LEIJONAT

äipäkkä

Minä mummokin seurasin innolla MM.kisoja. Ihan piti kädet ristiin laittaa niin oli jännittävää. Voimakkaaita, taitavia, sisukkaita ja ketteriä nuo pelaajat ovat. Maalivahdin osaaminen oli huippua Nuoret Aho, Laine, Lindell jäi mieleen nuoruuden innollaan Muitakaan unohtamatta Kiitos kaikille Leijonille ollaan onnellisia hopea on suuri saavutus ja katsotaan iloisin mielin tulevaisuuteen Sitä vaan ihmettelen kun on tuomareilla ollut jo aikaisemminkin ihan vääränlaisia tuomioita Niinkuin nyt tämä viimeinen Ahoa kohtaan Vie peleiltä pohjaa epärehellisyys

Kommentit (2)

lätkäfani

Samaa mieltä: hopea on hyvä saavutus. Finaalissa Kanada oli parempi. Kukaan ei häviä huonommalle.

Ihmettelen tätä P.Laine "huumaa".  Mielestäni hän ei ole nopea luistelija ja menetti monessa pelissä kiekon harhasyötöillään enkä muista nähneeni hänen hyökänneen rohkeasti vastapuolelle kiekon kanssa. Kaikissa otteluissa se oli yleensä niin, että muut urakoivat kiekon hänelle jotta hän voisi sitten sivaltaa kiekon maaliin, joskus onnistui , joskus ei.

Mielestäni parhaita Suomen pelaajia olivat Sebastian Aho, rohkea, nopea ja taitava luistelija, M. Granlund = hyvä luistelija ja kiekonpitäjä, pelkäämätön sekä M.Koivu = epäitsekäs pelinrakentaja. Myös Leo Komarov osasi pistää hanttiin hyvin vaikka jäähyjä tuli. Suomen maalivahti oli kovan paikan edessä ja oli super,super hyvä.

Vierailija

En seuraa  ollenkaan  noita urheilulajeja.   Arvostan kuitenkin  tuloksia.   Tämä  Hopea  on huippujuttu.

Aatelkaa miten pieni  kansa, maa  noin maailman  kokonaisuudessa.   Hienosti pelattu.  Kiitos  taistelijoille.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat