Vierailija

Marketissa maleksiessa huomasin että kissanruoka maksaa 7 e kilolta. Tuo ei aiheuttanut mitään ajatuksia ennenkuin huomasin ihmisille tarkoitetulla hyllyllä lenkkimakkaraa hintaa alle 2 e kilo. Päiväykset oli kohillaan, mitään tarjoukseen liittyvää en nähnyt.
Kisuista pitää huolehtia mutta outoa sentään. Myydäänkö ihmisille jotain jätettä ?

Kommentit (8)

Vierailija

Kissan purkissa  on siistejä naudanlihapalasia.  Tuo ihmisten "makkara"lenkki   on jotain eloperäistä ?  sekä  jauhetut  rustot  ja nahanpalat.   Eli laatu  on jotain mitä kissat ei hyväksy.

Vierailija

Kissat ovat nirsoja, joten heille ei voi tarjota mitä tahansa moskaa. Kalakin täytyy olla tuoretta, oma kissani aikanaa ei suostunut syömään silakoita ja purkkiruuissa oli vain Sheba joka kelpasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihmiset  voisi   paremmin  jos söisivät   vähän  puhtaanpaan. 

Itse testaan moskat koiralla.  Hän nuuhkii hetken  ja ellei maista niin en itsekään.

Vierailija

Onneksi  on vihreä linja  Muutoin  isännät  laihtuisi liikaa.

Lihansyönti, tai sen kaltainen  taikina  ei välttämätöntä  ihmiselle.  Lohdukkeeksi  nappaa  lohta  kokonaisena. Hinta  huojuu  8 e  ja 15 e kilolta.  Hyvää  keitossa ja  rillin hiilillä

Vierailija

Osin hintaero selittyy sillä että kissojen annos  on puhasta lihaa  ja ihmisten  pöperöt  lisäaineita,  rippeitä ja rojua.

Halpaa lihaa toimittaa  ilmeisesti  Honkajoki Oy  mikä lienee erään puolueen rahastusbisnes.  Valtio maksaa kuljetukset  ja  omistajat  pääsee vanhoista elikoista  halvalla eroon.  Tehtaalla  eläilääkärit  valkkaa hyvät huonoista  ja  kelvolliset myydään  elintarviketeollisuudelle.

Hyvin outo  asetelma.

TerveysBisnestäTärkeämpää

Olen saamassa pienen perinnön ja aion tutkituttaa muutamat tuotteet. Jotain "moska-osastolta" eli valmisruokia ja varmaan irtomyynnissä olevia luomutuotteita. Mitä enemmän tulokset saavat julkisuutta sen parempi. Voihan olla yllätyn positiivisesti, mutta sen verran jo ymmärrän businesta, että raaka-aineet ostetaan halvimmalla, niin kauan, kun asiakkaat osaavat kyseenalaistaa sen ja äänestävät jaloillaan.

En itse syö ulkolaista lihaa (kotimaistakin vain luomuna), tästäkin johtuen lounasruokalat ja valmisruoat ovat pois suljettuja vaihtoehtoja ruokavaliossani. Eihän niissä mitään kotimaista käytetä, kun kulut pitää saada alas.

Säälittää koululaiset, jotka "pakonsanelemana" joutuvat syömään mm. ulkolaista halpisbroileria, todella epämääräisistä oloista. Antibiootti- yms. muut jäämät taitavat olla suuret. Hieno ja hyvämainenkin ravintola useimmiten käyttää ulkomaisia tomaatteja ja muita kasviksia ja mm. Thaimaalaista broileria, eipä taida asiakkaat tietää asiaa. Kotiin nämä asiakkaat yleensä ostavat kotimaista ruokaa ja näin mieltävät syövänsä kotimaista ruokaa.

Vierailija

Rehelliset kotimaiset.  Torilla myydään kotimaista kuulemma

Eli Tomaatit , salaatit, kurkut, omenat,  jne,,   Kun tutkii mitä  pakkauksia  myyjät repii auki  niin ihmettelen.  Siellä ei made in finland  paljoa vilahtele.  Lähtömaa EU  siis mikä ?

Vierailija

Seurasin kerran ohjelmaa  missä  näytettiin  lihaliemikuution valmistus.   Käyttö loppui siihen.

Sulatejuuston  valmistus  oli kanssa sellaista  että  ei enää.

Makkaratehtaassa  oltiin töiden takia.  Haju oli raaka, työkaveri meni pihalle oksentamaan.  Kun aikani seurasin harmaan massan kulkua niin sen jälkeen ei  makkaraa.

Kuka tykkää, minä en välitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat