Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eräs huonekaluketju sai karvat nousemaan pystyyn tänään, tuli mainos jossa oli ruokailuryhmä tarjouksessa, niinpä läksimme ostoksille matkaa kertyi 47 km suuntaansa päästiin perille, liikkeessä ei ollut ainuttakaan ko. ryhmää sanoivat että tilataan Hyvinkäältä toimitus aika n. 1-2 viikkoon, kusyin tuodaanko sitten kotiin ei kuulemma tuoda tarjoustuotteita.
Voi räkä, menimme viereiseen liikkeeseen siellä oli lähes identtinen ja saatiin heti mukaan, onneksi on farmari auto paketit mahtui kyytiin.

Kommentit (3)

Lainaus:

Mainoksissa usein oleva pikkuteksti kannattaa lukea kans, niin voi säästyä mieliharmilta.

Eipä ollut pikkutekstiä, tarjosin liikkeessä sitä etsittäväksi, sanoivat painajan virheeksi, mutta sitä nyt ei usko Erkkikään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uskonkin että kyseessä on lipsahdus, eli että Hyvinkään alueelle tarkoitettu mainos on lipsahtanut maanlaajuiseen levitykseen, tahi toinen vaihtoehto, että tällä houkuteltiin ihmisiä liikkeeseen, jotta olisivat sitten saaneet myytyä jotain muuta!
Veljeni on liikealalla hän on kertonut näistä tarjouksista joissa lukee (rajoitettu määrä toimi nopeasti,) joskus ei ole koko tuotetta olemassa helppo sanoa että ne loppui jo tai jos onkin niitä on tosi minimaallinen määrä ettei liike tuota liikaa tappiota!
Bisnes on raakaa peliä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat