Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

”Eläkeläiset rahoittavat VR:n lippu-uudistuksen” – aiotko vähentää junailua?

Pysyvistä hinnanalennuksista kertonut VR saa kovaa kritiikkiä Eläkkeensaajien Keskusliitolta. Mitä mieltä sinä olet uusista hinnoista: vaikuttavatko ne junailuintoosi?Lue koko juttu

”Eläkeläiset rahoittavat VR:n lippu-uudistuksen” – aiotko vähentää junailua?

Kommentit (4)

Minua ärsyttää suunnattomasti mainos missä VR lyö valheellisesti rumpua jotta alensimme hintoja pysyvästi. Käytän junaa ehkä kerran kuukaudessa joten kovin suurta lovea kukkaroon ei tuo eläkeläisten alennusprosentin haukkaus  tee mutta olin aiemmin iloinnut siitä että eläkeläisten alennusprosentti on ollut junaliikenteessä tuntuva.  Onhan jo asemilta viety lipunmyynnitkin, lippu pitäisi ostaa jostakin temppuilevasta lippupömpelistä, taidanpa vaihtaa bussiin..Aaargh... 

Yx eläkeläinen

Niin sanotut lippujen alennukset ovat ihan huuhaata. Välillä Turku-Helsinki on poistettu Espoon keskuksen pysähtyminen ja 27.3. Kirkkonummen pysähtyminen. Tämä tulee eläkeläiselle kalliiksi kun matka on Kirkkonummelle ja junasta voi jäädä pois vasta Leppävaarassa, sitten paikallisjunalla takaisin Kirkkonummelle, en näe tässä mitään järkeä, ainostaan rahastusta. 

Espoossa olisi ollut sisäinen bussi Hyljelahteen ihan vieressä, nyt täytyy mennä Helsinkiin asti ja sieltä jatkaa seutubussilla. Nämä vaihdot tulevat kalliiksi koska paikallismaksut ovat kalliita eikä niistä saa alennuksia.

Sitten vielä matkan pituus tulee ajallisesti tunnin pidemmäksi kuin ennen. 

Leppävaara on hyvä pysäkki vaihtoehtona lisättynä näihin muihin.

Järki käteen päättäjille !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vr alas

Juuri näin, Lounais-Espoosta ei ole enää järkevää yhteyttä Turkuun/Hankoon. On kiva katsella kun Turun juna hidastaa kävelyvauhtiin Espoon keskuksessa pysähtymättä. Tuskin siihen pysähtymiseen menisi kuin muutama minuutti. Hinnanalennukset koskevat lähinnä  kilpailtuja välejä kuten esim. Helsinki-Turku jne. Vaihdolliset yhteydet esim Hankoon ja muuallekin, kallistuivat roimasti. Ennen päästiin perhelipulla n. 15 euron hintaan, nyt hinnat 36/42 euroa. Säästölippuja ei työssäkäyvälle enää löydy koko keväälle. Että tämä näistä hinnanalennuksista. Vaihdamme bussiin.

Tyrmistynyt

Keuruu-Hki väli kallistui eläkeläiseltä 6-15€,ajankohdasta riippuen,kiitos Vr,nyt pääsee bussilla huomattavasti edullisemmin!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat