Vierailija

Satakunnan poliisilaitos on joitakin vielä puuttuvia lausuntoja lukuun ottamatta saanut valmiiksi ns. Ulvilan surmaan liittyvän lisätutkinnan.
Anneli Aueriin liittyy myös uusia rikosepäilyjä.
Tutkinta-aineisto on toimitettu Länsi-Suomen syyttäjänviraston Porin palvelutoimistoon. Puuttuvat lausunnot toimitetaan syyttäjälle niiden saavuttua.

Kihlakunnansyyttäjä Jarmo Valkama pyysi poliisilta viime elokuussa lisätutkintaa asiaan.

Lisätutkinnan valmistumista viivästytti Anneli Aueriin liittyvien uusien rikosepäilyjen vaatima poikkeuksellisen laaja esitutkinta.

IL
Saas nähdä kuinka nyt käy!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041815467967_uu.shtml

Sivut

Kommentit (42)

Tämä on niin kummallinen tapaus, että kiinnostaa, miten tässä käy. Voiko tämä nainen noin kylmäverisesti olla tappanut oman miehensä, käyttänyt lapsiaan seksuaalisesti hyväkseen ja uskotellut heille, että äiti ei ole tehnyt mitään, vai onko poliisi aivan väärässä syyttäessään häntä?

Totuus voi joskus olla taruakin ihmeellisempää, kyllä tässä on pakko jotain totuutta olla, tuntuu mahdottomalle, että täysin syytön voisi tälläiseen ryöpytykseen joutua oikeusvaltiossa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen lukenut, että tapoissa ja murhissa tekijä ja uhri on tuttuja keskenään lähes poikkeuksetta, ja tässä tapauksessa ei kai käsittääkseni ole ollut epäiltynä ketään ulkopuolista jotensekin jo kertoo jotain.
Miksi ylipäätään joku täysin tuntematon kävisi tappamassa jonkun tämän omassa kodissaan?

Kyllä tälläinen persoona täytyis saada eristettyä yhteiskunnasta, toki näin taitaa jo ollakkin, mutta lopullisesti.

Lainaus:

Kyllä tälläinen persoona täytyis saada eristettyä yhteiskunnasta,
toki näin taitaa jo ollakkin, mutta lopullisesti.

meinaatko kuolemantuomiota?
se olis lopullinen eristys....

ihmiset tykkää näköjään "mässäillä" tällä-kin
jutulla edelleen...

kuka saa kiksinsä mistäkin..

Lainaus:

Lainaus:

Kyllä tälläinen persoona täytyis saada eristettyä yhteiskunnasta,
toki näin taitaa jo ollakkin, mutta lopullisesti.

meinaatko kuolemantuomiota?
se olis lopullinen eristys....

ihmiset tykkää näköjään "mässäillä" tällä-kin
jutulla edelleen...

kuka saa kiksinsä mistäkin..


Ei ole suomessa mahdollinen, enkä kannata sitä muutoinkaan, tarkoitin psyykkistä hoitoo, vankilassa hän ei tule toipumaan tavoistaan, jos ylipäätään missään.

Näitten viimeaikaisten perhesurmienkin takana on kaikissa ollut psyykkiset sairaudet taustalla oliko niitä jo yli 20 uhria tänä vuonna.

Ongelma on vakava näitä ei pitäisi viranomaistenkaan lakaista maton alle piiloon vaan etsiä syy-seuraus tekijöitä!

Lainaus:

Lainaus:

Kyllä tälläinen persoona täytyis saada eristettyä yhteiskunnasta,
toki näin taitaa jo ollakkin, mutta lopullisesti.

meinaatko kuolemantuomiota?
se olis lopullinen eristys....

ihmiset tykkää näköjään "mässäillä" tällä-kin
jutulla edelleen...

kuka saa kiksinsä mistäkin..


Ja noita pirun kuvakkeita on turha toisten viestien liitteeksi liimata, voisi sen verran kunnioittavan toisia kirjoittajia, ja ylipäätään miksi pitää toisen kommenttia ja mielipidettä arvostelamaan alkaa, ikäänkuin asettautisi toisten yläpuolelle!

Kun puolustusasianajaja Juha Manner antoi Auerille puheenvuoron, kuvaili epäilty suhdettaan surmattuun mieheensä "keskimääräistä paremmaksi avioliitoksi".

- Meillä oli oikein hyvä perhe-elämä, vakuutti Auer, joka kertoi perheen viihtyneen yhdessä kotonaan.

Lapset olivat Auerin mukaan pariskunnalle kaikki kaikessa, eikä heihinkään kohdistettu tukkapöllyä pahempaa väkivaltaa. Muina rangaistusmenetelminä käytettiin esimerkiksi kotiarestia.

Toisinaan Jukka S. Lahti, jota Auer kuvasi hyväksi isäksi, saattoi laittaa lapset seisomaan - joskus "harvemmin" ulos - mikäli he eivät suostuneet menemään nukkumaan.

Kaiken kaikkiaan Auer kuvaili suhdetta silti hyvin ruusuisesti. Edes kodista löytyneestä sotkusta, johon jo rikospaikkatutkinnan aikana kiinnitettiin huomiota, ei hänen mukaansa voi vetää johtopäätöksiä perheen onnesta.

- Meillä ei sen suhteen nipotettu. Riitti, että kerran viikossa siivottiin.

Kyllä on surullinen mieli, kun seuraa Auerin asiaa. Miten tällaista voi tapahtua.
Jollakin tutkijoista täytynee olla melko varma kuva tapahtumista, niin paljon sitä on ruodittu.
Kaikkeahan emme saa tietoomme, mutta jonkun olisi jo aika kertoa totuus.
Risoo vähän tuo yhteiskunnan varojen käyttö. Joku valehtelee, koska niin ristiriitaisia asioita tulee esille. Kulut pitäisi maksattaa "pötyä" puhuvalla.

Muistelkaa Sanna Sillanpää,Vanhusten ,vammaisten murhaajat,he kaikki ovat olleet viilipyttyjä. Nyt Auerin kasvot ja kaula alkaa punoittaa suu supussa.Minä vain ihmettelen sitä että hän piti miehensä uurnaa 2v komerossa,voi vain miettiä mitä lapset koki kun isi on komerossa ei lapset ajattele kuin me minusta siitä pitäis tulla jo rangaistus hautarauhan rikkomisesta.Niin jos sitä tuhkaa oli enää uurnassa.Tuo hyvä perhe hyvä isä ,ei koko aikana kyyneltä .Vaikka olis kuinka kurja liittö järkyttyy,iteltä tulee itku välillä vaikka en tunne jos kamallaa sattuu.Minä kyllä kurkkaisin uurnaan onko tyhjä vai sirotteliko johonkin silloin omaiset varmaan tietää uurnan sisällön.Vanhin laps puhuu äidin puolesta ,uskon pelosta.Kun hän sais oikean hoidon tai on uusi riehuja keskuudessamme.Minä kyllä seuraan kaikki vain että saako asia päätöksen on pitkät päivät no ammatti ihmiset tietää varmaan kauanko psyyke kestää.Kun näkee lapset minä ainakin itkisin,tuo askartelu video omat plogit .Jos olette katsonut super Marjo niin siinä äiti manipuloi tyttöjään ,ruokana herkut ,lapset hyviä mutta lasten lapsuus kaukana,todellisuudesta mutta neuvoo suomen äitejä .näiä riittää.

On niin outoa,kun lehdissä kirjoitellaan asoista niin eri tavalla. Välillä puolesta,välillä vastaan. Alussa luki,että Lahtea oli uhkailtu työn takia,koira löysi jäljen,joka loppui asfaltille,vanhin tytärkin näki ulkopuolisen ihmisen talossa. Olihan Auerilla itselläänkin pistojälki,välillä lukee kyljessä,välillä rinnassa. Nyt tuntuu,että kaikki nämä asiat on unohdettu .Toivottavasti totuus löytyy. Saisi kyllä olla salaiset tutkimukset,ettei asiaa vatvottaisi julkisesti joka päivä eri suuntiin. Vasta sitten ,kun asia on ratkaistu.

Katso video missä Auer makaa sängyssä vajaa puoli vuorokautta murhan jälkeen ,kaikki oli valmiina lapset käyy kuukauden vanhaa koulua ,sitten he myy talon muuttaa Turkuun .Miten voi kaikki olla valmiina ,Toinen Jukka oli kontalla lattialla mutta kuitenkin laittaa ovenpielestä valot päälle. haloo on meillä poliisit ja tuomarit .Tämä ihminen pitää meidän oikeusistuinta naurun alaisena.Vaikka oli järkyttynyt niin voi voi .

Mitä hyötyä on piehtaroida tuossa surmajutussa loputtomiin.
Kaikki mikä liittyy tuon perheen hirveään tragediaan, on niin läpeensä sairasta ja julmaa, että en ole enää lukenut enkä tarkkaan uutisia kuunnellut. Tuo kaikki menee jo niin vastenmieliseksi, että varmasti on parempaakin seurattavaa.
Auer on syyllinen, jotain tavattoman pahaa leijuu hänen olemuksessaan ja ympärillään..liekö sielunsa myynyt ? Hänen esiintymistapansa kertoo pahan vallasta, eikä rehellisen ihmisen syyttömyydestä. Tässä on jotain erilaista mukana kun tavallisissa surmajutuissa.
Toivottavasti juttu saadaan viimein päätökseen ja asialle piste.
En tosin usko että ihan perimmäinen totuus ikinä selviää.

Veikkaan, että kyllä kohta tulee niin vahvat todisteet Annelin syyllisyydestä, että tuomitaan myös murhasta.
Jo sekin puhuu syyllisyyden puolesta, että parhaillaan istuu tuomiota raa`asta seksuaalisesta ja muunlaisesta väkivallasta omia lapsiaan kohtaan. Voin siis uskoa, että murhaankin on ollut kykenevä.

Ei piehtaroida vaan ollaan niin järkyttynitä,pitäiskö painaa villasella.Lapset on enemmänki kärsijöitä ,vanhemmat ,mutta murhatun läheiset se on h eille kuka teki ja suuri epätietoisuus .

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat