Vierailija

Seuraan joskus myytävien asuntojen ilmoituksia. Ja tuttava piirissä on useita jotka ovat laittaneet asuntonsa myyntiin. Näköjään turhaan, tai eihän sitä koskaan tiedä, jos vielä ostaja ilmaantuukin, mutta moni on myynyt asuntoaan jo toista vuotta. Ja ostajia, ei edes katsojia ole ollut, vaikka hinta taso on sama kuin sillä seudulla yleisestkin on. Näin täällä ruuhka Suomen ulkopuolella on asunto kauppa pysähtynyt. Pankit eivät anna lainaa ellei molemmat vanhemmat käy töissä, tai ole entistä varallisuutta, ja heitä on entistä vähempi joilla noin on.
Myytävien asuntojen jonot pitenevät ja pitenevät.

Kommentit (3)

Vierailija

Kovimmat myyjät  on EOp ja  EKsp .   Pankkien tarkoitus on tuottaa  mahdollisimman suuri vahinko asiakkailleen.  On jopa nurinkurista että pankki tekee itselleen taloudellista  vahinkoa  näillä toimilla

Vierailija

Joku kiinteistönvälittäjä jolla yli 30 vuoden kokemus asuntojen myynnistä ,on sanonut, että näin huonoa asuntojen myyntiä ei ole ollut koko hänen yli 30 vuoden alalla olon aikana. Ei edes -90 luvulla, joka sekin oli huonoa, mutta nämä ajat  siitä romahtaneet huimasti alas.

Ostajia ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ikävä kyllä täällä ruuhka Suomen ulkopuolella asuntojen myynti on lähes pysähtynyt, tai ainakin myynti ajat ovat todella pitkät. Pankit eivät anna lainaa ellei molemmat perheen vanhemmista käy töissä, tai ole sitä valuuttaa muuten riittävästi. Ikävä juttu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat