Annemaryja

Dagny Carlsson on tiettävästi maailman vanhis bloggaaja. Tämä 102-vuotias hulvaton vanhus on täyttä rautaa. Katsoin Teemalta sympaattisen dokkarin tästä käsittämättömän asenteen omaavasta rouvasta, joka elää täysillä ja tekee mitä haluaa. Dokumentti synnytti roppakaupalla ajatuksia asenteen vaikutuksesta elämään. Täällä ajatuksiani: http://www.rantapallo.fi/samppanjaamuovimukista/2016/02/10/maailman-vanh...

Kommentit (2)

YLE-FEM

Aivan ihana ihminen ,kun katoin sen ohjelman ja lähdin nukkuun voin sanoa että oli niin ihana olo rentouttava ,siinä tätillä oli asenne kohdallaan.Ite kun on niin kipsissä joskus tuntuu nyt helpottaa niin vastoin käyminen odottaa nurkan takana .Hän ei suostunut antaan periksi.Ihana ihana Dagny .

Vierailija

Oli tosiaan loistava esimerkki siitä, ettei missään vaiheessa kannata jäädä sohvannurkkaan. Tämä 102-vuotias opetti tietotekniikkaa vanhuksille ja sai jopa oman 90-vuotiaan sisarensa ensi kertaa innostumaan tietokoneen käytöstä! Samassa ohjelmassa esiintyi myös tässä kyseisessä toisessa osassa entinen korttelilääkäri Magnus Ericsson. Katsoessani aikanaan Yle femmalta tuota korttelilääkärisarjaa ihailin hänen ja muiden siinä olleiden lääkäreiden inhimillistä ja lämmintä asennetta potilaisiinsa. Olisipa meilläkin tuollaisia lääkäreitä, pyrkisin heti sellaisen potilaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat