Kiinnostavatko elämäkerrat? Tästä se johtuu

klo 13:05 | 13.1.2016
Suomalaiset rakastavat elämäkertoja. Jopa niin, että joidenkin elämistä jaksamme lukea useitakin versioita. Elämä kun ei onneksi koskaan täysin tiivisty kansien väliin.Lue koko juttu
Olen aina lukenut elämänkertoja. Monen henkilön niin sanottu julkisuuskuva on muuttunut lukemisen myötä. Parhaillaan luen jo toista kertaa kirjaa Koneen ruhtinas - Pekka Herlinin elämä. Ostin kirjan alun alkaen koska vietin lapsuuteni Hyvinkäällä ja Kone Oy:llä oli suuri merkitys Hyvinkäälle asukkaiden työllistäjänä. Tämä elämänkerta on niin mielenkiintoinen, lukuisini valokuvineen ja ystävien, lasten sekä vaimon muistelojen takia, että luultavasti luen sen muutaman vuoden jälkeen kolmannen kerran.
Mistähän syystä tuotakin kommenttia on miinustettu - kuka kertoisi minulle?
Enpä viitsikään mainita omia elämäkerta-suosikkejani, kun ne takuulla herättäisivät närää.
Syntyisi ehkä kiintoisa elämänkerta jos vain jaksaisi viimeistellä. Tosin nuo kuvat ei ole välttämättömiä,
toisaalta tukee tarinaa ja kohteita.
Aika näyttää.
Miinustukset johtuvat siitä, että Et-netin ylläpito sallii miinustamisen vailla perusteita. Täten ihan hyviä kirjoituksia miinustetaan kun mieletään sairaat ihmiset ovat asialla. Ei siihen ole sen kummenpaa syytä.
Veikkaisin, että miinustukset vailla perusteita karkottavat palstalta kirjoittajia. Ainakin yhden vievät, joten tarkoituksensa ovat saavuttaneet.
"satanikkinen trolliäijä" Voi olla. Minusta kuitenkin pihlajainen, sinttu, sirutar oli naaras. Tuossa vain kolme mutta PA sivustolla voidaan puhua sadoista. Siellä vaikutti että ketju kasvaa, tosiasiassa uudet kirjautujat ei koskaan tehneet mitään
Sivustoa piti yllä 15-20 mukavaa ihmistä. Kommentit oli asiallisia matkakertomukset muutamaa vitsiä huomioimatta näppäriä ja kohdetta selventäviä.
Tuoryhmä pihlajainen hilluu täälläkin. Tunnistin kirjoitustyylistä.
Nyt on ollut säädyllistä. Luojan kiitos
Maailma on muuttunut. Jos kirjoitus kuvaa vaikkapa 1930 luvulta elämää niin kyllä ihmettelyä riittää.
Suomi nousi kerkeästi sotien jälkeen. Nopeaa oli myös tippuminen kataisen ajalla.