Ei yllätyksiä

Vierailija

Kroatia, Kreeta, Parga. Siinä suosituimmat lomakohteet 2016. Listaus perustuu Apollo myyntiin. Hyvä on myös kyseinen matkanjärjestäjä. Nyt jo neljänneksi suurin suomessa.

Kommentit (5)

Vierailija

Suosikit pysyy.  Kun suosio  perustuu  lämpöön,  aurinkoon  ja mereen  ystävällisten ihmisten lisäksi   niin ei siinä  tykkääjät lopu.

Apollo on  hyvä tuttavuus  mikä ei täysin liity   reissaamiseen.

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Samoilla linjoilla Apollon kanssa on myös Tjäreborg ja ihan mukavia kohteita nuo ovatkin. Oma suosikkini on Kreeta, muihin aurinkoloma kohteisiin tulee nykyään matkustettua harvemmin. Mitkä olivatkaan ne kaupunkilomien TOP kohteet, niistäkin on tilasto olemassa.

Vierailija

Vertailin noita muita isoja matkatoimistoja.  Yllättävän  saman suuntaisia  oli suosikkikärki.

Vierailija

Eräät yhtiöt tarjosi lähtöjä  muilta kentiltä.  Nyt ovat  niitä peruneet.  Eli kone ei täyttynyt toivotusti.  Nyt jää  lento  lyhyemmäksi,  yksi välilasku poistuu   ja kenttämaksu.

Matkustajille  tietää jopa kuuden tunnin  matkaa Vantaalle.  Ei kiva.

Vierailija

Kroatia  on noussut  mieleen kummittelemaan.  Ei mikään matkailun uusi tulokas mutta itselle liki outo ja salaperäinen.  Ei mikään rikas  mahtivaltio  jos  euroilla punnitaan  mutta ihmiset tulee toimeen  kohtuuhyvin  jos suomea käytetään verrokkina.  Luonto  on karu  ja kaunis.  Karu ei tarkoita kurjuutta  vaan luonnon monipuolisuutta.  Jotenkin tuntuu että viihtyisin  kameran kera  niillä  rinteillä  ja  huipuilla.  Tokihan sieltä löytyy  laajaa tasaista  viljelysalaa,  sekin voisi houkutella  että  maatalouden  tilaa kuvaisi.  Tosin en ole varma  että vieläkö  löytyisi  hevos tai härkävetoista kyntötouhua.  Mutta sittenpä selviäisi.

Yksi kiva  on nuo vanhat kaupungit.  Suomesta valitettavasti lähes kaikki vanha on purettu  kun meillä on tämä  kompleksi  päällä.  Jokin niissä "rumissa"  kiehtoo.  Ennen muurattiin eläviä rakenteita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat