"En jaksa enää" – tämä ei ole turha uhkaus

Kaksi tai kolme ihmistä tekee itsemurhan Suomessa joka päivä ja heistä moni on yli 65-vuotias. Miksi näin käy?Lue koko juttu

"En jaksa enää" – tämä ei ole turha uhkaus

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toteuttavat hallituksen toivetta .  Rahat ei riitä loisijoille vaan käytetään  hallinnon  juhliin.   Otetaanpa pieni esimerkki suomi-politiikasta.   Ihminen puskee töitä  50 vuotta.  Yrittää kasvattaa eläkettä   että  sitten joskus voisi elää rennosti.   No eipä ehtinyt eläkkeelle  kun herrat  muutti laskentaperusteita.  Sitten   Lipponen  koko  kansan "mooses"  leikkasi indeksit  liki nollille.   Tämäkään ei riittänyt,  pistettiin eläkkeille  kovempi vero.

Onneksi osa nuorisoa on  hallituksen  touhut  tunnistanut.   Työtahti  on verkkaisa.  Valehtelijoiden puheet   ei tehoaa.

Monista maista tuttu  "harmaa talous"   lisääntyy kivasti.

Vierailija

Taas hyssytellään ja ollaan tekemässä "oikeaa kuvaa ongelmasta".

Kuka suostuu tosissaan pohtimaan paljonko taloudellinen niukkuus ja erityierityisesti eroottisiin aiheisiin liityvä ahdasmielisyys tuhoavat ihmismieliä. Nyt kun nuorten työttömyys ja sitä kautta näköalattomuus on kauhistuttavissa luvuissa, taloudellisen ja seksuaalisen deprivaation  tulisi olla tulevaisuuden suunnittelijoiden erityisen torjunnan kohteena.

Suomalaisessa yhteiskunnassa toiveiden ja käytettävissä olevien keinojjen väliin jäävä kuilu on tuhoisa ja osaksi tunnistamaton. Näissä asioissa jokainen ei ole oman onnensa seppä.

Vierailija

Suomi  on maailman ykkösvaltioita itsemurhissa.  Touhu lisääntyi  kun kokoomus + keskusta tuli valtaan.

Häpeätahra maallemme.  Leipäjonojen lisäksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat