Kommentit (6)

Vierailija

Seppo kirjoitti:
Kaj Kunnashan on ihan mukava "selostaja" . Terveiset Sinulle ja jatka hyviä juttujasi!

En ole urheilufani, en myöskään katso urheilua saatikka kuuntele,  mutta...muistan hänet tanssii tähtien kanssa ohjelmassa, oikein hyvin. Ihailin hänen herrasmiehen käytöstään! Se jos mikä menee naisihmisen tajuntaan, vanhankin!

Penkkiurheilija

Kiitos Kaj! Olet erittäin innostava, positiivinen henkilö ja lisäksi hyvä selostamaan urheilua. Kyllä viihdyn vaikkapa selostamasi lätkäottelun läpi alusta loppuun oikein erittäin hyvin! Toivottavasti jatkat vielä pitkään. Loanheittäjiä aina riittää, olkoot he keskenään :-) Aurinkoista ja lämmintä kevättä sinulle ja kaikille muillekin hyväntahtoisille ihmisille!

Nauris

kyllä koskaan ei ole ollut näin v äsyttää selostajaa e n katso tätä höpöttäjää enää ikinä'Meillä on ollut tosi hyviä selostajia ja on edellleen vaan ei tämä kk  Millä kyvyillä hän on tähän valittu.

-valone-Käyttäjä698
Seuraa 
Liittynyt11.3.2016

Alussa persoonansa hämmästytti minua ja havahduin olomuotoonsa ja aivan rakastuin viimeistään tassikilpailujen aikaan. Silloin saimme tutustua hänen toisenlaiseen puoleensa. Olet persoonallinen hyvä-ääninen selostaja.

Toivon sinulle lisää hyviä vuosi. Iloista ja ihnaa joulun aikaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat