Suklaamestari Eero: "Täällä vietät herkuttelijan unelmaloman"

klo 11:26 | 19.2.2016
Kondiittorimestari Eero Paulamäen rakas työ ja harrastus on kierrellä maailman leipomoita ja ravintoloita. Hän kertoo, missä voi viettää herkuttelijan unelmaloman.Lue koko juttu
Minun herkkukaupunkini on Wien. Siellä olen ahminut sacherkakkua ja leivoksia aivan kaksin käsin. Siellä olen myös vaipunut ihanaan suklaanirvanaan ja saavuttanut suklaahumalan huipun.
Kyllähän lomakohteita tulee joskus pohdittua.
Mutta niin jumiin en ole mennyt että suklaa siinä olisi esillä.
Toki suklaa on hyvää pieninä annoksina niinkuin liköörit mutta niitä on joka lomakohteessa. Varoiksi voi ottaa levyn sinistä.
Heissan :-) Wien oli mun pikkuisen ensiulmomaanmatka v. 2000, puolen vuoden iläisenä. Satuimme asumaan hotelli Sacherissa heinäkuussa. Itse en syö karkkia, mutta aitoa sacheria en vastusta. Kiva matka näytti pienellekin olevan. <3