Terroriteot jokapäiväisiä

Seuraa 
Liittynyt8.3.2016

Brysselin lentokentällä kaksi pommiräjähdystä. Kuolleita ja haavoittuneita. Tapahtui tänään.
Eilen naamiomiesten hyökkäys kuntosalille, aseina ammonikkipulloja joita heiteltiin ympäri salia. Kaksi sairaalaan. Tekijöistä ei tietoa.
Berliinissä räjähti autopommi, yksi kuoli. Syyllisinä maahanmuuttajien rikollisjengi. Viranomaisten mukaan pelkästään Berliinin alueella on 30 muslimien mafiatyyppistä jengiä. Viranomaiset myöntävät hävinneensä taistelun rikollisia vastaan.

Amsterdamissa Afrikkalaiset rikollisjengit taistelee keskenään. Viimeisen taistelun jäljiltä löytyi kadulta irtopää.

Koko Eurooppa on rikki. Kauheuksia tapahtuu useita päivittäin..

Juuri tulleen tiedon mukaan, myös Brysselin metroasemalla on räjähtänyt pommi.

Nyt Saksa ilmoittaa, että heiltä on hukassa 140 000 maahanmuuttajapakolaista.
Paljonko meiltä. Montako tuhatta meillä on hukassa. Täti Nerg, maahanmuuttopomo, ilmoitti kirkkain silmin, että meidän kaikki pakolaisemme on kirjattu.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Viimeiseen virkkeeseen asti jaksoit pysyä asiassa, mutta siellä se pukinsorkka taas tuli esille.  Sorruit tyylittömyyteen.

Vierailija

Suomen sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergiä on tosi harhaista yrittää panna vastuuseen yhdenkään turvapaikan hakijän kohtalosta. Tädittelyä on vaikea ymmärtää Nergin tiukan vastuullisen otteen asiallisena analyysina.

~

Aloittaja tuo väistämättä mieleen, mitä ovat nämä toimettomat ihmiset, joiden elämänsisältönä on kökottää  ja surffailla median kauhu-uutisten perässä ja raportoida kuulemansa osoittamatta minkäänlaista ymmärrystä siitä mitä on tekeillä ja mistä asiat ja tapahtumat johtuvat. Se on terrorismin tavoin hyvin vastenmielinen ilmiö ja kuvastaa terrorismiinkin kätkeytyviä piilofasistisia  pyrkimyksiä.

Vierailija

Ne on tavallisesti lääkitsemättömiä verenpaineisia kakkostyypin diabeetikkoja, ylipainoisia ukkeleita, jotka ei jaksa nousta toimiin aamupuuron äärestä. Ne jää kiusaamaan kotiaskareisiin keskittyviä puolisoitaan, jotka niska punottaen joutuvat kuuntelemaan ukkonsa kaikkitietäviä aamun lehden ja radiouutisten selkokielisiä tulkitsemisia. Jos persut saisi rajat kiinni ja sosiaaliturvan pois pummeilta, ne olisivat lauhkeita kuin lampaat. Mamman keittämän kahvin jälkeen ne  menisivät pötkölleen sohvalle tai kyttäisivät aamu-TV:n uusintoja. 

Käyttäjä680
Seuraa 
Liittynyt8.3.2016

 "Sorruit tyylittömyyteen"

Nergin lausunto on suuresta pakolaiskeskustelusta TVssä. Löytynee ehkä vielä YLE Areenasta.

Viime  syystalvella, kun pakolaistulva alkoi Suomeen ja Suomi ei ollut siihen valmistautunut. Sen jälkeen ministeri Orpo ilmoitti, että Suomeen pääsi tulemaan muutama sata pakolaista, joita ei kirjattu.

Arvostan suuresti ministeri Orpon toimia, samoin Nergiä.

Totuus on joskus tyylitöntä.

Edellisillä kirjoittajilla ei mitään kantaa kauhutekoihin, Vain mielipide aloittajan tyylittömyydestä ja toimettomuudesta.

Nämä elintasopakolaiset, joiden joukossa on myös on myös terroristejä ja rikollisia. Heille kielto tulla Suomeen ja Eurooppaan. He vievät kymmeniltätuhansilta oikeilta, sodan uhreilta paikan. Näitä Syyrian sodan uhreja ja pakenevia meidän on autettava.

Käyttäjä680
Seuraa 
Liittynyt8.3.2016

Tänään ollut oikein reipas ja pirteä aamu. Herätys klo 6,15. Pannuun tuli, että pirtti pysyy lämpimänä. Koiran kanssa pikku lenkki. Aamukahvit tähän väliin ja puiden lisäys pannunpesää. Ja koska on todennäköisesti viimeisiä hyviä hiihtokelejä niin reipas 4 km hiihtolenkki. Hieno auringonpaiste ja mieli korkealla.

Ei onneksi verenpaineita eikä diabetestä, verensokeri n 4 paikkeilla. Joten onneksi terveys on kunnossa,, eikä niskakaan punoita, Näissä omissa pienissä ympyröissä menee oikein hyvin. Nämä Euroopan ja Suomen nykytapahtumat kyllä tuovat huolta rintaan. Ei niin enää itsen vuoksi, mutta tuo jälkipolvi, heitä käy hieman sääliksi  ja arveluttaa tulevat tapahtumat.

Jotta silleen.

Valitettavasti Brysselin uhriluku vain kasvaa. Surullista ja ikävää

Vierailija

[quote=Käyttäjä680] "Sorruit tyylittömyyteen"

Nergin lausunto on suuresta pakolaiskeskustelusta TVssä. Löytynee ehkä vielä YLE Areenasta.

quote]

Tyylipisteet sait tädittelystä. Täti  virkamiehen tittelinä ilmaisee halveksuntaa tai vähättelyä. Olisit kirjoittanut vain kansliapäälliköstä tai pelkästään Päivi Nergistä.

Teot ovat täysin tuomittavia, tietenkin. Mutta keskustelupalstan revittely aiheesta ajaa vain terroristien tavoitteita pelon ja vihan lietsonnassa. Heille mahdollisimman suuri julkisuus on myös tavoite.

Me emme mahda maailmalle mitään, me voimme vain jatkaa elämää omassa arjessamme.

Vierailija

Täti kuin täti.  Kaikki on kirjattu  mutta  olinpaikat ei selvillä.

Kivasti  politiikot kertoo  että homma on hallinnassa.Eivätkä  mahda mitään.

Hissu

"Mediassa" minua paljon viisaammat ihmiset kirjoittaa: Terroristeistä ja heidän teostaan saa ja pitää kirjoittaa. Myös heidän tekejaan saa pelätä, mutta ei pidä jäädä kauhun valtaan.

Minä pelkään nykyisiä tapahtumia. Milloinka Suomessa

Vierailija

Julkisuus  ruokkii  terroria.  Voi olla.  Julkinen media  ei välitä.  TV on syöttänyt  8  tuntia  pelkää  pommiasiaa.  Eli tyhjän toistoa. Miksi ?

Vierailija

Englannin tiedustelupalvelu varoittaa. Terroriteko odotettavissa pohjois Euroopassa.

Me Suomalaiset olemme pohjoismaiden heikoin lenkki. Toivottavasti ei meillä.

Vierailija

 En voi ymmärtää, että joku isis on älykkyydessään ja tuhovimmassaan jatkuvasti edellä

heitä, jotka pitävät järjestystä ja turvallisuutta yllä. En vain ymmärrä miksi tämä tuho ja tappaminen jatkuu. Miksi heitä ei saada vastuuseen. Miksi? Voiko maailman voittaa pahuudella ihmiset, jotka ovat antaneet itsensä saatanan käyttöön...vaiko viisaat turvallisuusjoukot ja kouluttajansa, he jotka ovat oikeuden ja ihmisen elämän puolella?

Vierailija

Pahuus tulee voittamaan.

Jos niitä mitenkään kovistelee niin ne voivat pahoittaa mielensä rasistisesta ilmapiiristä.

Vierailija

Kaikki olisi ratkaistu jo kauan sitten jos jemkit olisivat osanneet myydä venäläisille hitusen itsetuntoa ja kutsua Venäjää "suurvallaksi". Miljoonat syyrialaiset kärsivät venäläisten alemmuudentunnosta, joka estää kansainvälistä yhteisöä kimpassa sammuttamasta Syyrian sisällissotaa  joko Caterpillareilla sotivilla alueilla tai  upottamalla koko maa sammutusvaahtoon.

Vierailija

Terroriteot ovat kauheita. Kauheaa on myös se, mitä tapahtuu ihan täällä omilla kulmilla. Alamme oppia maailman tavoille. Kiusaamme pienempiä ja heikompia ja siitä on tullut kumman sallittua. Siitä sitten pikkuhiljaa  "jalostetaan" toimintaa ja aletaan opetella terroristeiksi. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä....Olemme jo aika "hyviksi" kehittyneet tälläkin saralla...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat