Kiitos ET-raatilaiset monipuolisesta keskustelusta

Seuraa 
Liittynyt19.8.2015

NettiET:n Teemat kiinnostivat raatilaisia tasapuolisesti. Mutta lisääkin toivottiin:

tietotekniikka ja netin käyttö kansantajuisesti, hyödylliset nettilinkit, säästövinkit, aikuisen naisen pukeutuminen ja meikkaus, kulttuuriharrastukset (teatteri, kirjat, musiikki, lukupiiri), isovanhemmuus, ihmissuhteet, ystävyys aikuisella iällä/leskeksi jäätyä, ikääntyvän ihmisen tiedon hyödyntäminen/asema/kohtelu työpaikalla, aikuiskoulutus, uuteen ammattiin (vaihtoehtona sairauseläkkeelle), yrittäjyys, naisten terveysongelmat, edullinen matkailu, matkavinkit, matkakokemukset, aktiivisuus omassa elämässä, liikunta, harrastukset, luonto, keräileminen/keräilijät, elämäntarinat, selviytymistarinat sekä erityislaatuiset elämänvalinnat.

Suuri kiitos kaikille , näiden vinkkien avulla kehitämme sivustoa!

Nyt haluaisimme ET-raatilaiset mukaan keskusteluun blogeista.

Mikä nettiET:n blogeista kiinnostaa, ja mikä ei?
Mikä aihe tekee blogista kiinnostava?
Mitkä ovat omat suosikkiblogisi?
Haaveiletko omasta blogista?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Blogit eivät juuri kiinnosta millään alueella. En ole kiinnostunut "julkkistenkaan" blogeista. Mitähän koko sana onsuomeksi. Keskustelupastako\

Vierailija

Jaa-a, täytyy sanoa, että ei kyllä minuakaan blogit kiinnosta. Ja sekin täytyy kyllä tunnustaa, etten ole ikinä kenenkään blogia lukenut.

Vierailija

Blogit eivät kiinnosta, en siis ole niitä lukenut. Ehkä niistä voisi yrittää bongata kirjoitusvirheitä, niitä kun tulla tupsahtelee näissä sepusteluissa meille itse kullekin... maallikolle, ei tietenkään teille kirjoittelun ammattilaisille.

Vierailija

Moi :)
eipä juuri voisi vähempää kiinnostaa blogit. Olen ns. tietotyöläinen eikä tietokoneen "vapaa-ajankäyttö" eli muiden tekemisten seuraaminen vapaa-ajalla ole minusta hyödyllistä tai palkitsevaa. Joten jätän sen suosiolla muille. terveisin
Orvokki

Vierailija

Samaa mieltä kuin aiemmin vastanneet, ei kyllä kiinnosta blogit ! Muutenkin tympäisee jo kaikenlaiset "tirkistely"-ohjelmat myös telkkarissa olevat ! Pitäisi pyrkiä hankkimaan omaa elämää !

t. Tuula 60 + risat

Vierailija

Minua kiinnostaa puutarhablogi, muuten en ole kiinnostunut blogeista. Minulla on omassa elämässä liikaakin mietittävää.

manta

Vierailija

Luen blogeja hyvin valikoidusti eli ei kovin kiinnostavaa kuitenkaan.
Ok jos aihealue on kiinnostava kuten esim puutarha-asiat luonto ja käsityöt jotain mainitakseni.

Vierailija

Käytän tietokonetta, mutta haluan tavata ihmisiä ja liikkua, blogeja en seuraa, joskus harvoin jotakin niistä lukenut, kaikki liikuntaan viittaava kiinnostaa! anonyymi

Vierailija

En harrasta blogien lukemista, maailma on täynnä paljon mielenkiintoisempia asioita ilman niitäkin.
Jokainen voi halutessaan kirjoittaa oman "bloginsa" itselleen ja omaisilleen esim. päiväkirjan muodossa jälkipolvilleen (joka on toivottavaakin) luettavaksi eikä mielestäni omaa elämäänsä tarvitse esitellä kaikille luettavaksi.
M.Kristiina 22.9.09

Vierailija

Luen lähinnä entisten kollegoiden kirjoittamia, ammattiin liittyviä blogeja ja niitäkin harvoin.
hennamaaria

Vierailija

Samoja ajatuksia kuin edellisillä. En halua viettää aikaa koneen ääressä, eivätkä blogit suuremmin kiinnosta.
Luen artikkelit mieluummin lehdestä. Työskentelen päivän koneen ääressä, se riittää.

Vierailija

Sama juttu täällä. Enpä ole vielä tullut tutustuneeksi blogeihin.
Vanhanaikaisesti sanomalehti ja kirja ovat paremia "blogeja".

Vierailija

En seuraa blogeja. Enemmän kiinnostaa elävä, kohdattavissa oleva ihminen kuin joku kasvoton blogisti. Blogisti vaikuttaa ihmiseltä, joka luulee omaavansa jotain erityishyviä mielipiteitä... blah.

Vierailija

Esimerkiksi julkkisten tekemiset päivän mittaan eivät kylläkään minua kiinnosta. Aluksi minua oikein ärsytti, kun joka julkaisussa oli blog, blog...

Vierailija

Voisiko näissä keskusteluissa uusimman viestin laittaa "päällimmäiseksi". On raivostuttavaa, kun uusin pitää etsiä viimeiseltä sivulta!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat