Vierailija

Vuosien varrella olemme maksaneet Britannian EU-jäsenmaksuja 1,7 miljardia. Avustamme myös Saksaa, Ruotsia, Itävaltaa ja Hol lantia jäsenmaksuissa, vuodesta 1995 alkaen n 700 miljoonaa. Muistaakseni tämän hyvksyi pitkä Matti Vanhanen pääministerinä ollessaan.
Oma EU-jäsenmaksumme on jo miljardi.
Meidän johtomme näyttää kovuutensa leikkaamalla kaikkein huono-osisimmilta. MUTTA EU neuvotteluissa ovat täysin munattomia... Toisaalta oma vika, mehän nämä nössöt ollaan valittu.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Kyllähän sen nyt näkee "sokee Riittakin", että meidän viimeaikainen hallituksen johto on ollut täysin vain itseään ajattelevaa ja vastuuta pakoilevaa. Matilla tuli jalka kipeäksi, jyrki nuoli ja maksoi Suomen rahoillaan itselleen hyväpalkkaisen pakopaikan EUhun.Samoin Kiviniemellikin löytyi rahakas vakanssa. Eikä se "paskalaki Paulakaan" nykyisellään köyhyyttä valittane.

Eli summa summarum, kaikki ajavat omia etujaan, Suomen asiat unohtuu, tai niillä ei ole väliä.

Vierailija

Selittäjiä löytyy. muttei selityksiä.  Hokema: -Tarttee vaan tehdä parempia tuotteita ja myydä ne, kertoo yleisen avuttomuuden tason. Mikä tuote ja kuka myy? 

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oliko saman puolueen Paula ja Juha kimpassa kenties?

Toinen hoiti lain voimaan ja toinen teetti lain vaatimat tarvikkeet?

Vierailija

Hissun kissun

vaapula vissun

vatulan kapulat

matuloi vatuloi

Tähtikansan viisaitten

neuvot jyrää yötä päivää

laastikauhat sekoittaa

tulee hyvä kaaos

tulee huono loppu

tulee löylyjen löyly

tulee tuho

Ei sitä uskota

ennenkuin toteutuu.

Näin on viisaat päättäneet

pöytäkirjoissaan julistaneet.

Vierailija

Suomen päättäjät ovat täysin johdateltavissa EU:ssa. Heillä ei myös ole päätäntävaltaa samoin kuin, Saksalla, Ranskalla, Italialla, ja Englannilla. Isommista asioista kun siellä neuvotellaan Suomen edustajat eivät ole edes kutsuttuina kokoukseen. Minua aina naurattaa Stubbin hokema, että meidän pitää olla EU:n ytimessä? Me emme ole todellakaan missään ytimessä, vaan kaukana siitä. Suomi on kuin juoksupoika joka toteuttaa EU:n jokaisen toiveen pilkun tarkkuudella, muut maat eivät edes noudata näitä sopimuksia. Muut maat estivät pakolaisten tulon, vaikka olivat EU:n maita, meillä annettiin tulla myös sellaiset pakolaiset, jotka tulevat turvallisista maista, jossa suurin osa henkilöitä jotka hakevat vain hyvää elintasoa, näin oikeaa apua tarvitsevat jäävät ilman turvapaikkaa. Orpo käski laittaa rekisteriin kaikki tulijat niin Ruotsista kuin Venäjältäkin., tässä olisi jo käännytys pitänyt tehdä, perusteella laiton maahan tulo, ilman perusteita.  Nyt maallemme tulee valtavat kustannukset palautuksista, jotka tosin hoidettuna olisi voitu estää. Samaan aikaan valtion päättäjät heikentävät ja kiristävät oman maan kansalaisten oloja, maksaakseen tämän kalliin laskun, jonka ovat meille veronmaksajille omalla huonolla päättämättömyydellään aiheuttaneet.

Vierailija

Eikös se ollut Paavo Lipponen joka sitä EU: ytimeen menoa hoki.

Ja Stubbiko hokee kaikuna edelleen samaa mantraa EU:n ytimessä oloa.

No, siellä ytimessä nyt ollaan, todellisessa ytimen suossa. Upotusta vaille.

Täyttä kuraa koko kiero EU.

Hieno suunnitelma sinänsä..... ken sen loi... ja keitten eduksi....

Vierailija

EU:sta saa suurimman hyödyn Saksa. Suomi on nettomaksaja, saa sieltä vähemmän kuin itse maksaa. Siinä hyvä kysymys, mitä hyödymme tästä ihmeellisestä EU:sta? Ainut lienee tämä yhteinen valuutta joka helpottaa ainoastaan heitä, jotka matkustavat paljon ja käyttävät vielä käteistä rahaa. Kaikista huvittavinta on tämä, että EU rikkoo itse luomiaan sopimuksia, joita ainoastaan Suomi noudattaa. Kreikka on lypsänyt muita maita, sen minkä on ehtinyt, ja sen maan kassa on pohjaton. Muita avuntarvitsijoita on vielä tulossa. Kun pakolaiskriisi yllätti, EU ei saanut sen suhteen yhtään konkreettista ratkaisua aikaan. Mama Merkel toivotti kaikki tervetulleeksi Eurooppaan, ajattelematta lainkaan, millä väkimäärä elätetään, mihin heidät sijoitetaan. Rannikkovartiosto jonka pitäisi vartioida rajoja merellä, poimii parasta aikaa tuhansia nuoria miehiä kumiveneistä, jotka sitten lähetetään Suomeen, Orpon ja Sipilän toivottaessa heidätkin tervetulleeksi. Samaan aikaan hallitus suunnittelee lapsilisien leikkausta ja eläkeläisten kurjistamista, että saadaan uudetkin tulokkaat kotoutumaan maahamme. Miksi kaikki tulijat ovat nuoria miehiä, jotka ovat armeijaa ja sotaa lähteneet karkuun? Täällä heidät otetaan vastaan suurina sankareina, ei olisi otettu oman maan poikia sodan syttyessä Suomeen, jos olisivat karanneet vieraaseen maahan.  Millaisia ovat miehet, jotka jättävät vaimonsa ja lapsensa sodan keskelle, paeten itse?

Vierailija

Ne ovat uskonsa suurlähettiläitä. Riskejä sotakuntoisia nuoria miehiä. Odottavat toimintakäskyä, ovat nukkuvia soluja, vielä nyt. Meidän oma maamme, Suomi, antaa heille ilmaista karatekoulutusta. Ruotsissa ne saavat tarkka-ampujakoulutusta, ilmaista sekin heille, luulen.

Kunhan saamme Helsingin Suurmoskeijan pystyyn, siellä näille saarnataan tiukkaa koraaniopetusta, kenties jihadistikoulutusta. Meille vääräuskoisille tulee tosikuumat oltavat. Kunhan vielä saadaan vähän lisää näitä oikeauskoisia riskejä nuoria miehiä tänne rahdattua, niin saattaa solut herätä totiseen toimintaan.

Vierailija

Ainut lohtu lienee tässä tilanteessa, että olen vanha, ja en ehkä näe sitä kaikkea, mitä omat lapseni saavat vielä nähdä. Tilanne on mielestäni kaaosmainen, eikä ratkaisua tunnu löytyvän. Minusta on hirveää, että meitä vaaditaan sopeutumaan uuteen kulttuuriin ja sen tuomiin ongelmiin. Eikö sen pitäisi olla niin, että jotka tulevat tänne, kunnioittavat meidän tapoja, ja noudattavat lakeja? Maamme taloudellinen tilanne oli jo huono ennen pakolaiskriisiä, ja tämä kriisi tuo lisää taloudellisia paineita.

Vierailija

Useasti olen ajatellut Amerikan Intiaaneja. Heidän, alkuperäisasukkaiden, kohtaloa. Miten heille kävi, kun valloittajat Euroopasta saapuivat Amerikan mantereelle suurine sotalaivastoineen. Onko Intiaaneista jäljellä enää mitään muuta kuin jokunen museoitu reservaattialue muutamine asukkaineen. Uudet tulijat, maan valloittajat ottivat maassa kovan ja lopullisen komennon.

Nythän tuo sama homma on Euroopassa käynnissä. Tosin ilman laivastoja, toisella taktiikalla. Vain supervaltavat ihmisjoukot valtaamassa ja vaatimassa uusia alueita ja asioita itselleen. Vieläpä ihan kanta-asukkaiden suosiollisella avustuksella ja kustannuksella. Suunnitelmana käytetään EU:ta. Tavoitteena on NWO eli Uusi Maailmanjärjestys. Valitettavan pitkällä ollaan jo sen toteutuksessa. Loppurytinät on vielä edessä. Lähitulevaisuudessa. Mutta ensin pitää saada vielä ryöstettyä koko suomen kansallisomaisuus, metsiä ja pohjavesiä myöten. Kauppa käy jo kiivaana. Osin salaisesti ja kansalta pimittäen.

Vierailija

"Hukutamme heidät monikulttuurisuuteen ja ulkomaiseen velkataakkaan."

Tällaistahan se näyttää meno olevan. Kuin käsikirjasta konsanaan.

Hissukkana vain seuraamme ja tottelemme typeriä ohjeita ja älyttömiä määräyksiä.

Vierailija

Yhteenveto eräästä kuuluisasta Al Wilsonin vuoden 1968 laulusta The Snake:

.

Hyväsydäminen nainen pelastaa puoliksi jäätyneen käärmeen, joka on anellut apua.

Pelastuttuaan käärme puree naista.

Kuolevan naisen ihmetellessä käärme sanoo

"ole hiljaa hölmö nainen, tiesit pahuksen hyvin että olen käärme, ennen kuin otit minut kotiisi".

.

Niinpä. Käärme tietää luonteensa, eritoten myrkkykäärme.

Vierailija

Onko tämä myrkkykäärme EU ? Ainakin sopisi hyvin.

EUn myrkkykäärme on meitä puraissut ja  tuskissamme puraisusta pikkuhiljaa näännymme...

Vierailija

Eikö se Jeesuskin puhunut vertauksilla?

Sanat sopivat niin EU:hun kuin myös näihin maahan saapuneisiin runsaisiin soturijoukkoihin.

Vierailija

Sipilältä irtosi "tulppa" vaimonsa kanssa jo silloin kun sanoi, että antaa talonsa pakolaisten käyttöön Kempeleessä. Ympäri maailmaa sosiaalisessa mediassa levisi hieno kuva talosta, jossa kerrottiin suomalaisen pääministerin lahjoittavan talon jokaiselle tulijalle. Tornion vastaanotto keskuksessa oli välikohtaus kun pakolaisia siirrettiin kymmeniin eri linja-autoihin siirtoa varten. Eräs pakolainen ei suostunut tähän, vaan ilmoitti haluavansa talon, Rovaniemeltä tai Turusta? Hänet saatiin kuitenkin autoon ennen poliisipartion tuloa.  Onko siis mikään ihme jos maamme onkin yllättäen suosituin kohde tulla asumaan. Kuka ei taloa haluaisi johon sisältyy vielä, elin ikäinen optio elatuksesta tässä kohdemaassa. Kiittää saamme  tästä nykyistä pääministeriä, vaikka mielestäni valtakunnan oikeus oli oikein. Pääministerin asemassa olevan henkilön on syytä miettiä, mitä sammakoita suustaan päästää, joten Sipilän tulppa vuotaa nyt kuin seula.

Vierailija

Miksi kolme Ässää eivät osallistu säästötalkoisiin? On puoluetukia ja palkat nousivat vuoden alusta.

Pannaan naiset, lapsiperheet ja köyhät eläkeläiset maksumiehiksi.

Olen syvästi pettynyt Sipilään.

Niin, jos näitä nuoria irakilaisia miehiä tulee tänne pilvin pimein, kohta Suomen naisilla on pakkohunnut päällä ja koulutuskielto.

Motto Islamilaisilla: Kristityt, nuo vääräuskoiset pitää tappaa. Sitten taivaassa on heille paljon neitsyitä.

Voe, voe, voe.

Herätkää Suomen päättäjät!

Vierailija

Ei ne herää. Ne on hypnotisoitu tuhoamaan Suomen kansa. Käskyjä noudattavat.

Osallistuvat suureen suunnitelmaan ja toimeenpanevat sitä. Pirullinen kansojen tuhoamissuunnitelma.

EU - NWO

Vierailija

Silloin kun Sipilä ilmoitti näistä säästötalkoista kansalle, joihin jokainen joutuu osallistumaan, niin eduskunta ilmoitti talkoisiin osallistuvansa viikon palkalla. Tähän päivään mennessä yksikään ei ole tätä toteuttanut, tämä oli vain siis samanlainen lupaus kuin vaalien alla, jossa eläkeläiset, työttömät ja muut vähäosaiset olivat kaikkien sydämellä. Trio ässät on ajanut koko ajan politiikkaa, jossa maan kansalaisten kurjistuminen jatkuu, ja tämä yhteiskunta ajetaan alas.

Kotimainen

Mihin perustuu nämä jäsenmaksut nykyään ?

Sellaisiin maihin mitä näitä rahoja valuu niin HE torjuu KREIKAN PAKOLAISET

ja siten PAKOLAISET haluavat tulla paremman elintason ( maksaviin ) maihin !

Olisiko nyt hyvä että maksuista luovuttaisiin ja siten ei verorahoja siirrettäisi -

ja maksettaisiin vaikka maanviljelijöille tukirahat jotka jo monta viikkoa myöhässä !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat