Hyvinvointivaltio Suomen alasajo

Taavi tavallinen

Helmi-maaliskuussa olemme saaneet lukea suuryritysten mahtavista onsingonjaoista, olisiko luokkaa 8-12 miljardia. Sen vielä ymmärrän, että jos sijoittaa rahaa niin siitä pitää saada voittoa. Sitä en ymmärrä, että siitä voitosta maksetaan vain minimaalinen vero.
Pienen eläkkeensaaja tai työttömyysrahan saaja maksaa yli 20 % veroa. Osingonsaaja miljoonien tuloistaan alle kymmenen prosenttia.

Vähäosaisiin kohdistuu suurimmat leikkaukset. Viimeksi tänään tuli julki yli 75 vuotiaisiin kohdistuvat leikkaukset. Miksi jälleen kaikkein vähäosaisin ryhmä on maksumiehenä Miiksi osingonsaajalle ei saada ylimääräistä leikkausta?
Miksi tuloerot kasvaa? Miksi eriarvoisuus kasvaa?
No yksi vastaus on oikeistohallitus. Mitä muuta?

Tänään Timo Soinin piti olla rukoustilaisuudessa. Sairaus esti osallistumisen. Oliko se merkki Jumalalta. Väärin teet Timo kansaa kohtaan. Tee parannus.

Kommentit (6)

Vierailija

Politiikka on  helppoa  hommaa.  PM  heittää  käskyn, palkat alas 15 %.  Sitten puolitoista vuotta  teatteria, muka neuvotellaan.  Ei tuo ole neuvottelua.  Diktaduuri  on pakkopelin nimi.  Pam vastustaa, kun he myöntyy, AKT  irtaantuu.  Eli tämä vuosi on jo pilattu.  Kuntauudistus  on pitenpi riita  ja lopputulos huono, sekava  hässäkkä.

Vierailija

Sipilä pääsee helpolla  kun EU-ukot  jakaa käskyt.  Tuon laitoksenhan tunnemme.

Älkää suotta  Soinia moittiko.  Hänen osuus vain kolmannes.

investointien estäjät

Ay:n määräysvalta on pilannut Suomen imagon.
Työtaisteluita vuodessa 143, Ruotsissa kahdeskymmenesosa.
AKT sulkee satamia vähäpätöisillä syillä

Osingonjako on saajalle ongelma. Mihin seuraavaksi sijoittaa kun omaan firmaan ei kannata?
Jatkuva tuotto investoiden ja työllistäen olisi mieluisempi kuin iso rahakasa kerralla
 

Vierailija

Ja eikö sitä Hallintarekisteriä taas veivata uudelleen vaikka piti olla kuopattu?? Stuppi ajaa sitä kuin käärmettä pyssyyn, nyt on laitettu Vehviläinen asialle ja hieman muutettu vain homman nimeä. Asia kuitenkin sama. Että saadaan omistajien nimet piiloon ja rahat ulos ilman veroja. Vakuutuskuoria ja sen sellaista mitä on jo ennestäänkin käytetty. Ihmeellinen on suunnittelu ahneilla omahyväisillä. Vapaasti hyvään veljelliseen henkeen siis.

Vierailija

Mitä tässä opimme, emme ole tyytyväisiä nykyiseen menoon? Miksi siis äänestää heistä ketään, menkää hyvät ihmiset lakkoon äänestyksestä, älkää antako ääntä kenellekään. Katsotaan sitten miten sitten arvon herrat reagoivat, olisiko tämä viesti kyllin selvä, miten tyytymätöntä kansa tällä hetkellä on.  Jokaisen tietää, että vaalien alla luvataan kultaa ja vähän muutakin, kun ministerien salkut on jaettu, äänestetään omia lupauksia vastaan. Näin toimii siis demokratia maassa jossa tavallisilta ihmisiltä viedään kohta leipäkin suusta.

Äänestetään edelleen

Vierailija 7:53, jos me tyytymättömät jätämme äänestämättä, meno vain pahenee. Kylmä kyyti jatkuu kokoomuksen johdolla.  Kai jokainen on huomannut, että kokoomuksen ja rkp:n kannattajat ovat uskollisia äänestäjiä, koska noiden puolueiden kannatus ei juurikaan heilu. Ja he äänestävät varmasti. Jos muiden puolueiden kannattajat eivät äänestä, kokoomus saa 95 % äänistä ja rkp 5 %. Miten kansan silloin käy?

Äänestäminen on entistäkin tärkeämpää. Viimeksi melkein onnistuttiin ja Sipilän pääministeriys vaikutti aluksi lupaavalta. Tosin hän osoittautui piilokokkariksi. Soini taas ei voi porukoineen kolmasosalla paljon muuta kuin vähän toppuutella. Kokoomus sanelee nytkin, vaikka tuli vaaleissa kolmanneksi. Myönnetään, että tilanne on erittäin vaikea, johon on aikaisempien hallitusten aikana ajauduttu EU:n liialla myötäilyllä ja varsinkin Lipposen vallanhimon takia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat