Erkki, 81, ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan: ”Ei tässä p**kele huilitaukoja tarvita”

Nelosen uutuussarja vei isän ja tyttären yhteiselle matkalla. Siihen mahtui urheilun juhlaa ja liikutuksen kyyneliä.

Lue koko juttu

Erkki, 81, ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan: ”Ei tässä p**kele huilitaukoja tarvita”

Kommentit (9)

Vierailija

Oli aivan ihana katsoa isän ja tyttären reissua. Tuli erittäin hyvä mieli ja liikutuksen kyynel vierähti poskelle. Kaikkea hyvää teille Riitta ja Erkki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tulipa vain tässä erinäisitä syistä valvoessa kipujen kans että miksi miksi te täälllä riitelettte. ette tiedä kuin en minäkään millon täältä taakse poistutaab antaaka olla häpeä joka täällä vääränä oot älä enää naisena täällä

susijengi

Isä ja tytär oli aivan ihana,kun omalle olin sylkykuppi ja käsi pitkällä rahaa vailla.Niin ihana isä onnea teille ja matka ohjelma on ainakin tämän eka osan katsottuani mielen kiintoinen.En välitä katsoa nuita jotka rannoilla löhöää ja kun ahdistaa ihmismassa ,oli nuoriparikin ihan kiva.Katotaan pysykö saman laisena-.

Minusta tämä on erilainen ja hauska matkailuohjelma. Kaikki ohjelmassa esiintyneet ummikot ovat olleet valloittavia omanlaatuisia persoonia. Formaatti on hyvä, toivottavasti saamme sarjaan myös jatkoa.

Vierailija

Voittaa Alanyan- sankarit   helposti.   Täähän oli ohjelma ihmisille  reilulla tavalla.

Vierailija

Suometar kirjoitti:
Pitääkö suomalaisen aina kirota joka paikassa? Tyhmyyttä!

Suomalaiset on murahdelleet  kautta historian.  Tässä on käynyt tyylivirhe.  Miksi tuo on nostettu otsikkoon. Tuolla ketjulla  ollessaan olisi mennyt huomaamatta ohi.

Noloa on määritellä  tyhmyydeksi.  Eihän tuo kerro ihmisen  taidoista mitään.

tykkään

Tää on tosimuikee ohjelma. Paras jakso tähän mennessä oli kaksi suomipoikaa Roomassa, eivät luovuttaneet missään vaiheessa vaikka hotelli ei meinannut löytyä ollenkaan ja tehtävän suoritus: syö paikallisen perheen kotona, oli hankala toteuttaa. Olivat koko ajan omia ittejään, suomalaisia perusjätkiä. Kyllä saa heidän äidit olla ylpeitä pojistaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat