”Mummon sukat ja sukkahousut järjestykseen – mutta miten?”

Seuraa 
Liittynyt19.5.2014

Lukija lähetti ET-lehden toimitukseen kuvan sukkalaatikostaan ja saatetekstin:

”En ymmärrä, miksi sukkalaatikkoni ei pysy järjestyksessä. Onko vika vääränlaisessa säilytysratkaisussa (=vetolaatikko)? Vai rullaamissani sukkahousuissa?

Tehkääpä juttu siitä, miten muut ET-lehden lukijat säilyttävät sukkahousujaan ja sukkiaan? Vai olenko ainoa, joka tykkää pitää sukkahousuja? Olisi kiva kuulla ja nähdä siistinä pysyviä sukkalaatikoita sekä saada vinkkejä, miten sukkahousut säilytetään järkevästi.”
Nimimerkki Sukkis-Sirkku

Joten rakkaat lukijamme, auttakaahan Sirkkua ja kertokaa alla olevassa kommenttikentässä kuvan sekä pienen saatteen kera sukansäilytysideoistanne.
Voit lähettää kuvan ja tekstin myös sähköpostiosoitteella: annakaisa.vaaraniemi@sanoma.com

Kommentit (3)

Vierailija

Konstit on monet,sano! 

En oikeastaan käytä enää sukkahousuja, mutta en raaski muutamista erikoisemmista luopua. Joissakin on omat kuorensa vielä mukana.Säilytän niitä nyytiksi kiedottuina, niin että kun nyytin avaa, tarttuu vyötrönauhaan ensin, ne ovat omassa muovikorissaan ja muut sukat omassaan. Nämä lipastossa jonka muissa laatikoissa on muut alusvaatteeni, järjestyksessä omissa pinoissaan. Yksinkertaista ja helppoa, kun ei vaadi täydellisyyttä.

Maija
Seuraa 
Liittynyt15.10.2015

Sukkis-Sirkun sukkalaatikko saattaa olla liia iso. Itse olen jakanut sukkahousut kahteen laatikkoon: toiseen paksut, toiseen ohuet. Ohuilla on lisäksi vakiojärjestys: päällimmäisenä käyttökelpoiset vaaleat sukkiset (vain yhdet, tai yhdet vaaleat + yhdet mustat). Niiden alla uudet, avaamattomat litteässä pakkauksessaan, jolloin muodostuu "välikansi", jonka alla on muita värejä ja käyttöasteita. Juhlasukkiksille on oma pahvilaatikko ohutsukkislaatikon takaosassa. Sirkunkin kannattaisi tehdä laatikkoonsa lokeroita tavalla tai toisella.

Tärkeää on myös hyvä valaistus sukkalaatikolla, muutenhan sitä joutuu penkomaan koko laatikon mullin mallin aina oikeanvärisiä etsiessään. Oikein pimeänä aamuna taskulamppukin voi auttaa, kun pitää erottaa tummansininen ja musta toisistaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat