Laihduttajan tärkeimmät ravintolisät x 4

Muistatko vielä kaikki laihdutuskuurisi? Vai onko kaloreiden laskemisesta tullut harrastus, joka pyörii mielessäsi koko ajan? Varsinkin siinä tilanteessa saatat tarvita avuksesi lisävitamiineja ja -ravintoaineita.Lue koko juttu

Laihduttajan tärkeimmät ravintolisät x 4

Kommentit (3)

Ennen ravitsemussuosituksiin u...

Ravintolisäpurkkien kyljissä olevat suositukset koskevat perusterveitä naisia (noin 60 kg) ja miehiä (noin 80 kg), jolloin painavemman henkilön pitää käyttää suurempia annoksi jotta vastaa elimistön tarvetta.

Vierailija

Perusterve ihminen ei tarvitse ravintolisiä laihduttaessaan. Riittää kun ottaa pienemmät lautaset käyttöön eli pienentää hieman syömänsä ruoan määrää, unohtaa välipalanapostelut ja käy liikkumassa jollakin lailla hieman enemmän kuin ennen. Pikkuhiljaa paino putoaa ja pysyy hallinnassa, kun ei palaa vanhaan elämäntyyliin.

Siinä ei tarvita mitään vouhotuksia, eikä mitään erikoisia dieettejä, hieman vain jämäkkyyttä oman itsensä kanssa.

Tuo on oma tapani ja toiminut jo vuosikausia onnistuneesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Todella laadukkaat ravintolisät ilmeisesti vähemmistönä markkinoilla? Lainaus netistä: "Kovin moni sen sijaan ei tiedä, että lisäravinteissa on olemassa kolmea eri laatuluokkaa, Feed grade(eläimille tarkoitettu), Food grade(elintarvikelaatuinen) ja Pharmaceutical grade(farmaseuttinen laatu).
Erään tutkimuksen mukaan maailmalla myytävistä lisäravinteista n.97% on korkeintaan Food grade laatuisia, joten niitä erittäin korkealaatuisia tuotteita ei ihan joka hyllystä löydy.
Laadustaan tunnetut merkit, kuten esim. La Muscle, Skip, Solgar, Twinlab, pyrkivät tuotteissaan Pharmaceutical grade laatuun, ja siksi ovat saaneet erittäin hyvän maineen terveys/lisäravinnealalla."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat