Sipilän ilon ja onnen päivä

Naurava kukko

Eilen se vihdoin tuli. Yhteiskuntasopimus, pakkolait poistui. Veronkevennykset vielä arvailujen varassa.
AY liike teki suuret myönnytykset, samalla duunarit ovat suurin häviäjä. Työnantajapuoli voitti, itkee kuitenkin lisää helpotuksia.
Hallituksen mukaan ratkaisu tuo 35 000 uutta työpaikkaa. Vaalilupaus oli 110 000 työpaikkaa. Saas nährä...

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Nyt on jo elintarvikeliitto ilmoittanut, että ei hyväksy sopimusta. Tietojen mukaan nyt sovittu vähentäisi keskipalkkaisten tuloja yli 400 euroa vuodessa.

Voi olla, että "nauravalta kukolta" naurut loppuu.

Vierailija

Mikä pääministeri ?  Uhkailee  pakkolailla ja lupailee  veronkevennyksiä   saadakseen  työntekijöiden palkan alas.

Tuo kohellus ei tuo  työpaikkoja lisää  ja ilmaiset  työt  lisää  kortistoon väkeä.

Keskustan  haave on kaataa  AY-liike   Kohta kolisee ja  kevät on lakkorikas.

Maahantulijoiden  poisto ei onnistunut.  Alkuunsa puhuttiin  että jopa 70 %  palautetaan,  nyt  puhutaan että ehkä kolmannes poistetaan

Vierailija

Ei Sipilän  jutut vakuuta.  Vuos hukkui  yhteiskuntasopimuksen  valmisteluun.  Saman tien  huomattiin että  aiettu  hyöty  onkin puolet luvatusta.

Nyt  lupaillaan  uusia työpaikkoja  hirveesti,  siihen  tuo loppuukin

Vierailija

Onko 35000  työpaikkaa  hyvä.  Eihän  työttömyys vaatisi kuin  30 vuotta  tasapainottuaakseen

Vierailija

Tuleeko hallituksen  nauravasta kukosta se laulun "Peltoniemen kirjava kukko jolle kovia sanotaan jos se ei laula"?! On meillä hallitus joka yhä harjoittelee päätösten tekemistä. Milloin osaa?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tuleeko hallituksen  nauravasta kukosta se laulun "Peltoniemen kirjava kukko jolle kovia sanotaan jos se ei laula"?! On meillä hallitus joka yhä harjoittelee päätösten tekemistä. Milloin osaa?

Ei tuolla porukalla  onnistu kuunapäivänä.  Sipilä luopui  yrityshommastaan  kun  ajatus pätkii.  Stubb  ei ymmärrä  elämästä  mitään.  Huitelee  lausuntoja että  selkää kylmää.    Soini  voisi  onnistua  jos sakkia  vaihdetaan.

Vierailija

Pakit tuli  AY-liike  torjui  sopimuksen.  Liian paljon  löysää puhetta  ja luottamus on loppu  sipilään.  AKT  ja pari muuta liittoa  näytti  ryhtinsä  ja  Sipilä keksii terveenpiä  vaihtoehtoja  tai  pyytää loparit.  Tämä  paras vaihtoehto

Lentävä kalaukko

Kepun märkä uni kautta aikojen on ollut nujertaa AY väki ja liitot.

Sipilän ensi yritys olikin sanelupolitiikka kaikesta työväen asioihin liittyvistä asioista. Nopeasti kävi selväksi, että ei onnistu. Nyt sopu oli jo lähellä, Kepu ja PS sopimuksen jo jotenkin hyväksyivät. Stubbin naama oli rypyssä kuin norsun takapää ja näki, että ei oikein tyydytä.

Presidentti, eduskunta, hallitus, mediakin johtaa maatamme. Hyvin lähellä johtonelikkoa on AY väkikin. Nyt muutama liitto, suurimpana PAM, jätti hyväksymättä sopimuksen. Joten peli jatkuu ja elämä epävarmaa. Joku tolkun sopimus pitäs pikasesti saada aikaseksi, muuten Jungerin  porukkka Brysselistä alkaa sanella sääntömme.

Vierailija

Jotenkin tuntui pahalta ja yliampuvalta kolmen ministerin  ilakointi  nyrkiniskuineen yhteiskuntasopimuksesta. Siinähän hyvin paljolti juuri vähäosaiset olivat maksumiehinä, oli myös leikattu koulutuksesta ja työläisten palkoista ja lomista. Ei tuollaisesta pitäisi iloita Se on monelle kohteeksi joutuneelle itkun paikka.

Vierailija

Pienentäkää Eduskunta joukkionne ensin palkkojanne.

Puolet liikaa edustajia.

Panette naiset, lapset ja pieneläkeläiset maksumiehiksi.

Yhteiskuntasopimusta ei synny, ellette ensin itse näytä esimerkkiä.

Sipilä, keskustalainen, ääriporvari.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Nyt on jo elintarvikeliitto ilmoittanut, että ei hyväksy sopimusta. Tietojen mukaan nyt sovittu vähentäisi keskipalkkaisten tuloja yli 400 euroa vuodessa.

Voi olla, että "nauravalta kukolta" naurut loppuu.

Paljonko tuo nyt on?  turhempaan sen kolmekymppiä kuukaudessa laittaa.

Makkis

Joskus vaikea ymmärtää näitä hallituksen arvostelioita. Jos rahaa ei ole niin pitää leikata menoja niin teet itsekin. Kun työttömyys on jatkanut kasvuaan jo 9 vuotta yhtäkyytiä niin verotuloat ovat vähäiset. Velka elvytystä on tehty jo lähes saman verran ja velkaa on niin paljon että EU uhkaa jo troikan lähetämisellä suomeen. Velka asioissa suomea ei kannata verrata saksaan koska siellä on talouskasvu nousukiidossa täällä meilä talous on ollut lähes syöksykierteessä pitkään
Mikä on sitten aiheutanut työttömyyden ja talouden supistumisen. Yksi merkitävin tekijä on ollut taipumaton ja vastuuton AY liike.
Jos laitat googleen sanat ei käy osuukin 90% näistä AY liikeeseen. Miksi ja miten AY liike on vastuuton. Ensimmäinen asia on täysi kuurous talouden varoituksille. Suomi on saanut roppakaupalla varoituksia työmarkkinoiden jäykyydestä näitä ovat meile lähetäneet EU, OEDC, luottoluokitajat, merkittävät talousasiantuntijat. Tästä huolimatta AY liike taistelee työttömyyden puolesta henkeen ja vereen.
Toinen asia on sen oma toiminta. AY liike on vaatinut suu vaahdossa yrityksiltä vastuuta ja johtajien palkkojen laskemista. Moni yritys ja johtaja on näihin jo tarttunutkin. Mitä on tehnyt AY liike nostanut rajusti omia palkkojaan.
Ay liike syyttää hallitusta eriarvoisen suomen luomisesta. kuitenkin AY liike itse on jakanut suomen kahtia töissäkäyviin rikkaisiin ja köyhiin työttömiin. AY liike julistaa olevansa heikon puolella mutta samaan aikaan imee köyhät putipuhtaaksi VVO yhtiön vuokramarkkinoilla. Ikävin AY liikeen ominaisuus on varmasti demokratian ja ihmisoikeuksien polkeminen. AY liike on perustettu vastustamaan yhteiskuntaa ja työnantajia. Työtaistelu on aina AY likeen mielestä oikeutettu. Kahden viikon kurssin käynnyt ahtaaja jolla palkka on jo 5000eur kuukaudessa saa pysäyttää suomen viennin. Jos äänestystulos ei mielytä AY liikettä uhkaa se suomea lakkoallolla. Samoin jokaisen ihmisen oikeus neuvotella oma palkka on jäänyt rikkaiden AY johtajien jalkoihin.
Ei varmasti ole kaukaa haettu että nuori kokoomuspolitiikko vertaa Ay liikettä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat