Kommentit (3)

Planet is Blue

Lapsuudenkodissa jaoin huoneen, 5 v vanhemman veljen kanssa. Sängyn yläpuolella oli David Bowien juliste. Kuvassa oli Diamond dogs -tähtimaalaus kasvoillaan. Bowien musiikkia kuunneltiin mankasta kaseteilta, iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Pienen tytön mieleen, upposivat Starmanit ja Major Tomit. Kiehtova tunnelma ja ajatukset niissä biiseissä.

Tuulikki

David Bowie oli yksi pop-musiikin edelläkävijöistä, musikaalinen lahjakkuus, rohkea oman tiensä kulkija. Muun muassa Ashes to ashes ja Young Americans ovat suosikkikappaleitani ja vinyylit löytyvät levyhyllystäni. Hektor otti vaikutteita Bowielta aikoinaan mutta ei jäänyt pekkaa pahemmaksi. Olen aina pitänyt Hektorin musiikista. Mielestäni Hektor on yksi suomi-popin legendoista.

Toivon, että tässä ketjussa keskitytyään David Bowien musiikkiin eikä kirjoitella epäasiallisia kommentteja. Jonkin verran kunnioitusta sentään juuri kuollutta henkilöä kohtaan, please. Kiitos.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Huumejätkä tai ei, mitä se vaikuttaa musiikkiin, en ymmärrä.

Live aid konsertissa Bowien ja Jaggerin esittämä Dancing in the street iski selkäytimeen ja se toimii vielä tänä päivänäkin. Bowie oli lahjakkuus joka ei tyytynyt tavanomaisuuteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat