Nyt näyttää hyvältä

Vierailija

Nuo auringoiset reissut on avausjaksolla perin tyyriit, noin lorvimismielessä. Mutta ylläri ylläri. Nyt pääsee jopa alle 300 e välimerelle viikon piipahtukselle kohtuu hyvässä hotellissa.

Polttoaine on halventunut alle puoleen maailmalla. Lentoneet imaisee muutaman kuution tuolla matkalla eli hyöty on iso. Hämäävästi suomessa ei asia näy koska tuotteessa on 75 % veroa.
No näitä ei kannata pohtia. Nautitaan kun saudit myyvät edullisesti menovettä.

Kommentit (7)

Vierailija

Nyt taantuma-aikana   työnantaja oli   suopea. Lomaa. Kaksi kokonaista kuukautta.  Mahtavaa.  Matkat on halpoja  mutta tingasin siitäkin.  Autolla  läpi euroopan   ja lähisaarille   laivalla / lauttalla.  Ne pirut  vähän butjettia rassaa  mutta olkoot   tälläkertaa.

Nyt on maantiekartta levällään.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Voisipa ollakin niin huoleton mummo että voisi olla kotoa poissa pari kuukautta yhteen menoon.Tuo nelijalkainen menoa hidastaa, mutta sehän on aivan oma valinta.

Kannattaa ottaa hyöty halvoista hinnoista, nythän saa messualennuksiakin jopa 100-150 euroa joistakin matkoista.

Syksyn kiertomatka tehdään Albatross Travelin siivellä ja tuo matkanjärjestäjä ei mitään alennuksia anna. Ja ennenkuin joku Albatros Travelin maanrakoon haukkuun niin ystävätär oli Afrikassa Albatrossilla ja antoi hyvät suositukset.

Vierailija

Työkuviot  vähee, ropotit puskee tilalle.  Matkailu  yleistyy.  Mutta mistä kolikot jossei  palkka juokse ?

Maailma  muuttuu uhkaavasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Työkuviot  vähee, ropotit puskee tilalle.  Matkailu  yleistyy.  Mutta mistä kolikot jossei  palkka juokse ?

Maailma  muuttuu uhkaavasti.

Mikä matkaasi uhkaa, onko joku pelko päässyt viemaaään matkahaluja?

Matkailu oli jo minun näkökulmastani erittäinkin yleistä noin kolmekymmentä-kolmenymmentäviisi vuotta sitten. Oltiin ahkeria matkaajia asunto-autolla ympäri Eurooppaa ja eräänäkin talvena n. neljä kuukautta yhtä mittaa. Kuin myös lentäen Eteläeuroopassa ja Marokossa useamman kerran kuin talviaikaan kuukausia Sri Lankalla. Nyt on mukavat ja vähemmänkin mukavat muistot tallella.  Esim. kun tultiin Kipraltattarin yli hirvittävässä myrskyssä, roskikset kieri ja ihmiset oksenteli, onneksi oli lyhyt matka. Kun pyrittiin Roomaan, voih, mikä tie vie Roomaan, arvuuteltiin, kieli maata halkaisee, sanotaan, ja piti tuossakin paikkansa. Silleen! Lopulta päästiin sisään, ja enne kuin tuli pimeä....

Vierailija

Maailma on  kunnossa.  Mutta  myönnän kyllä että poliittinen  touhu aiheuttaa  epävarmuutta.  Tuo isis - järjestö  toimii melko raakalla tavalla.

Tosin nykyisellään  pitää jo kotimaassa  noita  tulijoita väistää.  Äkkipikaisia  joten arvaamattomia.

Vierailija

Lennot  edullisia.  Ylläpitoa on loukannut   että ihmiset pääsee  vähän halvemmalla.  Siispä 30 miikkanuolta.

Välillä näyttää  jopa herkulliselta  mutta sitten  joku tulee piirustukset  kainalossa  ja kysyy  töihin Kreikkaan  pykäämään  hänelle (perheelle)  eläketaloa. 

Ajatus  on ehkä toimiva.  Jahka nyt hetken sulattelee.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat