Vierailija

Mitä mieltä olette tatuoinneista? Ovatko kauniita vai rumia? Entä turvallisuus?

Itse olen sitä mieltä että sirot tatuoinnit ovat naisilla kauniita oikeissa kohdissa. Esimerkiksi nilkassa tai alaselässä. Olen myös ajatellut ottaa itselleni jossain vaiheessa kylkeen tatuoinnin (olen mies). Miehille sopii mielestäni myös hieman suuremmat tatuoinnit. En kuitenkaan haluaisi koko ihoa peittäviä tatuointeja, vaikka ne parhaimmillaan (esimerkiksi japanilaiset tatuoinnit) ovat todellisia mestariteoksia.

Suomalaiset kertoivat napakasti syitä, miksi he eivät haluaisi tatuointeja ihoaan koristamaan – tai rumentamaan.

Helmi uteli lukijoiltaan mielipiteitä tatuoinneista. Suurin osa lukijoista, 32 prosenttia, haaveili tatuoinnin ottamisesta, kun taas lähes saman verran lukijoita tyrmäsi jyrkästi nuo ihokuvat. 30 prosenttia lukijoista kertoi, ettei heillä ollut aikomustakaan hankkia sellaista ihoaan koristamaan tai "rumentamaan".

Monet olivat huolissaan siitä, miltä tatuointi näyttäisi ajan kuluessa, sitten kun tatuoinnin kantaja on jo kiikkustuolissa. Entä jos kuvaan kyllästyisi alta aikayksikön? Tatuointeja karsastettiin myös siksi, että niistä on vaikea päästä eroon.

http://www.mtv3.fi/helmi/kuudesaisti/artikkeli.shtml/2012/02/1498573/suo...

Kommentit (10)

Eiköhän tämäkin mene siihen että avarakatseiset ihmiset hyväksyvät ja kukkahattutädit sanovat että ne ovat saatanallisia ja tuomitsevat ehdoitta.

Osaako joku muuten sanoa miten vanhasta kulttuurista mahtaa olla kysymys. Eikös näitä tatuointeja tehty jo niihin aikoihin kun Raamattu kirjoitettiin. Onkohan tähän SUUREEN KIRJAAN kirjoitettu mitään tatuointeihin liittyvää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaunis on tatuointi kauniissa nuoressa vartalossa, mutta entä sitten......50vuoden ja 50kilon kuluttua, mitähän tuo kuvio esittää. Totuushan on se ,että vartalo muuttuu vuosien myötä.

Tatuoinneista "suuressa kirjassa" en tiedä mitään, koska harvoin jos koskaan sitä selailen.

Kaunis vartalo on kaunis ilman tatuointejakin, mutta
jokainen saa tehdä vartalolleen ihan mitä haluaa.

Kukkahattutäti, talvella pipo päässä :)

Lainaus:

En tykkää isoista tatskuista,mutta eihän ne mulla olekkaan.
Tässä toinen kukkahattutäti!

PIdätkö kuitenkin pienistä siroista tatuoinneista ja ottaisitko sellaisen itsellesi?

Vierailija

Omassa rehellisyydessäni sanon suoraan että en tykkää tatuoinneista ollenka, varsinkaan jos niitä on liikaa, liika on liikaa, en tiä mitä ihmisen päässä liikkuu kun sillee häväistään oma luonnollisen 'kaunis' iho, ite kunnioitan luonnollista ihoa, tästä voi arvata ettei mulla ole tatuointia ollenka, mikä kyllä lienee totta, ei olekka, eikä tule koskaan, edesmenny isäni oli siinä hyvä roolimalli, ei ollu hänelläkään tatskaa koskaan.

Vierailija

Ei oo, kaunis vartalo on paras ilman tatuointia, tiedän että näistä voi tulla kinaakin, tatuoinnit ei oo kauniita, korvikset ymmärrän ja se on osa jotain kauneutta eli nätteyttä ja rannekket + kaulakoru, mun kulmasta tatskat ei oo seksikkäitä, seksikäs on iho luonnollisuudessaan ja on mielestäni yks tosiasioistakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat