Vierailija

Margariini ei ole terveysruokaa!

Margariini aiheuttaa tulehdusta elimistössä (mm. suolistossa ja verisuonissa), jonka seurauksena yleinen vastustuskyky heikkenee. Lisäksi margariinit lisäävät riskiä sairastua syöpään, sydän- ja verisuonitauteihin sekä suolistosairauksiin. Margariinin käytöllä on yhteys rintasyöpään, vatsalihavuuteen ja suoliston tulehdussairauksiin kuten haavainen paksusuolen tulehdus. Tulehduksellisista suolistosairauksista uhkaa tulla kansantauti vuoteen 2020 mennessä. Tällä hetkellä suolistosairauksista kärsii n. 40 000 suomalaista. On todettu, että linolihaponkäyttö kolminkertaistaa riskin saada haavaisen paksusuolen tulehduksen. Happoahan saa rypsistä, rapsista, auringonkukkaöljystä ja margariinista.

Ruoka olkoon lääkkeesi –sanoi jo Hippokrates v.400eKr
Olet mitä syöt
On helppo syödä itsensä sairaaksi
Sairautemme eivät johdu kevyttuotteiden tai lääkkeiden puutteesta
Huono perimä ei ole syy olla huolehtimatta itsestään- päinvastoin!
Terve keho ei sairastu

Ravinnon tiedetään vaikuttavan mm. immuniteettiin eli vastustuskykyyn, mielialaan (esim.masennus, aggressiivisuus), hormonitoimintaan, lisääntymiskykyyn, syöpien kehittymiseen, perimään!, unen laatuun, jaksamiseen…

Keskeisin tekijä on ravinnon vaikutus suolistoon, jossa muodostuu jopa 80% immuniteetistamme. Jos asiat ovat hyvin. Immuniteettijärjestelmäsi toimiessa huonosti sairastut. Kun immuniteettijärjestelmäsi pettää, kuolet.

Eläinrasva ei todellakaan ole vaarallista. THL:lla on aihetta pyytää anteeksi Suomen kansalta. Teidän kannattaa kysyä mihin tutkimuksiin eläinrasvan vaarallisuus perustuu. Aina kun lehdessä tulee vastaan jokin älytön väite, kuten esimerkiksi, että voi tai eläinrasva tukkii suonet tai niitä syömällä kuolee sydänkohtaukseen, pyytäkää silloin jutun julkaisseelta lehdeltä perustelut miksi kirjoittavat juuri sillä tavalla. Jos jutussa haastatellaan jotain asiantuntijaa, pyytäkää häneltä viipymättä tietoa siitä, mihin tutkimuksiin hän perustaa näkemyksensä eläinrasvojen vaarallisuudesta.

Ja täältähän se sairastuvuusruokavalio tulee viralliseksi:
STRIP-tutkimuksen tavoitteet ja tulos: Ohjauksen tavoitteena on edelleen, että nuoret noudattaisivat ravitsemussuositusten mukaista ruokavaliota, joka on vain vähän tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia sisältävä, vähäsuolainen ja runsashiilihydraattinen. Projektin tulosten perusteella on Suomessa mm. otettu yleiseen käyttöön suositus rasvattoman maidon ja kasvi­öljylisän (MARGARIINI) käytöstä 12 kuukauden iästä alkaen. Tuloksia on sovellettu ja sovelletaan laajasti kehitettäessä neuvoloiden, koulujen ja muun terveydenhuollon neuvonta­menetelmiä ja optimoitaessa niiden vaikuttavuutta.
http://stripstudy.utu.fi/tutkimus.html

P.S kannattaa katsoa rahoittajat !!!!

Kolesteroli voi tosiaan olla riskitekijä, mutta lähinnä siitä tekee riskitekijän pienet, sokeristuneet ja hapettuneet LDL-partikkelit. Ja mikä näitä aiheuttaakaan? Vähärasvainen hiilihydraattipitoinen ravinto.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

Käsitys rasvan haitallisuudesta on juurtunut syvälle. Kaikki tietävät, että Atkinsin dieetti on koitunut joidenkin ihmisten kohtaloksi – tai niin meille on ainakin kerrottu. Ryhdyttyäni noudattamaan VHH-ruokavaliota vaimoni pakotti minut hankkimaan henkivakuutuksen. Kymmenen viime vuoden aikana lukuisissa tutkimuksissa on vihdoin ja viimein perehdytty siihen, mistä Atkinsin dieetissä on kyse. Tulokset osoittavat, että riski sairastua sydänsairauksiin itse asiassa pienenee, jos ihminen toimii vastoin terveysviranomaisten suosituksia ja rasvojen ja kalorien sijasta rajoittaakin hiilihydraattien (viljan, riisin ja perunana) syömistä. Sydämen terveydelle olennaisen eli hyvän hdl-kolesterolin määrä veressä kasvaa, ja verisuonia tukkiva vaarallinen ldl-kolesteroli pehmenee. Sen lisäksi veren insuliinipitoisuus laskee, insuliiniresistenssi katoaa ja verenpaine normalisoituu. Ihmiset ovat yrittäneet suojella sydäntään välttelemällä rasvaa. Vähärasvainen ruokavalio on kuitenkin sydämelle haitallinen, sillä se sisältää paljon hiilihydraatteja. Se, että terveysviranomaiset yrittävät saada kansan syömään rasvatonta ruokaa, on yksi perustavimmista syistä sille, että lihavuus- ja diabetesluvut ovat räjähtäneet käsiin.
http://www.rd.fi/vahahiilihydraattinen-ruokavalio-toimiiko-se

Sivut

Kommentit (29)

Suomalainenko terve?

1. Lähes miljoonalla on luut hauraat D-vitamiinin puutoksen takia, vaikka kyseinen vitamiini keksittiin jo 1800-luvulla ja sen lähde on kesän keskipäivän aurinko Suomessa paljaalle iholle. Ja lisäksi sitä on tutkittu tieteellisesti jo yli 20 vuotta ja yliannostuksia ei ole missään raportoitu, mutta meitä pelotellaan edelleen sen saannista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/D3.htm

2. n. 40 000 suomalaista sairastaa I-tyypin diabetesta, joka on vahvasti yhdistetty D-vitamiinin puutoksen aiheuttamaksi ja tämä on tiedetty jo 11 vuotta, mutta edelleen Suomessa tämä sairaus lisääntyy 4% vuosivauhtia.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/diabetes.htm

3. n. 500 000 sairastaa II-tyypin diabetesta, koska meitä on valistettu mm. rasvan vaaroista 40 vuotta, jotta niitä pitää välttää. Margariini ja rasvaton maito sekä viljat on jotain terveysruokaa vaikka ne aiheuttavat sairauksia.
http://www.katsomo.fi/?progId=107561

4. n. 700 000 syö masennuslääkkeitä, koska suurimman osan aivojen välittäjäaineiden toiminta ei ole kohdallaan, johtuen hyvien rasvojen ja ravintoaineiden puutoksesta. Näitä aineita ei saa viljasta, rasvattomasta maidosta ja margariinista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

5. n. 700 000 syö statiineita, vaikka ne ovat suurimmalle osalle täysin turhia ja jopa haitallisia. Oikeanlainen ruokavalio ja muutama lähes ilmainen lisäravinne pitävät suonet puhtaina liiallisesta kalkista, tulehduksesta ja LDL-kolesterolista.
http://personal.inet.fi/koti/remeli/Suomalainen_ravitsemuspolitiikka.htm

6. Myös monet syövät on yhdistetty D-vitamiinin puutteeseen, muista sairauksista puhumattakaan, kuten MS ja parkinson.

Tavallista kansalaista huijataan kaikilla elämän alueilla ja todistetaan erilaisten johtajien tai muiden auktoriteettien sanomisilla vääriä asioita oikeiksi. Meille esitetään uskottavaksi erilaisia totuuksia: erilaisten valkotakkisten totuus, tieteellinen totuus, lääketeollisuuden totuus, elintarviketeollisuuden totuus, virkamiesten totuus ja monta muuta ns. virallista totuutta.

Virallinen taho ei muuta kantaansa vaan valehtelee ja pelottelee kansaa milloin milläkin, jotta margariini maistuisi ja kansa söisi lääkkeensä kiltisti ja olisi hiljaa.

Meillä on Suomessa muutama lääkäri, monta terveysbloggaria ja muutama laillistettu ravitsemusterapeutti, jotka kertovat totuuden ja valistavat meitä tieteellisten tutkimusten ja satojen tuhansien parantuneiden potilaiden kertomusten valossa.

Miten voikin jossain maassa olla virallinen taho eli THL ja VRN niin läpimätä ja korruptoitunut kuin meillä Suomessa ja suurin osa kansasta vielä uskoo ihan kirkkain silmin, mitä nuo laitokset suoltavat suustaan. Sieltä se totuus tulee ja muita ei ole, vaikka tutkittua tietoa löytyy pilvin pimein.

Henkilötasolla kun rupeaa kaivelemaan, niin porukalla on kytköksiä lääketeollisuuteen, elintarviketeollisuuteen ja maatalouspolitiikkaan, joten ei ole lainkaan ihme, että ruisleipä, margariini ja rasvaton maito on terveysruokaa ja moni luonnollisempi ruoka ei ole. Ja D-vitamiini on myrkkyä, jonka puutteen johdosta edelleen ihmisiä sairastuu ihan joka päivä.

Ja lääkärille kun menet, niin on sormet valmiina näpyttelemään jotain reseptiä, vaikka suurin osaa sairauksista voitaisiin hoitaa ja jopa estää oikeanlaisella ruokavaliolla. Ja näinollen menisi vähemmän lääkkeitä, terveydehuollon resursseja ja loppujen lopuksi meidän työtätekevien veromarkkoja.

Pitkään on noudatettu virallisterveellisiä suosituksia,
ja kansa vain kuitenkin lihoo ,
syöden kevyttuotteita ja rasvatonta maitoa juoden?
Kakkostyypin diabetes lisääntyy hälyttävästi......

Kyllä lääketeollisuuden pitäs äkkiä keksiä
diabetes 2-rokote...
;D

"köyhä veronmaksaja"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopettakaa se mäyräkoirien viikottainen kaljaralli, niin kyllä se kaljamaha siitä pienenee. Niin ja lenkkimakkaran jyystäminen.

Lainaus:

Tämä täältä enää puuttui!

Vaan eipä puutu enää!
Nyt sitten yhtäkkiä tiedetään, että kevyttuotteet ovatkin vaarallisia ja aiheuttavat ihan päinvastaisia tuloksia kuin alunperin annettiin ymmärtää!! Ketä voi enää uskoa, kuka sanoisi, millainen ruokavalio on se oikea, apuva!!!?? T: mä vain

Lainaus:

Lainaus:

Tämä täältä enää puuttui!

Vaan eipä puutu enää!
Nyt sitten yhtäkkiä tiedetään, että kevyttuotteet ovatkin vaarallisia ja aiheuttavat ihan päinvastaisia tuloksia kuin alunperin annettiin ymmärtää!! Ketä voi enää uskoa, kuka sanoisi, millainen ruokavalio on se oikea, apuva!!!?? T: mä vain

Turhaa horinaa. Miten niin vaarallisia kevyttuotteet? Minä ainakin juon rasvatonta luomumaitoa vähintään puoli litraa päivässä. Olen hoikka ja terve. No en minä pelkällä maidolla elele. Käytän rasvoja sopivassa suhteessa ruuanlaitossa. Rasvaa pitää nauttia riittävästi päivittäin, se pitää ihon kauniina ja nuorekkaana ja aivot virkeinä ja toimintakykyisenä, oliiviöljy varsinkin.

Tätä samaa asiaa on vaahdottu jo kauan keskusteluketjussa vhh-ruokavalion yhteydessä. Mielestäni aivan riittävästi.
En ole lukenut (en luekaan) aloittajan p i t k ä ä, todennäköisesti täysin toisilta lainattua tekstiä. Tietoa osaan hakea itsekin. Toisten ihmisten o m a t ajatukset minua kyllä kiinnostaa kovasti, siksi tätä keskustelupalstaa seuraankin.
Olen hoikka ja terve, en karppaaja, kevyttuotteita syövä.

Lainaus:

Olen hoikka ja terve, en karppaaja, kevyttuotteita syövä.

Itse en ole koskaan kevyttuotteita syönyt kuin maistaen ja pahoja olivat.

Vasta sairastuessa tulee haettua tietoa, mtä pitäisi syödä ja järkytyksenä tuli, jotta rasvaakin tarvitaan.

Siis ihan tavallinen ihminen tarvitsee n. 60-90 grammaa rasvoja päivässä ja suunnilleen saman verran proteiinia ja siihen päälle vielä 500 grammaa kasviksia.

Tämän jälkeen, jos vielä leipä ja pottu maistuu, niin kyllä ihmettelen.

Ja tämä on suositus.Virallinen ja terveellinen.

Töissä ja lähipiirissä KUKAN ei tiedä, paljonko rasvaa pitää syödä proteiinista puhumattakaan, kunhan rasvaa syödän mahdollisimman vähän ja sekin on margariinia.

Kaikenlaiset infektiot jylläävät kaikki talvet kaikissa perheissä.

Niin olihan sitä flunssaa 30 vuottakin siten ennen margariineja, rasvatonta maitoa ja kevyttuotteita, mutta ei näin paljon, jotta edes lääkärille et pääse kuin 3 viikon päästä.

Lihavia lapsia ei ollut missään. Ei siis missään. Ylipainoa oli jollain aikuisilla, mutta harvalla.

Tämä ei ole karppausta vaan ihan normaalia.

Tähän olen pyrkinyt ja terveys on kohentunut. Lihava en ole koskaan ollut.

Herkuttelen silloin tällöin.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio eli karppaus nousi viime vuonna lopullisesti kansan tietouteen iltapäivälehtien jatkuvien lööppien ja tv-keskustelujen myötä. Tiedon lisääntyminen ei kuitenkaan välttämättä tarkoita oikean tiedon lisääntymistä.

Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta liikkuu edelleen paljon ennakkoluuloja ja virheellistä tietoa lehdissä ja kansan keskuudessa. Välillä jopa ravitsemuksen asiantuntijat levittävät näitä virheellisiä ennakkoluuloja karppauksesta. Asiantuntijoiden nuorempi polvi tuntuu onneksi suhtautuvan ruokavalioon avoimen myönteisesti, mutta muutama vanhempi jäärä – erityisesti Itä-Suomen yliopistolta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) – ei suostu poikkeamaan vanhoista opeista, kertoi tuoreempi tutkimustieto sitten mitä tahansa. Seuraavassa muutamia sitkeimpiä myyttejä ja muita väärinkäsityksiä karppauksesta.

Myytti: Karppaaja ei syö hiilihydraatteja.
Ei hiilihydraatteja voi kokonaan välttää, eikä se ole tarpeenkaan. Elimistö tarvitsee hiilihydraatteja kuitenkin jonkin verran päivittäin. Karppaaja voi syödä sellaisia hiilihydraattipitoisia elintarvikkeita, joissa on melko vähän hiilihydraatteja, mutta runsaasti hyödyllisiä ravintoaineita. Sellaisia ovat mm. kasvikset, hedelmät, marjat, pähkinät ja maitotuotteet.

Hiilihydraattien sopiva päivittäinen määrä on yksilöllistä. Jotkut voivat hyvin pienemmällä, jotkut suuremmalla määrällä. Myös liikunnan määrä ja laihdutustarve vaikuttavat kullekin sopivaan määrään. Esimerkiksi 60–100 g päivässä voisi olla sopiva lähtökohta, ja siitä sitten lähdetään etsimään omaa hyvän olon määrää omaa kroppaa kuunnellen. Jos aloitat karppauksen, niin hiilihydraattien määrää voi laskea pikkuhiljaa, jolloin elimistölle jää aikaa tottua vaihtuvaan energianlähteeseen ja sivuoireita tulee vähemmän.

Myytti: Karppaus on lihadieetti.
Elimistön lihan tai proteiinin tarve ei kasva vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Proteiinia ei siis tarvitse syödä sen enempää kuin ravitsemussuositusten mukaisella ruokavaliollakaan. Hiilihydraattien energia korvataan rasvalla: laihdutettaessa osin elimistön omista rasvavarastoista ja osin täysrasvaisista elintarvikkeista, painon ylläpitovaiheessa sitten käytetään hieman enemmän lisättyä rasvaa. Lihan sijaan proteiinin lähteenä voi käyttää myös kalaa, kananmunia, maitotuotteita, tofua ja pähkinöitä.

Myytti: Ilman täysjyväviljaa ruokavalio on yksipuolinen ja epäterveellinen.
Täysjyväviljassa ei ole mitään sellaisia ravintoaineita, joita ei muualtakin saisi. Karppaaja saa aivan mainiosti kaikki tarvittavat ravintoaineet lihasta, kalasta, kananmunista, maitotuotteista, kasviksista, hedelmistä, marjoista, sienistä ja pähkinöistä. Täysjyvävilja on toki tutkimuksissa ollut terveellisempää kuin valkoinen vilja, mutta eihän tämä tarkoita, että täysjyvävilja olisi parempi vaihtoehto kuin ei viljaa ollenkaan. Terve järkikin kertoo, että evoluution mittakaavassa aivan äskettäin ihmisen ruokavalioon tullut vilja on tuskin välttämätöntä hyvälle terveydelle. Karppaaja voi toki halutessaan syödä hieman viljatuotteita, ellei sitten satu kuulumaan siihen noin 10 % väestönosaan, jonka vatsa ei siedä viljaa.

Myytti: Karppaaja syö liian vähän ravintokuitua.
Karppaaja saa riittävästi kuitua hedelmistä, marjoista, pähkinöistä, sienistä ja kasviksista. Viljatuotteita ei tarvita riittävään kuidun saantiin välttämättä lainkaan. Leseitä voi tietenkin halutessaan lisätä joihinkin ruokiin.

Myytti: Tyydyttynyt, “kova” rasva tai eläinrasva on vaarallista.
Tämä teoria perustuu vuosikymmenten takaisiin tutkimuksiin, joissa havaittiin, että kova rasva nostaa haitalliseksi oletettua LDL-kolesterolia, ja että koe-eläimet sairastuivat valtimotautiin, kun niille syötettiin kovaa rasvaa ja kolesterolia. Teorian ongelma on siinä, että nykyisin LDL-kolesterolin tiedetään koostuvan sekä pienistä että suurista hiukkasista, joista nimenomaan pienet LDL-hiukkaset ovat niitä haitallisia. Kova rasva nostaa LDL-kolesterolia lisäämällä suurten, harmittomien LDL-hiukkasten määrää. Kova rasva myös parantaa HDL-kolesterolia ja triglyseridi-arvoa hiilihydraatteihin verrattuna. Lisäksi tutkimuksissa käytetyt koe-eläimet olivat kasvissyöjiä, joiden elimistö ei edes pysty käsittelemään kolesterolia.

Rasva-kolesteroliteoria ei toimi myöskään käytännössä. Viime vuosina on julkaistu useita laajoja, satoja tuhansia ihmisiä ja kymmeniä vuosia kattaneita koostetutkimuksia, jotka kaikki tulivat samaan johtopäätökseen: Kova rasva ei ole yhteydessä sydän- ja verisuonitauteihin. Eniten ja vähiten kovaa rasvaa syöneillä nämä taudit olivat yhtä yleisiä. Karppaaja voi siis aivan hyvin syödä niin kasvi- kuin eläinrasvojakin.

Myytti: Karppausta ei voida suositella, koska sitä ei ole tutkittu pitkäaikaisesti.
Tämä on vain puoliksi totta. Karppauksen terveellisyydestä ei tosiaan ole pitkäaikaista tutkimustietoa, mutta ei sitä ole mistään muustakaan ruokavaliosta. Ravitsemussuositusten kaltaista melko vähärasvaista ruokavaliota on tutkittu kahdeksan ja seitsemän vuoden mittaisissa tutkimuksissa (WHI ja MRFIT), mutta mitään terveyshyötyä ei havaittu. Itse asiassa diabeetikoille ja sydänpotilaille se näytti olevan jopa haitallinen. Tietyt tahot odottavat siis vaihtoehtoiselta ruokavaliolta enemmän näyttöä kuin suositusten mukaiselta.

Kirjoittaja on noudattanut itse vähähiilihydraattista ruokavaliota yli viiden vuoden ajan ja samalla seurannut tiiviisti tutkittua tietoa ja julkista keskustelua ravitsemuksesta.

Lisätietoja ja uutisia vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta netissä ja Facebookissa:
http://vahahiilihydraattinen-ruokavalio-vhh.blogspot.com
http://www.facebook.com/Vahahiilihydraattinen.ruokavalio

Karppaus pähkinänkuoressa
Kaikenkattavaa karppauksen määritelmää ei ole olemassa. Jokainen koostaa ruokavalionsa omaa kroppaansa kuunnellen, saaden vaikutteita kirjoista, netistä tai “guruilta”.
Karppaaja syö yleensä lihaa, kalaa, kananmunia, makeuttamattomia maitotuotteita, kasviksia, juureksia, hedelmiä, marjoja, sieniä ja pähkinöitä.
Runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä elintarvikkeita eli leipää, perunaa, riisiä, pastaa, makeisia ja kaikkea sokeroitua rajoitetaan.
Karppauksen tutkittuja terveyshyötyjä ovat parantuvat veren kolesteroli- ja sokeriarvot, laskeva verenpaine sekä parempi kylläisyys ja sitä kautta painonhallinta. Monella myös vatsavaivat ovat helpottaneet viljan pois jättämisen jälkeen.
Sama ruokavalio ei sovi kaikille. Joillekin voi sopia tiukempi karppaus, kun taas toisille suositusten mukainen runsashiilihydraattinen malli.
Noin 40 % suomalaisista on vähentänyt hiilihydraattien syömistä ja noin 6 % noudattaa tiukempaa vähähiilihydraattista ruokavaliota.

http://www.magneettimedia.com/?p=8669

Magneettimediako luotettava tietolähde?

Skepsis ry on myöntänyt vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon
Tavarataloketju J. Kärkkäiselle ansiokkaasti valtavirrasta poikkeavan Magneettimedia-lehden kustantamisesta

Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen.
Magneettimedian toimittajat ovat erikoistuneet mielikuvituksellisten tarinoiden kirjoittamiseen. Lehden toimitukselta puuttuu paitsi taito lähdekritiikkiin, myös halu pysyä hyvissä journalistisissa käytännöissä.

Magneettimedian artikkelit ovat lähinnä uutisiksi naamioitua uskomushoitojen mainontaa sekä mielikuvituksellisia salaliittoja kehitteleviä kolumneja. Erityisen valitettavaa on, että lehti antaa täysin väärän kuvan uskomushoitojen vaikutuksista.
Skepsis ry:n mielestä yleisön on voitava odottaa ilmaisjakelulehdiltäkin vastuuntuntoa sisällön suhteen, erityisesti silloin, kun liikutaan niinkin tärkeän aihepiirin kuin terveyden parissa.

Skepsis ry:n hallitus 7.12.2011

Pertti Laine, puheenjohtaja
Otto J. Mäkelä, varapuheenjohtaja; Anna-Liisa Räihä, sihteeri; Toni Heikkinen, rahastonhoitaja
Hallituksen jäsenet:
Denis Galkin, Heikki Nevala, Jussi K. Niemelä, Tiina Raevaara

Kohtahan meillä on jo oikeasti toimiva pilleri joka estää vanhenemisen ;)

"Venäläinen professori Vladimir Skulatshev kehittää pilleriä,
joka pysäyttää ikääntymisen, kertoo Russia Today.
Skulatshev toivoo, että pilleri on markkinoilla parin vuoden kuluttua.
Skulatshev kertoo löytäneensä antioksidantin, joka pysäyttää terveyden asteittaisen, iän aiheuttaman rapautumisen.

Kysymys on Skulatshevin mukaan siitä, miten happi käyttäytyy ihmisen elimistössä."
Skulatshevin mukaan seurauksena on, että ikääntyminen pysähtyy.

Skulatshev on työstänyt antioksidanttiaan 40 vuoden ajan.
Hän on testannut tuotettaan eläimillä, ja tulokset olivat lupaavia.
Hän on myös kokeili ainetta silmätippoina hoidoksi omaan kaihiinsa. Kuusi kuukautta myöhemmin lääkäri totesi, että kaihi oli kadonnut.

Skulatshevin mukaan tuotetta testataan vielä parin vuoden ajan ennen kuin se on valmis kaupalliseen levitykseen.
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/101389-yksi-pilleri-pysayttaa-vanhenemi...

Minä kyllä luulen että lääketehtaat sabotoivat tämän professori Skulatshevin keksinnön.
-lääketehtaathan menisivät konkurssiin ,jos ihmiset eivät enää vanhenisi ja saisi kaikenlaisia "vaivoja" jotka medikalisoidaan ja syötetään vanhuuksille niitten varjolla sitten tarpeettomia "lääkkeitä" :D

Entä :mites käy Telluksen ,jos kukaan ei enää ikäänny/vanhene/kuole...?
väkiluku kasvaa, ei Tellus sitä kestä loputtomiin...

Näillä näkymillä;
tuollaiset keksinnöt tuhotaan, vaikka ne olisi kuinka tehokkaita.
Panostetaan enemmän aseisiin ja biologiseen sotaan,
niin ei ihmiset lisäänny liikaa.... :D

"ikinuori kauhuvisio"

[quote]

Magneettimediako luotettava tietolähde?

Skepsis ry on myöntänyt vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon
Tavarataloketju J. Kärkkäiselle ansiokkaasti valtavirrasta poikkeavan Magneettimedia-lehden kustantamisesta

Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen.
Magneettimedian toimittajat ovat erikoistuneet mielikuvituksellisten tarinoiden kirjoittamiseen. Lehden toimitukselta puuttuu paitsi taito lähdekritiikkiin, myös halu pysyä hyvissä journalistisissa käytännöissä.

Magneettimedian artikkelit ovat lähinnä uutisiksi naamioitua uskomushoitojen mainontaa sekä mielikuvituksellisia salaliittoja kehitteleviä kolumneja. Erityisen valitettavaa on, että lehti antaa täysin väärän kuvan uskomushoitojen vaikutuksista.
Olisipa mielenkinntoista saada tietää Skeptiksen hallituksen kytkökset THL:ään,
lääkefirmoihin,
margariinifirmoihin ja ruumisarkkuteollisuuteen :D

"ounailen salaliittoa " :)

<br /> [quote kirjoitti:

Magneettimediako luotettava tietolähde?

Skepsis ry on myöntänyt vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon
Tavarataloketju J. Kärkkäiselle ansiokkaasti valtavirrasta poikkeavan Magneettimedia-lehden kustantamisesta

Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen.
Magneettimedian toimittajat ovat erikoistuneet mielikuvituksellisten tarinoiden kirjoittamiseen. Lehden toimitukselta puuttuu paitsi taito lähdekritiikkiin, myös halu pysyä hyvissä journalistisissa käytännöissä.

Magneettimedian artikkelit ovat lähinnä uutisiksi naamioitua uskomushoitojen mainontaa sekä mielikuvituksellisia salaliittoja kehitteleviä kolumneja. Erityisen valitettavaa on, että lehti antaa täysin väärän kuvan uskomushoitojen vaikutuksista.
Olisipa mielenkinntoista saada tietää Skeptiksen hallituksen kytkökset THL:ään,
lääkefirmoihin,
margariinifirmoihin ja ruumisarkkuteollisuuteen :D

"ounailen salaliittoa " :)

- Skepsiksen toiminnan taustat tässä asiassa on paljolti vakaumuksellisia ja maailmankatsomuksellisia –
onhan yhdistyksen nykyisisten sääntöjen mukaan ,
yhdistyksen tehtävä mm.

edistää “tieteeseen ja järkeen perustuvaa käsitystä maailmasta.”

Yhdistyksen toiminnassa onkin osittain kyse
tieteeseen vetoavasta fundamentalismista ,
samassa mielessä kuin uskonnollisesta fundamentalisteista puhutaan.

"Hupsis"-ry :D

Länsimainen lääketieteestä on tullut painajaista siksi, että ihmisillä on nykyään oletusarvo, että lääke on oikea vaihtoehto vaivaan kun vaivaan. Ja jos lääkkeestä tulee oireita ne hoidetaan seuraavalla lääkkeellä. Lääkkeellä on tietysti paikkansa oikeassa tilanteessa, mutta miksi pehmeämpien keinojen käyttäminen on niin paha asia ja leimataan "huuhaaksi"?

Lääkebisnekselle terve ja terveenä pysyvä asiakas on huono asiakas, voittoa tuottamaton asiakas.

"Lääkebisnekselle terve ja terveenä pysyvä asiakas on huono asiakas, voittoa tuottamaton asiakas."

Näinhän se on.

Siksi lytätään kaikenlaiset keinot joilla terveenä pysyttäisiin...

Mainosfirmat mukana....
minäkin olen niiiiin kiireinen,
on nopeasti hotkaistava tuo mikrossa kuumennettu einespitsa limsan kera,
ehtii sitten sohvalle telkkua katsomaan,
lisää mainoksia...

Lainaus:

Miks viina puuttuu ruokaympyrästä.

Viinassa ei ole vitamiineja, siksi.

Kaljassa on tyhjiä kaloreita, siksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat