Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Monet ihmiset luulevat joogan olevan vain fyysisen terveyden ylläpitämistä, eli ikään kuin liikunnallinen harrastus. Jooga tähtää ihmisen terveyteen, hyvinvointiin sekä fyysisen harjoituksen avulla ihmisen fyysisen terveyden ja kunnon edistämiseen. Jooga on kuitenkin myös paljon muuta kuin pelkkiä fyysisiä harjoitteita.

Joogan alkuperäinen merkitys ja tarkoitus on henkinen kasvu, jossa joogan avulla ihminen yhdistyy kaikkialla olevaan jumaluuteen itämaisten uskontojen oppien mukaisesti. Joogan avulla ihmisessä oleva henki pyrkii sielunyhteyteen maailmankaikkeuden hengen ja sielun kanssa.

teksti kopioitu http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html

Kommentit (5)

"Demonit toimivat niin, että he antavat usein ensin miellyttäviä ja positiivisia kokemuksia ja kun he ovat petoksen kautta saaneet ihmisen ansaan ja omaan koukkuunsa,
niin sen jälkeen demonit alkavat järjestelmällisesti tuhota ihmistä.
Siksi monet joogan harrastajat ovat kokeneet joogan henkisyyden ikävät varjopuolet.

Tämä ei useinkaan tapahdu alussa,
vaan sen jälkeen kun olet ylittänyt tietyn rajan
ja antautunut pahojen henkien ohjaukseen ja johdatukseen.

On tunnettu tosiasia, että joogan kundaliinivoiman harjoittamisen kautta monet ihmiset ovat kokeneet samankaltaisen tilan kuin huumetrippi, joka on aiheutunut huumeiden käytöstä,
jossa huumeidenkäyttäjä näkee näkyjä on muissa maailmoissa.
Joogan kundaliinivoimien kautta monet ihmiset ovat kokeneet erittäin negatiivisia ja ahdistavia "huumetrippejä".

Edellä oleva johtuu siitä, että kuten huumeilla ja muilla päihdyttävillä aineilla voi saada yhteyden henkimaailmaan, niin siksi myös joogan kundaliinivoima voi aiheuttaa hyvin samankaltaisia kokemuksia ihmisen mielenalueella.
Tämän myös todistaa kreikankielen UT:ssa oleva sana farmakeia, jonka eräitä merkityksiä ovat huumaavien aineiden käyttö ja noituus, joka tarkoittaa että huumaavien aineiden kautta kyetään vaikuttamaan ihmisen mieleen, niin että kykenee olemaan yhteydessä pahojen henkien kanssa." http://koti.phnet.fi/petripaavola/jooga.html#7b

Vaikuttaa siltä ettei jooga olekaan vaaratonta,
vaikka niin uskotellaan.
Epäkristillistä suorastaan.
Pelottava ajatus.

No hui. Olen joogannut säännöllisesti 6-7 vuotta, enkä vielä ainakaan ole demonien vallassa, koskahan se mahtaa alkaa?
Epäkristillinen olin jo aloittaessani, joten siitäkään ei voi joogaa syyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uskoakseni jogan vaikutus, riippuu ihmisestä itsestään. Mihinkä ja kuinka syvälle mietiskelyyn antautuu.
Jooga on venytysliikuntana hyvä, kun keskittyy tekemään hengityksen ja liikkeet oikein.
Tosin epäkristillinen. Siis emme antaudu paholaisen vietäväksi. Harjoitamme ainoastaan tervettä ruumiin kulttuuria.

Lainaus:

Kundaliinivoimasta tekstia. http://koti.phnet.fi/petripaavola/kaatumisilmiottarkastelussa.html#3[/qu...

Mietin joskus onko Raamattu sittenkään tarkoitettu ihmisen elämän ohjekirjaksi. Sitä selitetään ihmisen mieltymysten mukaan, suurennellaan, pelotellaa, vaaditaan, uhkaillaan, niin siis Raamatussa.
Raamatun sanan saa sieltä käytäntöön kukin ihminen miten tahtoo sen selittää.
Miten sana palvelee omaa tarkoitusta.
Olen harrastanut joogaa, niin, että katson olevani oikeutettu kumoamaan paavoloiden kuin muidenkin pelottelut.
Jooga on hyvää liikuntaa, vaikka hidasta, hengityksen tahtiin tapahtuvaa liikettä asentoina.Varsin hyvin ikäihmisille sopivaa.
Olen koko ikäni voimistellu, enkä erota mitään pahaa siinä mitä voimaa, notkeutta, terveyttä jooga kuin muutkin eri nimikkeiden alla tapahtuva liikunta antaa. Kuitenkin ne kaikki ovat samasta pohjasta eli ihmisestä lähtöisin.
Siitä mitä lihakset ja nivelet tarvitsevat, eikä kehollamme mitä tahansa voi tehdä, eivätkä ne miten tahansa taivu ja liiku, niillä on omat liikeratansa.
Kaikki voimistelu on alkupohjaltaan samanlaista, samoista liikkeistä muunneltua, hienoja nimiä ja keksijöitä kyllä riittää, milloin kukakin haluaa päästä "etusivulle" kuin mennä vuosina Puhkistometodi, samaa liikettä ja venytystä kuin muutkin, painotukset vain toiset, ihmisen keho ja lihakset ovat aina samat.
Tehdään liikunnasta rahastuskeino, tietyn ryhmän eliittiliikuntaa. Kun jokainen voi sitä harrastaa kotonaan. Sokaistumatta turhuuksista maksamiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat