Uusi alkoholilaki

Pikkujuoppo

Ei ole kauvaa, kun haluttiin miedontaa oluen prosentteja siltä osin kuin sitä myydään tavallisissa kaupoissa.
Nyt ministeri Rehula ehdottaa, että myös vahvaa olutta myytäisiin kaupoissa, yläraja 8,5%. Myös myyntiajat kasvaisivat, ehdotuksen mukaan 07.00-23.00. Samaten ravintoloissa myyntiä hieman vapautettaisiin ja ALV laskettaisiin 24 prosentista 14 prossaan.
Muuten kyllä mulle käy, mutta toi alv, lasku ihmetyttää. Mieluimmin ruuan alvin laskua haluaisin. Ruokaa tarvitsemme, alkoholi on nautintoaine - kait.

Kommentit (2)

Älytöntä!

Tämän nykyhallituksen touhu on pielessä, täysin pielessä. Tupakoitsijat aiotaan ajaa ahtaalle ja heidän omistamansa asunnot voitaisiin ottaa taloyhtiön haltuun, mikäli polttaa omistamassaan huoneistossa ja naapuri valittaa savusta! Mutta alkomahoolia saisi ostaa 16 tuntii vuorokaudessa ja olla jatkuvasti lärveissä. Miksi alkoholistien haitoista naapureille ei keskustella?  Jatkuva melu, epämääräistä jengiä lappaa ees taas rappukäytävässä, ovet paukkuu jne. Eikä mitä. Nehän muka siemailee hissukseen kaljojaan kun naapuri muka saastuttaa koko naapuriston polttaessaan yhden röökin?  Jos nämä lait menevät läpi, en koskaan, en ikänä äänestää keskustaa, kokoomusta enkä persuja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat