Kuka on Suomen hauskin tv-mies?

Onko juontaja Jaajo Linnonmaa myös sinun suosikkisi?

Iskeekö Haluatko miljonääriksi -ohjelman Jaajo Linnonmaan huumori sinuun? Vai oletko enemmän stand up -komiikan, kuten Sami Hedbergin, kannalla? Äänestä, kuka on television hauskin mies.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (58)

nainen58

Mukavia miehiä niin Ville kuin touhottaja Jethrokin, joka on aina hyvällä tuulella. Jaajo on uusi tuttavuus, kivan ja älykkään näköinen, pukeutuu siististi. Kiinnostava.

Vierailija

Jaajo on mielenkiintoinen ja melko tuore kasvo, hyvä huumorintaju tuntuu olevan hallussa. Katson mielelläni häntä tv:ssä.

Mutta jos kysytään kuka on hauskin tv-mies, omasta mielestäni se on Sami Hedberg. Hän saa minut nauramaan ihan vaikka sanoisi "päivää", hän on luontainen hauskuuttaja.

-nainen 59-

harri Imatralta

ylivoimaisesti hauskin kaveri on Alexander Stubb,valehtelee niin paljon ja puhuu aivan muuta kuin kysymyksissä kuuluu,tosi huvittava kaveri,ei voi nauramatta katsoa kyselytunteja

Vierailija

Eipä paljoo naarata, sano savolainen kun anoppi putos veneestä. Unoha iva. Luepa Harri tuo koko artikkeli, siellä on 5 hyvää ehdokasta hauskaksi mieheksi. Lue ja äänestä heistä.

Vierailija

Kyllä hakisin hauskinta miestä pilailevista meteorologeista. On niin hauskaa, kun sataa vaikka pitäisi paistaa. On kylmää, kun ennustettiin lämpenevää. Ja mikä pila se on, kun aurinko menee piiloon joka ilta?

Lehtistä ikävä

Ai että nykysin on huumoria toisten ammattien ivaaminen ja ulkonäkö? Näin tekee Jaajo joka ohjelmassa eikä se naurata mua yhtään. Kävi sääli sitä nuorta kaksimetristä poikaa kun Jaajo koko ajan huomatteli hänen pituudestaan. En usko, että poika tuli sinne kilpailemaan saadakseen kuulla ivaavia huomatuksia ulkonäöstään, joita on varmasti saanut kuulla koko elämänsä. Ja sitä konduktööriä piikitteli koko ajan typerillä junajutuilla. Muuteski Jaajo on niin puusta veistetty, että pilaa koko ohjelman. Johan tässä on Lasse Lehtistä ikävä juontamaan takaisin tätä ohjelmaa!

Jos viiden listassa ei ole omaa suosikkia niin pyysivät esittämään oman vaihtoehdon. No mun mielestä Jaakko Saariluoma on loistava koomikko. Olin kerran kattomassa hänen stand up show'ta. Nauroin koko ajan niin että jouduin piteleen vattasta kiinni.

Jos pelleä haetaan niin A.Stubb on kyllä omaa luokkaansa.

197cm

Miestenmaailmassa pituus on kadehdittavaa. Kaikki kommentointi toisen pituudesta, kun kyse on miehistä, on vain imartelua. Fyi.

Vierailija

Aikas erikoista miten kuulemme eri asiat.Niin kuin nyt nämä Jaajon hyväntahtoiset kommentit esim.pituudesta.Pitäiskö vain olla näkemättä tätä että joku on esim.hieman normimittaista pidempi.Ehkä se on jollekin arka paikka,mutta joku voi olla siitä ylpeä.Ja minusta tämä pitkä poika ei vaivautunut tästä kommentoinnista  yhtään.Mutta Kari Salmelainen aikoinaan napakympissä päästeli suustaan aika ilkeitä kommenntteja,aina suututti ja hävetti hänen takiaan.Ja hauskuutensa oli todella pilkkaamista,en tykännyt yhtään.

Vierailija

Minun mielestä tämä Jaajo on tosi symppis, enkä osannut kuvitellakkaan että joku kuvitteli hänen puheitaan pilkaksi. Näin me tosiaa ymmärrämme ihmisten puheet eri tavalla.

Noista viidestä yllämainituista en erikoisimmin liputtais kenellekkään, huumorimiehiä kaikki ei siinä mitään, mutta mieluimmin katsosin ja kuuntelisin vaikka Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Ritva Valkamankin vanhoja sketsiohjelmia.

makunsa kullakin

1. Symppis, sopivasti leikkisää huumoria.

2. Rostedt, positiivisuudella ja huumorilla varustettu, koheltava liikemies. 

3. Palsanmäki, tavis, suomalais-miehen standardi, junttihuumoria.

4. Hedberg, kuin aina virnuava sirkuspelle.

5. Haapasalo, rahvaanomaisin resuaja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat