Hilduri

Itänaapurimme salli muutaman kuukauden pakolaisvirran tulla maahamme itärajalta. Nyt onneksi on stoppi. Oli pieni näytös meille. Lisää tulee jos ette tee näin ja näin.

Turkki kiristää EUlta miljardeja rahaa. Jos ei rahaa tule niin tulee pakolaisia.

Nyt Britit kiristää EUta. Jos sallitte Turkin liittyä Eun jäseneksi niin me eroamme.

Kevät ja kesä on tulossa. Pakolaisvirrat kasvaa. Taitaa olla pakolaisilla ainoa Kulkureitti Turkista Venäjälle ja sieltä Suomeen. Alkuun muutama satatuhatta.

Kommentit (4)

Vihtori

Kevät ja kesä tulossa. Kesän tullessa tulee lämpimät ja helteetkin. Nuoret naisemme, teinitkin, riisuvat talviturkkinsa ja pukeutuvat paljon näyttävämmin ja kevyemmin. Me kantasuomalaiset miehet olemme siihen tottuneita, vain katselemme pilke silmäkulmassa.

Vaan mitä tekevät nämä meidän kulttuurinrikastajat. Heille tilanne on uusi ja hämmentävä, hormoonit hyrräävät entistä kiivaammin. Luin jostain poliisin kommenttia asiaan. Hekin pelkäävät seksististen rikosten jyrkkää nousua. Ei voi oikein kieltääkkään kevyempää pukeutumista.

Mitä tapahtuu?

Ällöttää

Kyllä mun mielestä pitäis lailla kieltää tällanen "kevyt" pukeutuminen. Mihin on maailma menossa kun naiset kulkee nykysin puolialasti ihmisten ilmoilla? Näytetään navat, takavaot ja rinnat kaiken maailman töllistellä. Olkoon jokanen kotonaan vaikka alasti mutta julkisille paikoille, uimarantoja lukuunottamatta, ei tartte tulla itteään näyttelemään.

Kyllä sitä oli ennen vanhaankin kesäisin kuuma mutta silti naiset osasivat pukeutua muut huomioon ottaen , kevyesti mutta peittävästi.

Ihan on oma syynsä, jos "jotain sattuu" kun tälleen kehoonsa mainostavat ja tyrkyttävät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitähän mahtoi tapahtua tänään Tampereen suunnalla?

Tänään Sääksjärven S-marketin pihassa keskellä päivää? Onko ollut minkäännäköistä uutisointia mediassa? Eikä vielä ole siis kesä. Talvitakit käytössä ihmisillä tähän vuodenaikaan.

Vierailija

[quote=Ällöttää]Kyllä mun mielestä pitäis lailla kieltää tällanen "kevyt" pukeutuminen. Mihin on maailma menossa kun naiset kulkee nykysin puolialasti ihmisten ilmoilla? Näytetään navat, takavaot ja rinnat kaiken maailman töllistellä. Olkoon jokanen kotonaan vaikka alasti mutta julkisille paikoille, uimarantoja lukuunottamatta, ei tartte tulla itteään näyttelemään.

Kyllä sitä oli ennen vanhaankin kesäisin kuuma mutta silti naiset osasivat pukeutua muut huomioon ottaen , kevyesti mutta peittävästi.

Ihan on oma syynsä, jos "jotain sattuu" kun tälleen kehoonsa mainostavat ja tyrkyttävät![/quote

Ihan olet väärillä jäljillä!  Todella tyhmä!  Kehenkään ei saa koskea, oli millaisissa pukeissa tahansa.

Ilmeisesti kirjoittaja siinä, on ruma ja lihava, estoinen vanha. Pitää sietää, pitää hyväksyä, jos vaikka käännät katseesi pois, ei ole pakko tuijottaa. Jokainen on vastuussa itsestään. Ymmärtävä henkilö kyllä tietää miten pukeutua. Jos nuoret eivät ymmärrä on syytä kotona ohjata sopivaan käytökseen ja pukeutumiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat