Vanhemmat ja isovanhemmat riidoissa lasten ruokailusta: Vegeä vai ei?

Ravitsemusterapeutti Heli Reinivuo tietää, että ruoka voi aiheuttaa ristiriitoja eri sukupolvien välillä. Voivatko vanhemmat päättää, että lapsella on kasvisruokavalio? Saako mummi silloin tarjota lihapullia?Lue koko juttu

Vanhemmat ja isovanhemmat riidoissa lasten ruokailusta: Vegeä vai ei?

Kommentit (3)

Vierailija

"Vegaaniruokavalio on turvallinen lapsille, kun se on monipuolinen."

= Sekaruokavalio on turvallinen lapsille, kun se on monipuolinen.

Ei pidä unohtaa. Lapsi tulee sairaaksi jos se syö pelkkää maitoa ja lihaa.

Vierailija

Myös sekaruokavaliota  on syytä täydentää B12-vitamiinilla, D-vitamiinilla, kalsiumilla ja tarvittaessa raudalla.

Lihaa syödään muutenkin liikaa, liika proteiini kuormittaa elimistöä. Maitoa joissain maissa ei juoda ollenkaan, ei tarttis suomessakaan, miksi ihminen juo vasikalle tarkoitettua maitoa!? Toisen lajin maitoa? Miksei juoda ihmisen maitoa? Joisitko naapurin itsestään lypsämää maitoa aamukahvissasi?

"Suomessa ei ole saatavilla kovin laajaa valikoimaa eläinperäisiä elintarvikkeita korvaavia tuotteita. Se hankaloittaa ravitsemuksellisesti riittävän vegaaniruokavalion koostamista." - VÄÄRIN!

Kovin ennakkoluuloinen ja värittynyt artikkeli, taas. Ei ole mukamas tutkittu, mutta kuitenkin jotenkin todettu kaikenlaista pituuskasvun vaikutuksia ym..
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jokainen lapsi syntyy ateistina ja vegenä.

On vanhempien velvollisuus olla manipuloimatta lasta eettisesti ja ekologisesti kestämättömään lihansyöntiin. Lihaa syömättä lapsesta kasvaa kyllä terve aikuinen.

Kuin myös jättää  ne satujen kertomiset Jeesuksesta ym.. uskonnottomuus ei tarkoita sitä, etteikö voisi elää yhteisten lakien, normien ja käytöstapojen mukaisesti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat