Seuraa 

ET:n nettisivusto on ulkoasultaan raikas ja miellyttävä. Kuvat ovat hyviä – niitä voisi olla kyllä enemmänkin – ja teemojen kuvaikonit ovat selkeitä ja aihettaan kuvaavia.
Käytettävyys ja luettavuus sivustolla on kiitettävä. Toiminta on nopeaa ja asiat löytyvät kutakuinkin helposti.
Sisältö on aika kattava. Lisättävää tietysti on ja varmaan vähitellen uutta ilmestyykin; nettisivustohan ei ole staattinen, vaan jatkuvan muutoksen kourissa. Teemoihin harrastusten lisääminen on hyvä idea. Samoin kulttuuriosiota kaipaan. Huonoin osio on ajankohtaispalsta siitä yksinkertaisesta syystä, että se ei ole kovinkaan ajankohtainen. Juttujen uusiutuminen on hidasta. Onko sillä muuta sisältöä kuin lehden tekstejä?
Kiusallista on jo jossain puheenvuorossa huomautettu keskustelun kiertotiet, mutta sehän luvattiin korjata. Hyvä niin.
Yhden kummallisuuden huomasin juuri nyt: olen kirjautunut sisään monta tuntia sitten ja välillä puuhastellut kotona sitä sun tätä. Kun nyt palasin sivustolle, oli kirjautumisovi pamahtanut kiinni ja pyydettiin uudelleen kirjautumaan. Se ei ole kivaa.
Oma profiilisivu on aika simppeli. Siitä voisi saada kertovamman ja hauskemman helpostikin. Esimerkiksi omien kuvien lisääminen johonkin osioon olisi hauskaa.
Vuorovaikutteisia palstoja voisi myös lisätä, vaikka hyvää ristiinkeskustelua onkin se, että lähes kaikkia juttuja saa kommentoida. En nyt juuri ehdi kirjata lisäideoita vuorovaikutteisuuteen – palaan asiaan. Ehkävissiinkai ja joskus...

Kommentit (4)

Kirjakko kirjoitti "Yhden kummallisuuden huomasin juuri nyt: olen kirjautunut sisään monta tuntia sitten ja välillä puuhastellut kotona sitä sun tätä. Kun nyt palasin sivustolle, oli kirjautumisovi pamahtanut kiinni ja pyydettiin uudelleen kirjautumaan. Se ei ole kivaa."

Eihän tämä mikään kummallisuus ole , näinhän nämä yleensä toimivat olettettavasti ihan turvallisuussyistäkin.

Tiedän, on minulla muitakin sivustoja, joissa on sama ominaisuus. Silti se kiukuttaa. Joillain sivuilla (kuten esim. pankin) se on ymmärrettävää, muttei mielestäni täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos Kirjakko kehuista!

Keskustelupalstan toimintaa mietimme juuri, ja yritämme löytää ratkaisuja.

Ajankohtaista-osiossa ei ole lehden juttuja, vaan tarkoituksemme on kertoa ajankohtaisista, ET:n lukijoita kertovista tapahtumista ja jopa uutisista. Sivustolla on myös "Yhteistyössä"-osio, jossa on linkki Tapahtumaopas.fi-sivustolle, jossa on tapahtumia ympäri Suomen.

PiNiTu kommentoi aivan oikein: turvallisuussyistä käyttäjä kirjataan ulos tietyn ajan kuluessa. Jos olet vaikkapa kirjaston koneella, on tärkeää, että sivusto kirjaa sinut automaattisesti ulos. Näin kukaan ei voi kirjoittaa vaikkapa tänne keskusteluihin nimimerkilläsi tai nimelläsi.

Uusimmat selaimet (IE 7, Mozilla 5 jne) tallentavat nimesi ja salasanasi, jos haluat. Näin sinun ei tarvitse kotikoneellasi kirjoittaa niitä joka kerta.

Kirjakko: Mitä tarkoitit omien kuvien lisäämisellä johonkin osioon? Profiilisivulla voit lisätä oman kuvasi, jonka olet jo lisännytkin. Tänne keskustelupalstalle ei ainakaan toistaiseksi voi lisätä kuvia, mutta harkitsemme sitäkin. Sen sijaan omiin resepteihin voit lisätä kuvia.

Haluaisitteko lisätä enemmän kuvia oma profiili -sivulle, esimerkiksi vaikkapa kodista, puutarhasta, harrastuksista?

Joskus ollut näinkin kehittäviä kommentteja.
Muutoksia huomaan tulleen noiden jälkeen, mutta itselleni heräsi kysymyksiä.

Joskus aikoja sitten löysin Facebookista mm. murreketjun.
Jos se vielä löytyy sieltäkin niin lukijoilla lienee hämmästelemistä.
Kieliasu ei todellakaan taida muistuttaa mitään tunnettua murretta.
Hyvä niitä aitoja perinteitä olisi vaalia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat