Lukijamme valitsivat: Nämä ovat 15 kauneinta rakkauslaulua

Rakkaus kuuluu ystävänpäivään. Näitä suomalaisten esittämiä lauluja ET-lehden lukijat pitävät kaikkein kauneimpina.Lue koko juttu

Lukijamme valitsivat: Nämä ovat 15 kauneinta rakkauslaulua

Sivut

Kommentit (23)

Yö painaa päähäni pimeän seppe...

Kaikki nämä laulut ovat hyviä mutta vain yksi saa kylmät väreet kulkemaan pitkin selkäpiitä ja se on numero 7 Sinua ,sinua rakastan. Kaj Chydenius sävelsi ja lauloi tunteella. Aulikki Oksasen sanoitus on runoutta parhaimmillaan. Rakastan tätä laulua. Minulla on tämä laulu vinyylinä ja kuuntelen sitä toisinaan. Palauttaa nuoruuden rakkauden mieleen ja nuoruuden muutenkin.  Voi että, kuinka Eero Melasniemi oli komea ja Kirsti Wallasvaara kaunis.

Vierailija

Ykkönen on Fredin Rakkauslaulu - ehdottomasti. Sitten tulee pitkä tyhjä väli ennen kakkosta Niin paljon kuuluu rakkauteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nuoruus tulee mieleen aika monesta kappaleesta.Ja nuoruudenrakkaus/ihastus myös,Carolan kielletyistä leikeistä,ensirakkauttaan ei unohda.

Sinua,sinua rakastan ja se elokuva tulee hyvänä kakkosena.

Vierailija

On niin monta tasaveroista, vaikea sanoa,mutta nuoruuteeni kuuluva "Niin paljon kuuluu rakkauteen" ehkä myös Sinua,sinua rakastan ja Satulinna aivan rinnalla!

Vierailija

Listalla olevista paras on Sinua, sinua rakastan.

Uusista rakkauslauluista pidän eniten Jenni Vartiaisen laulamasta MIssä muruseni on. Tarttuva melodia ja kauniit sanat. Kun kuuntelen tätä laulua muistelen ensirakkauttani, joka kuoli oman käden kautta yli 40 vuotta sitten.

paulakka

siis artisti Juhamatin esittämä 

HAIKEUS

on todella upea! Upein ja herkin rakkauslaulu, ylivoimainen tekstissäänkin jo !

Ylivoimainen biib ja herkin! 

säv, veikko samuli ja teksti herkän runoilija Timmo Jokisen

Tässä ylitettän jotain  nerokasta herkkydessä !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat