomasta ja samaan hintaan. Vain lentomatka oli negatiivinen kokemus,meno Tukholman kautta, jossa kone tyhjennettiin uudelleen turvatarkastukseen. Samoin kun meillä oli eri tulopäivä kuin alkujaan, se kone tuli Kööpenhaminan kautta ja sama tullirumpa taas. Ja koneen tuloaika ilmoituksissa oli 15.10, kuitenkin olimme Hesassa vasta18.00. Mutta ne jotka tuli sillä oikeena päivänä, ne tuli suoraan Helsinkiin. Tämä matka sopii sellaisille jotka haluaa nähdä erilaista Turkin kulttuuria. Opas oli hyvin suomea osaava varsinainen turkin pippuri. Kyllä tähän reilun 600 euron hintaan saimme oikein luksusloman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat