Vierailija

Minusta Laura Lepistö teki oikein,kun kävi viime viikolla luistelemassa Pohjois-Koreassa ja ilahduttamassa heitä,mutta voi hyvänen aika mitä moraalinvartiojoita ihmiset ovatkaan,kun saa lukea keskustelupalstoja se oli niin väärin :D T.Sari Rautio kok hylkeennahassa:D

Kommentit (10)

Minä uskon Lauraan, hän ei tullut ajatelleeksi poliittisesti asiaa, vaan lähti luistelemaan nuoruuden innolla, kun taas pitkään arenoilta poissaolleena pystyi. Hän on lahjakkain luistelijamme, toivon hänelle menestystä ja pelkkää hyvää.

Kyllä Laura on meidän edustavimpia urheilijoitamme; hymy on aivan ihanan aito kun vertaa Kiira Korven "hymyyn" Laura todella hyvästä sydämestään lähti ilmaiskeikalle ja minä nostan siitä hattua hänelle. Journalistiikka vetää joskus yli lipan niin kuin sanotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä se Laura on sitten tehnyt? Uutisissakin vilahti joku juttu että Laura on pahoillaan, mutta en ehtinyt saada kiinni että mistä. Siis mitä hän on sössinyt? kertokaa.

No en tiedä minäkään,mutta niin vain ovat ihmiset vauhkona ja eihän Laura siellä yksin luistellut:D T.Nanometri

En tykkää linkityksistä, mutta tämä on sen verran monipiippuinen juttu, että tietoa asiasta on Amppareissa vaikka haulla Laura Lepistö. Minusta Laura ei ole syyllistynyt mihinkään.

Laura Lepistö osallistui tähän Paektusan-festivaaliin taitoluistelunäytöksiä ympäri maailman järjestävän Champions On Ice-organisaation kutsusta ja lupa kysytiin myös opetus-ja kulttuuriministeriöstä. Matkalla ei ollut poliittista tarkoitusta eikä Lepistö ole tukenut Pohjois-Korean diktatuuria. Paikalliset uutiset olivat kertoneet esityksen perustuneen edesmenneen diktaattorin henkilökultin pönkittämiseen. Laura Lepistö kertoi lähteneensä matkaan viemään iloa tuolle kansalle ja hakemaan tuntumaa yleisön edessä esiintymiseen puolentoista vuoden tauon jälkeen.

Toivotaan , että väärinymmärrys hälvenee ja luottamus häneen palautuu ja saamme nähdä lahjakkaan Lauran pian myös ilontuojana omilla areenoillamme.

On aivan vastuutonta syyllistää nuorta urheilijaa-luistelijaa Laura Lepistöä, joka innolla halusi tuottaa iloa. Iloa maassa, joka on erinlainen ja eristäytynyt muusta maailmasta. Laura Lepistö on varmasti mieleltään hämmästynyt ja pettynyt sellaisten ihmisten reakointiin, jotka sotkevat tähän politiikan.
Laura Lepistölle: Älä välitä pahasta maailmasta ja pahansuovista ajatuksista. Tsemppiä eteenpäin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat