Näin sisustat pienen parvekkeen – katso 4 erilaista vaihtoehtoa

Pienikin parveke voi muuttua unelmien puutarhaksi, kun antaa mielikuvituksen lentää. Katso neljä hurmaavaa esimerkkiä.Lue koko juttu

Näin sisustat pienen parvekkeen – katso 4 erilaista vaihtoehtoa

Kommentit (4)

Suomalaisten parvekkeiden yleisin ongelma on luultavasti kapeus. Nuo messujen parvekkeet ovat melko leveitä, joten tilaan mahtuu muitakin huonekaluja kuin tuoli . Parhaat parvekeideani näkyvät kuvakollaasista: Mittojen mukaan tilatut parvekeverhot, joiden ansiosta lasitetusta parvekkeesta ei tule koskaan pätsi eikä siellä häikäise, mutta verhot päästävät valoa läpi kasveille, sekä sivuseinälle kiinniteyt Ikean keittiötangot purkkeineen. Ne toimivat istutusruukkuina jo kolmatta kesää.

epäkäytännöllisiä

Huh huh!  Nämä messuparvekkeet on utopiaa.

Kuinka monella kaupunkilaisella on näin tilavia parvekkeita? Monilla on pieni, metri kertaa metri parveke.

Minulla on sisäänvedetty noin 3 metriä pitkä ja vähän yli 0,5 metriä leveä parveke. Vaikka parvekkeeni on lasitettu niin se sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn kadun puolella eli parvekkeelle tulee valtavat määrät katupölyä ja autojen päästöjä, nokea. Koko ajan saa olla siivoamassa parveketta ja pesemässä sen lattiaa. Ettäkö laittaisin sen lattialle räsymattoja ( vaihtoehto: herkkä haaveilija) , joita sitten pesisin kerran viikossa. Älä unta näe!

Jutussa on monelle parvekkeelle laitettu KIVIMURSKAA, yhdessä (luova seikkailija) on jopa halkokehä. Eikö suunnittelijoilla ole minkäänlaista todellisuudentajua? Miten tämän kivimurskan pitää puhtaana?  tai halot sitten?

Suunnittelijat  suunnittelee näyttävän näköisiä parvekkeita mutta niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En suostu istumaan kauniina kesäpäivänä pimeässä lautahökkelissä enkä halua ansaa/taunoa/halkopinoa partsilleni.

juuli

Vierailija

Hyvä Juuli! olet oikeassa. Ja miksi pitää tuota krääsää olla niin, että ei kääntymään pääse. Hyvin tulee esille tämä nykyinen ajattelu, että paljon pitää olla ja sittenkin vielä lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat