TV-2 maahanmuuttokeskustelu

Vanhuus ja viisaus

Eilen oli aivan hyvä ohjelma ko aiheesta. Valitettavasti kaksi kansanedustajaa jäi pois. Ilmeisesti pahoittivat mielensä kuullessaan, että heidän mielipiteitäänkin vastustavia osallistui keskusteluun.
Tiettävästi nämä poisjääneet olivat kansanedustaja Toivola ja Nezir, Afganistanin pakolainen.
Jo aikaisemminkin olen huomannut, että jos on eri mieltä Nezirin kanssa niin hän vetää herneen nenään ja tylytys alkaa. Minulla ei ole mitään Neziriä vastaan, fiksu nuori nainen. MUTTA hän ehkä liikaa Suomalaisen mielestä suuntautuu maahanmuuton ihannointiin. Ja ohittaa sen tuomat vaarat, uhkat ja taloudelliset velvoitteet.
Täytyy ottaa huomioon, että Suomen talouden tila on EUn hännänhuippua, olemme Kreikan tasolla. Elämme nyt hyvin vaikeita aikoja ja vaikka kuinka meille vakuutetaan, että pakolaiset ova meille rikkaus niin tosiasia on , että he ovat meille
noin miljardin menoerä.
Se on pois opiskelijoilta, lapsiperheiltä työntekijöiltä ja myös meiltä eläkeläisiltä.
Olemme veitsenterällä - vaikeita aikoja takana, mutta myös edessä.

Kommentit (10)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kansanedustaja

Aloittajalla oli mielessä varmaan Nasima Razmyar, kansanedustaja. Tulikohan nyt kaikki konsonantit kohdalleen?

Keskustelu oli mielenkiintoinen. Tolkun mies Paretskoin lisäksi Jone Nikula yllätti mieluisasti. Mutta vanha rouva Linnea (oliko nimi oikein) oli kuitenkin tolkullisin.

Vierailija

Maahantulijat  rikkaus.  Älkää  valehdelko.  Noista  ei ole kuin lopunajan harmi.  Täällä on työttömiä  omiksi tarpeiksi.  Sairaat politiikot  hokee  konukataisen  työvoimapulaa. 

Ulkolainen hyvä työntekijä  tulee aasiasta poimimaan marjoja tehden  pitkää päivää. 

Näistä  siipiveikoista ei tuollaisia kehity  rahalla eikä ruoskalla.

Noniin

Maahanmuuttajatkaan ei meitä perikatoon aja, ne on ne kun hilaa miljardit veroparatiiseihin ja ne jotka tekee kovaa  verosuunnittelua siksi, etteivät joudu veroja maksamaan.

Jostain on verot haalittava, eikä oltaisi köyhiä, eikä kipeitä, jos monikansalliset suuryritykset ja muut veronkiertäjät maksaisivat veronsa kuten kuuluu.

Vierailija

Noniin kirjoitti:
Maahanmuuttajatkaan ei meitä perikatoon aja, ne on ne kun hilaa miljardit veroparatiiseihin ja ne jotka tekee kovaa  verosuunnittelua siksi, etteivät joudu veroja maksamaan.

Jostain on verot haalittava, eikä oltaisi köyhiä, eikä kipeitä, jos monikansalliset suuryritykset ja muut veronkiertäjät maksaisivat veronsa kuten kuuluu.

Eipä tietysti. Mutta kaksi pahaa on enempi  kuin yksi.  Nahjuspolitiikot  ei saa rahapakoa  kuriin kun ollaan EU onnelassa.  Hövelisti yhtiöitä tukevat  että pääsevät  osinkoja kehumaan.  Jopa Nokiaa tukivat  vaikka yhtiön voitto oli miljarteissa.  Syy oli se että tasapuolisesti  kaikille.

Vierailija

Nazima Razmyar on itse tässä maahanmuutto bisneksessä mukana, omistaa yhden vastaanottokeskuksen, josta on saanut isot sivutulot. Joten ei siis ihme että haluaa heitä tänne lisää. Muitakin kansanedustajia ja politikkoja on näissä bisneksissä mukana. Tämä on ollut erittäin tuottoisaa tuloa heille kaikille muun palkan lisäksi. Soini pitää rukoushetken kansanedustajille ja se maksaa 120€ henkilö. Joten nämä uskovaiset Sipilää myöten osaavat rahastaa joka asiassa.

Lännen lokarin veli

Tuon maksullisen kokouksen järjestää Suomen kansallinen rukousaamiainen ry.

Olisi mielenkiintoista tietää mihin hyvään rahat käytetään.

Kun raha lippaaseen vilahtaa, sielu taivaaseen vilahtaa...

En tykkää tästä USAsta tulleesta rahastushömpötyksestä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Nazima Razmyar on itse tässä maahanmuutto bisneksessä mukana, omistaa yhden vastaanottokeskuksen, josta on saanut isot sivutulot

Todista väitteesi omistamisesta. Minkä vastaanottokeskuksen hän omistaa? Lähdetiedot?

Razmyar on Setlementtiliiton hallituksen jäsen.  (Setlementtiliiton verkkosivut) Setlementtiliitto on  mukana vastaanottotoiminnassa kuten esimerkiksi Punainen Risti ja monet yksityiset toimijat.

Hallituksen jäsen  saa tietysti kokouspalkkioita, mutta omistamista se ei tarkoita.

Vierailija

No, en jääny yhtään kaipaamaan jokapaikan lärviä vihreiden Jani Toivolaa. Hän on "yhden asian" kansanedustaja, joka ei tiedä asioista yhtään mitään mutta silti yrittää päteä ja on sössöttämässä siellä sun täällä.  Tosihyvä, että kerranki tajusi jäädä jostain ohjelmasta pois. Kerranki säästyin kanavan vaihtamiselta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat