Vierailija

On se kumma että kreikka vänkää koko ajan, mut ku suomessa tehdään verokorotuksia niin kansa on hiljaa, ihan kuin meillä olisi kaikilla perämetsää että ei hätää,mulla ei oo ja kun on työelämä ollu jo yli 35 vuotta enkä ole v ielä työllä rikastunut mikä mättää täällä suomessa..

Kommentit (2)

Mie oon ajatellu ihan sammaa!
Suomen kansanedustajat suostuu kaikkeen ja varmaan maksasivat lisääkin kun ovat vauhtiin päässeet...
Vaikka suomalaiset, siis muut kuin eduskunnassa istuvat ja rikkaat, sanosivat jotain vastaan näissä päätöksissä, niin eipä sillä oo mitään vaikutusta. Taitaat olla samaa sakkia niin suomen kuin ranskan, saksan jne "kansan"edustajat.
Rahat menee etelään...

Kansanedustajat ovat niin hyväpalkkaisia ettei niitä kiinnosta pienen ihmisen olemassaolo, kyllä lupaavat ummet ja lammet ennen vaaleja, sitten ollaan 4 vuotta siellä hiljaa,(näin uusi edustaja). ja nostetaan isot rahat tekemättä mitään muuta,kun matkustella veronmaksajain rahoilla. Pärjäähän siellä tavallinen tallaaja,on vaan tärkeän näkönen ja täyttelee vaikka ristikoita. Kreikkaan sysätään rahaa kyllä luulevat et sillä se pelastetaan,kaatuuhan tuo kreikka ennen kevättä, ja sinne jää suomen rahat. krekut on 2 vuotta vedättäneet ja imuroineet rahaa, ja sitä tekevät jos maksajia on. Mieluummin siellä ovat kahviloissa kun töitä tekevät, vesipiippua poltellaan ja noppaa heitetään. Riistopolitiikkaa koko valtiossa, toiset kärsii ja toiset elää herroiks. Kuka meistäkään tekis töitä jos sanottas palkkojen putoavan roimasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat