Jukka, 55, säästi satasia kilpailuttamalla vakuutukset: "Palvelu tärkeintä"

Tuusulalainen Jukka Welling, 55, päätti pitkän harkinnan jälkeen muuttaa kotivakuutuksta. Miksi? Kannattiko? Ja millainen prosessi oli?Lue koko juttu

Jukka, 55, säästi satasia kilpailuttamalla vakuutukset: "Palvelu tärkeintä"

Kommentit (3)

Kävi näin

Vai menikö näin; Uusi pankkivakuuttaja huomasi että heillä olisi tullut rajoitusehtoja lasten sairauskuluvakuutuksiin joten ehdotti "kun lapset eivät enään kahteen vuoteen ole sairastelleet, eikö ole sama lopettaa ne ja tehdään tilalle tapaturmavakuutukset". Tarjouslaskelmaan myös laittoi -50% kaskoon muttei kertonut sen koskevan vain ekaa vuotta. Vuoden päästä säästö on enään 15 euroa kun eka vuoden alennus loppuu ja lapsilla ei ole enään sairauskuluvakuutusta.

Kilpailuvirasto paikalle!

Hei! Eikös tämä Welling ole Op:n työeläkeyhtiössä töissä? Sehän varmaan sai Op:n vakuutuksista henkilökunta-alennusta ja nyt toitottaa etuaan markkinoidakseen Op:tä.
Miten meni noin niinku mielestäsi.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme pysyneet sitkeästi samassa vakuutusyhtiössä jo 40 vuotta. Olemme tutustuneet myös muiden vakuutusyhtiöiden tarjontaan ja vaikka loppusumma olisikin ollut hieman edullisempi niin vanhoissa vakuutuksissamme on vahingon sattuessa paljon etuja jotka uudemmissa vakuutuksissa on karsittu pois. Eli meidän kohdallamme vanhassa vara parempi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat