Fuengirola

Vierailija

Olisin kiinnostunut muuttamaan ensi talveksi Espanjaan. Kellään vinkkejä miten rupeaisin "kerimään" tätä asiaa esim. vuokra-asunnon hankkimisessa? Jäänen loppusyksystä eläkkeelle jotenka silloin olisi sopiva tilaisuus nostaa kytkintä.
terveisin: nyttaieikoskaan

Kommentit (4)

Vierailija

Kandee ensin käydä siellä vähän pidemmällä lomalla eikä rynnätä suin päin moneksi kuukaudeksi. Mitäs jos ei viihdykään? Ei se sielkään olo yhtä auvoa ole. Suomalaisten perisynti on kateellisuus ja vievät sen mukanaan ulkomaille niin että siel on sitte yksin tai jossain suomalaisryhmässä ja ehkä ei synkkaa. Mä ainski menisin ekaks lomalle ja jos innostuisin niin kyselisin vuokra-asuntoja siel paikan päällä.

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Tervehdys kysyjä.

Voisit alkuun mennä vaikka sellaiselle palstalle kuin  http://www.espanja.org/keskustelu/

Siellä on monta eriaiheista palstaa, sieltä löytyy vastauksia mielessäsi pyöriviin kysymyksiin.

Olen seurannut tämän hetken tilannetta Espanjassa. Kalleinta on asuminen juuri Fuengirolan seudulla. Siellä kaksio kerrostalossa 500-600 euroa. kuukaudessa.

Itsellä pyörii samoin muuttoajatukset Espanjaan. Mutta ehdottomasti valitsisin Torreviehan alueen, siinä on Alicantte lähellä ja sinne pääsee suorillakin lennoilla. Vuokrataso on huomattavasti edullisempi, 300-450 euroa kuussa. Ilmasto on suolajärvien vuoksi terveellistä. Torreviehassa on hyvä Suomiseura, josta saa apua ja palvelua. Ehkä joulu-tammikuussa on 1-2 astetta viileempää kuin Andaluciassa.

Jos et Espanjaa tunne, niin valitse ehdottomasti vuokra-asunto. Sieltä sitten voit maan tavoille opittuasi tutkailla omistusasuntoja.

Vielä Fuengirolan miinuksena on se turistirysämaine - suomeksi, liian paljon turisteja.

Herra Googekin osaa pajolti vastata, kun panet hakusanaksi vuokra-asunnot Fuengirola tai Torrevieha.

Tässä ensiapua mieltäsi askarruttaviin kysumyksiin.

Kysy lisää...

Kuvassa auringonnousu välimerellä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat