Suklaamestari Eero: "Täällä vietät herkuttelijan unelmaloman"

Fazerin tuotteiden kehityksen ja valmistuksen lisäksi Eero Paulamäki kiertää maailmalla tarkkailemassa uusia suklaa- ja konditoriatuulia.

Kondiittorimestari Eero Paulamäen rakas työ ja harrastus on kierrellä maailman leipomoita ja ravintoloita. Hän kertoo, missä voi viettää herkuttelijan unelmaloman.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Minun herkkukaupunkini on Wien. Siellä olen ahminut sacherkakkua ja leivoksia aivan kaksin käsin. Siellä olen myös vaipunut ihanaan suklaanirvanaan ja saavuttanut suklaahumalan huipun.

Vierailija

Kyllähän lomakohteita tulee joskus pohdittua.

Mutta niin jumiin en ole mennyt  että  suklaa siinä olisi esillä.

Toki suklaa on hyvää  pieninä annoksina  niinkuin liköörit  mutta niitä on joka lomakohteessa.  Varoiksi voi ottaa levyn sinistä.

samukamu

Heissan :-) Wien oli mun pikkuisen ensiulmomaanmatka v. 2000, puolen vuoden iläisenä. Satuimme asumaan hotelli Sacherissa heinäkuussa. Itse en syö karkkia, mutta aitoa sacheria en vastusta.  Kiva matka näytti pienellekin olevan.  <3

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat