Kommentit (1)

Kantsun muori

Tuossa tekstissä jo tulikin aika paljon juuri painonhallinta/elämäntaparyhmässä  oppimiani asioita. Ei punaista lihaa, kalaa sen sijaan usein ja kanaa. Ja paljon kasviksia. Olemme jättäneet rakastamamme perunankin vähemmälle ja syömme tuoresalattia  ja kettokasviksia lähes kaikilla aterioilla. Vaikka lohi onkin terveellistä, minä pidän enemmän vaaleasta kalasta ja teen siitä ja lohesta yhdessä usein keiton. Kalakeittoonkin laitan porkkanaa ja kukkakaalia ja vain vähän perunaa. Aamuisin syömme kaura/ruispuuron marjoilla, mieheni laittaa myös vähän jugurttia päälle. Keittoa keitän lounaaksi isomman annoksen, siitä riittää sitten huomiselle joko lounaaksi tai päivälliseksi. Kasvispainotteinen ruoka ei tule kalliiksi, kun tekee suunnitelmallisesti ja taloudellisesti, käyttäen tarjouksia ja pakastinta avuksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat