Musta viikko, pikimusta keskiviikko.

Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Eilen keskiviikkona hallitus teki päätöksen Talvivaaran alasajosta. Vielä vuoden loppuun on aikaa hankkia rahoitusta yksityisiltä markkinoilta. Jos ei löydy niin alasajo alkaa. Pitkä ja kallis tie tilanteen korjaamiseksi. Arvioita on ollut 300
700 miljoonaa, ehkä miljardi. Ja maksajina Suomalaiset verenmaksajat. Pekka Perä oli hyötyjä. Onko muita?

Eilen myös Microsoft ilmoitti vähentävänsä Suomesta yli 1300 työpaikkaa. Isoja lukuja ja ikäviä kohtaloita, jos kohdalle osuu.

Kreikka kävi jälleen EUn veronmaksajien pussilla, yli 10 miljardia lisälainaa, tietysti muutama sata miljoonaa meillekin
maksettavaa. Ketäs ne iloitsijat olivatkaan muutama vuosi sitten, toinen hihkui "me voitetaan näillä lainoilla" toinen oli joku pöhöpopulisti. Kyllähän te tiedätte.

Oikein kahden tutkimuksen voimin on nyt todistettu, että Suomalaisia vanhuksia kohdellaan huonosti, todella ala-arvoisesti ja usei aivan kiusaamismielessä tahallaan. Masentavaa ja ikävää luettavaa.

Sotaveteraaneiltakin loppui hoidot ja hieronnat, ei rahaa...

Vaan jotain hyvääkin. Pakolaisille löytyi 230 miljoonaa lisärahoitusta.

Kommentit (7)

Vierailija

Talvivaara  ei ole  toiminut  koko aikana  voitollisesti.   Valtion rahaa  on ruinattu  jatkuvasti.  Huono esiintymä,  huono jalostustekniikka.  Ainoa mitä on saatu aikaisesti   on mittava arpi   Lapin luonnossa.

Laitos myytiin   muutamalla kolikolla,  sitten  puolue järkkäsi valtion  tukea.   Koko touhu oli  kuppaus minun mielestä.

Vierailija

Talvivaara on Kainuussa. Rahoitus aloitukseen ja toimintaankin tuli kauan ulko- ja kotimaisilta sijoittajilta, joita on yhteensä n. 80 000.

Vierailija

Niinpä. Menettivät kaiken.  Kaivoshan ajettiin konkkaan ja valtio osti uuden aloituksen nykyiselle  yhtiölle

La mer
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Guuglailin ja tutkin netin sivuja. Sieltä selvisi,että Pekka Perä hyötyi aikana 2005-2013   20 miljoona palkka- ja osinkotuloina TalvivaarastaNäin vanhanajan matikalla se tekisi 2,2 miljoonaa vuosi. Aikamoinen voitto 1 euron sijoitukselle.

Hyvälle liikeidealle on aivan selvää, että siitä saa kunnon voiton.. MUTTA se, että nämä miljoonat on tehty tuhoamalla kaunista luontoa ja pilaamalla puhtaita vesiä. Tällainen tietoinen Ympäristörikos, se on niin väärin luontoa kuin ihmisiä kohtaan.

En ymmärrä...

Vierailija

Talvivaara ei ole koko toimintansa aikana jakanut kertaakaan osinkoa ainakaan yksityisille sijoittajaosakkeenomistajille. Lieneekö Perä sitten eri kastissa?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Talvivaara ei ole koko toimintansa aikana jakanut kertaakaan osinkoa ainakaan yksityisille sijoittajaosakkeenomistajille. Lieneekö Perä sitten eri kastissa?

Mitäpä  osingoista  kun palkka  on  yli  neljännesmiljoona vuodessa.   Arvatkaa  mikä eläke.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat