Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Nämä ovat Suomen parhaat taukopaikat – katso kartta

Kurniiko nälkä, janottaako tai tekeekö muuten vain mieli pysähtyä hetkeksi? ET-lehden toimitus listasi omat suosikkitaukopaikkansa. Hyvää kesämatkaa!Lue koko juttu

Nämä ovat Suomen parhaat taukopaikat – katso kartta

Sivut

Kommentit (40)

Kekkula

Kohen ajellessa yanhojen Volkkareiden tiimoilta siellä täälä on vakiintunut muuan paikat: Tammi Masa Kouvolan ja Lahden välissä sorakoppoolin reunalla. Kyläkauppa Kylis Ridasjävenkyläntiellä, Kera Grilli Hyvinkää tie 25, Väätäiskyläntiellä suomen pienin kioski ja kirppis, Tervossa karavaani alueen tarjonta. Noi tuli nyt nopeesti mieleen paikkoina jossa tarottava, kohtelu ja hyvä fiilis kohtaa a

ina käydessä. Tietysti Pylkönmäen sitin kahvilassa on aina ilo poiketa.

Vierailija

Karoliinan Kestikievari Leivonmäki. Kannattaa poiketa .Henkilökunta aivan upea ja kiva poiketa. Leivokset,piirakat.isoja kahvi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kesäkaudella Isonkyrön Tuuralassa on auki Tuuralan kyläkaffila jossa kannattaa pysähtyä nauttimassa kahvit nätissä jokimaisemassa.

Emppu

Vehoniemen automuseo aivan must-paikka erityisesti kesäaikaan. Kangasalan komeissa harjumaisemissa kelpaa pitää paussia ja tutustua ilmaiseen vanhojen ajopelien kokoelmaan sekä nauttia herkullisia paikanpäällä paistettuja munkkeja. Omien eväiden kanssa voi kipaista rantaan istuskelemaan.

Hansu

Vihiluodon kala Oulun eteläpuolella nelostien carrella on loistava taukopaikka. Syön aina siellä erinomaisen lohikeiton.

Vierailija

Kärsämäellä nelostien varressa on loistava Paakarin Pysäkki. Hyvä keittolounas ja munkkikahvit. Ihanat Wanhakosken Leipomon leivät on hyvä ostos mukaan otettavaksi. Suosittelen lämpimästi.

Omppu

Pioni ja Piironki, Lahden suunnasta ajettaessa valtatie 12:sta käännytään oikealle Hollola KK risteyksestä, tätä Soramäentietä ajetaan kunnes peltoaukea alkaa vasemmalla puolella, 2 km Lahti-Tampere-tien risteyksestä.
Ihana kahvila leivonnaisineen ja samalla voi tehdä ostoksia sisustus/lahja sekä puutarhatuotteista. Tätä paikkaa ei voi ohittaa.

Vierailija

Kahvila Tuulenpesä Kemijärven Tonkopurolla on erinomainen ruoka- ja kahvipaikka, maan mainiot munkit ja hyvää ruokaa noutopöydästä, vieläpä edullisesti, suosittelen!

Vierailija

Tampereella Satakunnakadulla Amurissa on Amurin helmi. Kahvila-aamiais-lounaspaikka. 

Vanhanajan tunnelma joka yltää leivonnaisiin asti. Mukava ja suojainen sisäpiha jossa voi kesäkahvinsa nautiskella.

Vierailija

Cafe Herkkuhetki Oriveden keskustassa, varsapatsaan lähellä, on nimensä veroinen herkuttelu- ja tankkauspaikka. Paikan päällä leivottua suolaista ja makeaa on runsaat valikoimat, näyttävät hyvältä ja maistuvat vielä paremmilta. Ja vielä hinnat, Helsingin hintoihin verrattuna luokkaa: ota kaksi, maksa yksi. Täydellistä ja taivaallista. Jos yhtään rakastat itseäsi ja matkakumppaneitasi, poikkeatte tänne kunnon paussille.

rauha

Vitostupa pöljällä on tutustumisen arvoinen kahvila. Leppoisa tunnelma, lohisoppaa ja muutakin. Kauniit maisemat ja pöljä- paidan voi ostaa muistoksi. Tykkään

Vierailija

Rakastan Vaskikelloja. Upeiden kellojen lisäksi ruokakin maittaa ja sitä on riittävästi.
Ainoa puute wc-rakennuksen sijainti, taso.

Marita

Pulsan asema Pulsassa Lappeenrannan lähellä. Aivan ihana miljöö, ystävällinen palvelu ja todella hyvät suolaiset ja makeat kahvileivät.

Miisu

Keskellä Suomea, valtatie 23 (Pori-Joensuu) kupeessa on todellinen keidas: Vanhan Keuruun alue! Kesällä on auki henkeäsalpaava vanha pappila, jossa on lounasta ja ympäri vuoden saa ruokaa ja kahvia myös vanhasta kivinavetasta. Lisäksi on kaikkea muuta kivaa matkan ratoksi: vaateliike, lahjapuoti, museo, kesäkauppoja, jne. Eikä tilannetta ainakaan pahenna se, että kaikki on järven rannalla...

Vierailija

Siikalatvalla Pulkkilassa, Uljuan tekojärven taukopaikka, Uljuan kahvila. Parhaat lätyt kermavaahdolla ja hillolla, myös keittolounas ja ranskalaisia makkaralla. Portaat vievät ylös Uljuan rannalle, missä on myös mukavasti istumatilaa syödä.

Pimu Pälkäneeltä

Vehoniemessä valkosuklaakakku paras herkku 😉 Parasta on tietty maisemat ja vanhat autot 😊 T. Pimu Pälkäneeltä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat