Vierailija

MOt ohjelman mukaan ihmisten ei tarvitse pelätä lastensa turvallisuudesta. Vok ohjelmassa esiintynyt SPR apulaisjohtaja Pekka Sinisalon mukaan, alueella kameravalvonta. Paikkakunnalla vanhemmat vievät lapsia kouluun ja myös hakevat sieltä. Ohjelmassa haastateltiin myös isää, joka oli huolissaan tulevasta kesästä, jolloin nuoret tytöt alkavat kulkea mikrohousuissa. Lisäksi Evitskågin alueella asukkaat järjestävät katupartioita asukkaiden kesken. Apulaisjohtaja sanoi itsellään olevan luotiliivit, mutta vakuutti paikkakunnan lasten olevan turvassa kameroiden avulla. Tilanne on kyllä ristiriitainen, onko omassa kotimassa ryhdyttävä ennakoiviin toimenpiteisiin sen takia, että uusi kulttuuri tuo omat tapansa, ja heidän ei tarvitse niitä noudattaa. Aina vedotaan kulttuuriin jos jotain ikävää sattuu, toinen vetoomus uskonto, jossa me olemme niitä vääräuskoisia, jota ei tarvitse kunnioittaa.

Kommentit (5)

Vierailija

Ei kai maahanmuuttajat ole tulleet tänne karkkeja jakamaan. Suurempi huoli nousi ohjelmassa siitä kuinka paljon harmaata rahaa maasta löytyy tilaisuuden tullen ala-arvoisten palvelujen tuottamiseen ja valtion rahan lypsämiseen.

Vierailija

Maahanmuuttajat voidaan sulkea teräsaitojen sisään ja sukukypsät nuorukaiset pakottaa peltihousuihin. Mutta miten on mahdollista, että tapahtuu satojen miljoonien hallitsemattomia kuluja ja huitaistuja kannattamattomien "hotellien" vuokraamisessa sopimattomilla paikkakunnilla. Miten kunnille voidaan asettaa budjetoimattomia koulutusvelvollisuuksia vaikka lupausten vastaisesti omien koulutustukia leikataan. Myymälänäpistyksestä voi joutua käräjille, mutta tolkuttomiin viranomaispäätöksiin ei päästä puuttumaan millään konstilla. Miksi näin voi olla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pelkoska

"Vara on viisautta eikä vahingon enne." Meillä päin on lapsille tapahtunut pahoja, juuri "turvapaikanhakijoiden" toimesta.

Vierailija

Kaupunkimme vanhaikotiin, keskelle peltoa, sijoitettiin 155 turvapaikanhakijaa. Teini-ikäiset kävelevät vaivatta 3 kilometria keskustan markkettien auloihin. Vanhemmat kiertävä vanhainkodin rakennusta auringon kiertoa. Markettien uudet jengiläiset, mustaa karvoitusta työntävät eksootikot keräävät ympärilleen saman ikäisiä kielitaitoisia pimppareita. Tarvitaanko tässä lastensuojelua vai tekeekö luonnonvalinta tehtävänsä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat