Vierailija

Onko muut huomanneet, kuinka on vaikeaa luoda uusia suhteita muihin pareihin, kun eron ja yksin elämisen jälkeen yrittää uutta parisuhdetta ja pitäis luoda myös ystävyyssuhteita muihin pareihin. Kun on tottunut kulkemaan yksin, eikä ole ollut ystävinä pareja muita kuin sukulaiset. Mistä ystävyyssuhteita edes löytää tässä iässä, kun harrastuksistakaan niitä ei löydä.
Kun nuorena aviossa oli muita yhtä nuoria pareja ystävinä, jotenkin ne eron jälkeen kaikki hajosi.

Kommentit (1)

Tuntuu tutulta tuo että seurustelu parina parien kanssa on kadonnut taivaan tuuliin.
Ennen nuorena lasten takia paljo oltiin ystävystytty äitien ja isien kanssa ja muutenkin se kuului tyyliin hakea ystävyys suhteita. Itse elän 40 vuotta pitkässä suhteessa mutta muutettu monet kerrat paikkakuntaa, ja nyttemmin tulleet lapsenlapset jotka vievät aikaa ja ikää kun tulee niin ei jaksa olla niin aktiivinen joka suuntaan. Tansseissakin kuljettiin aktiivisesti vielä noin kymmenen vuotta sitten.

Kyllä parisuhteellakin on merkitys ystävien kanssa olemiseen. Minä ainakin koen että puolisoni ei kovin luonteva seura ihminen ole ja itsekkin vähän vieraita suhteita arastelen. Enkä siedä että viinan kanssa iloa ja estoja poistetaan. Alku maljat ok ja jos ruokaillaan niin viinin kanssa tietty, kun se sitten siihen jäisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat